Şimdi Ara

volvo neden birinci değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinizin bildiği üzere dünyada en güvenli araba denince aklımıza VOLVO gelir..peki volvo gibi güvenlikte nam salmış bir marka neden euro ncap ta yapılan testlerde birinci olmuyor..neden ?örneğin vw golf ncap ta en güvenli araba secıldı neden s40 veya s60 değil..????yorumlrınız ıcın sımdıden teşşkler...

• Golf ne zaman en güvenli araç seçilmiş?
  •  volvo neden birinci değil?

Resim yuzunden olabilir.
  • en güvenli araç chevrolet
  • C segmentinde en güvenli araç Chevrolet Cruze
    B segmentinde ise Chevrolet Aveo'dur.

EuroNcap de Golf'ün puanının 1 puan daha yüksek olmasının sebebi, golf ün yayaya çarptığında yayaya daha az zarar vermesidir. Bu yüzden Golf 1 puan fazla Cruze dan.

Aşağıdaki resimlere dikkat ederseniz kaza anında GOLF de yaralanmalar meydana gelirken (Sarı renk) Cruze da hiç bir yaralanma olmamıştır.

Yani Araç güvenliğinde (sürücü yolcular vs.) Cruze C segmentinde 1
    .

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 7 Mart 2012; 21:07:22 >

• golf gecen sene en güvenli araba secildi...tamam vw iyi marka aynı sekılde cruze de öyle adult koruma %96...benım merak ettimğim euro ncap neden s40 veya s60 düşük puan veriyor..yani volvo golf ten cruze dan daha mı güvensiz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Resim yuzunden olabilir.

rasgele sectım o cıktı sansıma:))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanemre

golf gecen sene en güvenli araba secildi...tamam vw iyi marka aynı sekılde cruze de öyle adult koruma %96...benım merak ettimğim euro ncap neden s40 veya s60 düşük puan veriyor..yani volvo golf ten cruze dan daha mı güvensiz???

euro n cap standartları artırılsa mesela takala testi falan olsa hız arttırılsa volvo o zaman 1. olur. euro n cap sonuçları dikkate alınmalı ama bu testin standartlarında kaza yapmıyoruz daima. volvonun modellerini euro n cap ten daha ağır koşullarda test yaptığı bir tesisi var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ve ordan çok başarılı sonuçlar çıkıyor diye biliyorum. bu yüzden bence güvenlikte volvo 1 numara.
  • 60kms hızla yapılan bir test olduğu için ve bu hızda yapılan kazalar araçlara çok da fazla hasar vermediği için euroncap tam da araç güvenliğini ölçüyor sayılmaz. her zaman söylüyorum; euroncap, şase bütünlüğü bozulmayacak kadar düşük hızlarda yapılan kazalarda çarpmanın şiddetinin içeriye ne kadar aksettirdiğini ölçüyor. aracın sağlamlığını değil. güvenlik testinden çok sönümleme testi desek daha doğru olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.