Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.515
Cevap
24
Favori
216.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güle güle kullan abi hayırlı olsun :)
  • bu arada 6 aydır süren lpg serüvenimle ilgili bilgi vereyim herkese. malumunun ilk tüpe gectikten belirli bir süre sonra rolantide olan stop etme sorunum :)
    Bugün lpg servisinde kaldı araba. sabah gidip beraber çalıştırdık ve stop etti yine motor soğukken. değerlerine baktığında gaz basıncını hatalı okuduğunu fırladığını söyledi. lpg map sensörünü değiştirmiş. fakat sorun hemen düzelmemiş çünkü yeni taktığı sıfır map sensörü de arızalı. 3.de sorunu giderebildim diyor. Aracı test ettiğimde rolantinin eskiye göre cok muazzam oldugunu söyleyebilirim ama kesin giderilmeden bişey demek istemiyorum artık. buradan tek bi çıkarım yaptım ki size de tavsiye ederim prins alın keyfinize bakın. atıkerin sözde garantisi var evet ücret ödemedim. fakat 0 poşetinde gelen parçanın 2 kere bozuk çıkması biraz şov bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EraSR

güle güle kullan abi hayırlı olsun :)

Saolasın ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar, yaklasik 4 yildir c30 hayaliyle yanip tutuşan bir gencim. Malum sitede tam istedigim renkde ve donanimda bir arac ilana girmis durumda.Sizlerinde bu araclara hayranliginiz oldugunu bildigimden ve piyasada bulunan arabalara aşinalığınızdan ötürü araç hakkindaki düşüncelerinizi almak isterim. Bu araci ve eski sahibini taniyan bilen birileri var ise yardimlarini bekliyorum. Simdiden tesekkurler herkese. Ilan no :

519677453

• Daha once besiktasta gormustum bu araci , blisleri gorunce way be olmustum. Yanina yanasmaz olaydim iceride dynaudio yazisini gorunce vurulmusa donmustum. :)

Sadece ses sistemi ve blis i icin fazlasini vermeye raziyim alici olsam.

Araba temizse hic vakit kaybetmeyin. Alirsaniz mutlaka burada paylasin:)

• Arac gerçekten dediginiz gibi benide baya heycanlandirdi ancak kafamda bir kac soru var tabi arac 8 senelik ancak kilometrede cok yuksek sayilmaz insanin aklina olur olmadik sorular geliyor.Plakadan sorguladigimda plaka degismis olarak gozukuyor ve aracda kucukde olsa hasar var. Tabi ilana gore arac hasarsiz :) buda başka bir handikap. Araştirmaya devam, umarim araci alirimda burda zevkle paylaşirim.

• BoNsE B kullanıcısına yanıt
    Sase no isteyin yarin sorguyu bu sekilde yapin.

Ve varsa bir sigortaciniz aracin sigortadan yapilan islemleri ogrenmesini isteyin.

Sene km muayene bilgisi ztn sms ile geliyor.

Agir supheli bir sey yoksa araci gidip gormeye deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Sase no isteyin yarin sorguyu bu sekilde yapin.

Ve varsa bir sigortaciniz aracin sigortadan yapilan islemleri ogrenmesini isteyin.

Sene km muayene bilgisi ztn sms ile geliyor.

Agir supheli bir sey yoksa araci gidip gormeye deger.

Ufuk su km sorgulamayi mesajla nasıl yapiyoruz?

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Tramer bilgisi ile geliyor zaten.

Tuv muayeneye kac senesinde kac km de girdigini gosteriyor.

Sahibini senelik ortalamasi mantikli gelmeyen suphelendigim araca girmem ben.

• Malum araç benim de ilgimi çekti. Ankaradan gidip bir bakmayı düşünüyordum ama galeriden olması ve direksiyon simidinin durumu pek 80binde değil gibi. Hem ufak hasar çıkması ve hatasız boyasız demesi gıcıklandırdı beni. Sahibinden olsa düşünmeksizin gider alırdım. Galeriyi görünce hemen fikrim değişiyor. İstanbuldaki beyaz 100bindeki araba da değerlendirilir gibi, siz ne diyorsunuz?
    Edit: Arabanın talibi çok herhalde 1 günde 4bin zam geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 15 Ocak 2018; 10:25:41 >
  • Tamda söylediginiz gibi arac degere bindi diye zam yapti vatandaş ancak bu forum dışında ilgilenen oldugunu dusunmuyorum sonucta risk, üretimden kalkmiş ve 8 senelik bir arac. Ne fiyatlarla koyanlar gördük çoğu satılmadı piyasa belli. Hayirlisi olsun diyelim beklemeye devam ben birilerinde turuncu renk ve r design dusuk km li arac olduguna eminim :)

Ankaradaki 2012 model aracda guzel istanbuldakide keza ancak bende r design takıntisi var bulana kadar devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoNsE -- 15 Ocak 2018; 11:19:10 >
  • O zaman Benim satışdaki aracı da hatırlar takipçi arkadaşlar. Gerçi ilandan kaldırdım, kapora aldık satıldı sayılır. hayırlısı bakalım. Güzel araç c30. -- 4. volvom. Ankara'da güzel ama İstanbulda manuel vites yorucu oluyor. Özelliklede eşiniz otomatik rahatına alıştıysa. Anadolu şehirlerindeki arkadaşlar düşünmeden korkmadan alsınlar derim c30'u.

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 15 Ocak 2018; 17:42:36 >

• valla hocam 63.5 buna verileceğine daha güzel değerlendirilebilir o para 72 ye c30 2.5 motor almak daha makul tabi öncelik önemli kişiye göre ( görüntü , performans vs ) değişiyor. umarım temiz bi tane bulup aramıza katılırsın :)

• Arabanız güzelmiş alana satana hayırlı olsun.

Erasr hocam 2.5çok iyi daha önce de 2.0t astra gtc kullandım 3 yıldan fazla 300hp ydi araba, sonrasında polo gti vardı. müthiş bir keyif kuvvetli araba ama hergün işe gidip geldiğim için benim dizelden başka seçeneğim yok malesef. C30 ve megane coupeden başka dizel coupe seçeneği yok. Astradan sonra aray megane coupe sıkıştırdım dci 2 ay sonra katlanamayıp satmıştım. Benim için tek yol c30 d2 artık bütün seçenekler bitti
    Edit, araba ilk ilana 59,500den girdi 57bine biter bu araba rahat. Galeri bu arabaya en fazla 50-51e almıştır. Tek kapı araba ne değer biçiğini çok iyi biliyorum 3 tane tek kapı araba alıp sattığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 15 Ocak 2018; 20:41:51 >

• Benimde 2007 1.6dr var ufuk acar abimin s40 r sürdükden sonra bianda heveslendim satıp 2012 d2r alsammı diye.lakin istenen rakamlar değüşük 63 verene kadar birazdaha zorlayıp 2.5t5 alınır tadından da yenmez duruşu gibi gidişide on numara olur .

• asıl tadı dediğiniz gibi o da yakın mesefe kullanım için malum ekonomi şartları :( 14 litre diyor şehir içi tüketim 2.5 motor için :( nerdeyse 80 kuruş km'de

• bu arada arabaya şerit çekmek istiyorumhttps://lh3.googleusercontent.com/-jJbqGYTwsD0/VKbKs2D1FkI/AAAAAAAAW0w/GWZNxiCENAc/s800/IMG_4617wm.jpg gibi. Boya kabartmayan şerit nerden bulabilirim özel bir ismi var mı ?

• Arkadaşlar merhaba , yukarıda bahsettiğiniz kırmızı c30 aracı bu sabah hemen inceledik ilanda gördükten sonra.Galeri bizim eve çok yakın. Acıkcası bende ilk gördüğümde oldukça heyecanlandım aracı. Şu an c30 arabam olmasına rağmen hemen gidip görmek istedim ve alıcı gözüyle inceledik kardeşimle. Aracın iç kısmı oldukça temiz bundan yana herhangi bir sorun yok. Yanık , yırtık , yıpranma gözüme çarpmadı. Ancak dış kaporta da 3-4 farklı yerde sürtme boya göçükler var. Kısacası dıştan kaporta aksamı çok sorunsuz değil. Hatta kaputta boya olduğu söylendi ama yarım olduğundan bahsedildi. Sabah biz baktığımızda fiyat 59.500 olarak girilmişti uzun uzun incelediğim için pazarlık yapmak durumunda kaldım :) en son 58 e çekebildim fiyatı. Tabi ilk günlerde hazırda araba bekleyenlerden talep gelince fiyatı yukarı çektiler ancak o fiyatlardan gitmez. Bu arada arabayı rolantide çalıştırıp biraz gaz verdim. Aracın motoru cidden çok iyi hissettirdi. En ufak titreme yok araçta devir yukselirken. Resimlerden de görüldüğü gibi arka bagaj kapama kısmında sorun var. Orta kısım yerine tam oturmuyor. Bagaj örtüsünden bahsediyorum. Bu arada aklıma takılan bazı sorular var. Bu kadar dolu bir arabaya sunroof opsiyonu nasıl alınmaz ? Ayrıca kararn ayna da yok. Kararan ayna değilde sunroof bu arabada ciddi eksiklik bence. Elektrikli koltuk benim aracımda yok. Bu araca bindiğimde oturma pozisyonu daha alçak geldi benim aracımdan belki de öyledir. Ayrıca benim aracımda baz ses sistemi var ve çok memnunum. Genelde aux üzerinden telefonu takıp you tube dan dinlerim. Baz sistemde bile ses sistemi önceki araçlarım astra j ve golf 7 den daha başarılı. Deneme amaçlı özellikle ses sistemine odaklandım tabi beklenti de büyük. Nedense ses sistemi beklentimin altında kaldı. Daha önce high performance bir s40 da deneme şansım olmuştu ve hepsini mukayese ettiğimde aralarındaki farkların minimal olduğunu söyleyebilirim. Aslında bu olumlu birşey olsada dynaudio kullanan kişi standart olana binip ses sistemini denediğinde morali bozulabilir. Bu arada kırmızı c30 ve benim aracım pendik de. Kırmızı araç için gelecek olanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Arkadaşlar merhaba , yukarıda bahsettiğiniz kırmızı c30 aracı bu sabah hemen inceledik ilanda gördükten sonra.Galeri bizim eve çok yakın. Acıkcası bende ilk gördüğümde oldukça heyecanlandım aracı. Şu an c30 arabam olmasına rağmen hemen gidip görmek istedim ve alıcı gözüyle inceledik kardeşimle. Aracın iç kısmı oldukça temiz bundan yana herhangi bir sorun yok. Yanık , yırtık , yıpranma gözüme çarpmadı. Ancak dış kaporta da 3-4 farklı yerde sürtme boya göçükler var. Kısacası dıştan kaporta aksamı çok sorunsuz değil. Hatta kaputta boya olduğu söylendi ama yarım olduğundan bahsedildi. Sabah biz baktığımızda fiyat 59.500 olarak girilmişti uzun uzun incelediğim için pazarlık yapmak durumunda kaldım :) en son 58 e çekebildim fiyatı. Tabi ilk günlerde hazırda araba bekleyenlerden talep gelince fiyatı yukarı çektiler ancak o fiyatlardan gitmez. Bu arada arabayı rolantide çalıştırıp biraz gaz verdim. Aracın motoru cidden çok iyi hissettirdi. En ufak titreme yok araçta devir yukselirken. Resimlerden de görüldüğü gibi arka bagaj kapama kısmında sorun var. Orta kısım yerine tam oturmuyor. Bagaj örtüsünden bahsediyorum. Bu arada aklıma takılan bazı sorular var. Bu kadar dolu bir arabaya sunroof opsiyonu nasıl alınmaz ? Ayrıca kararn ayna da yok. Kararan ayna değilde sunroof bu arabada ciddi eksiklik bence. Elektrikli koltuk benim aracımda yok. Bu araca bindiğimde oturma pozisyonu daha alçak geldi benim aracımdan belki de öyledir. Ayrıca benim aracımda baz ses sistemi var ve çok memnunum. Genelde aux üzerinden telefonu takıp you tube dan dinlerim. Baz sistemde bile ses sistemi önceki araçlarım astra j ve golf 7 den daha başarılı. Deneme amaçlı özellikle ses sistemine odaklandım tabi beklenti de büyük. Nedense ses sistemi beklentimin altında kaldı. Daha önce high performance bir s40 da deneme şansım olmuştu ve hepsini mukayese ettiğimde aralarındaki farkların minimal olduğunu söyleyebilirim. Aslında bu olumlu birşey olsada dynaudio kullanan kişi standart olana binip ses sistemini denediğinde morali bozulabilir. Bu arada kırmızı c30 ve benim aracım pendik de. Kırmızı araç için gelecek olanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Cok objektif bi yorum olmuş herkesi aydinlattiginiz için teşekkurler istanbul disinda olan arkadaslar icin cok iyi oldu bu. Mesela telefonda kaputta olan boyadan hiç bahsedilmedi, üstüne bir iki çizik dışında boya olmadığı söylendi. Malı kötülemek gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın ancak görünen köy kılavuz istemez

• dost2003 D kullanıcısına yanıt
    :) hocam bende sirf dynaudio sistemini duymak icin gitmeyi dusunuyordum. Benim s40 da aynisinin harmancardonu var. 2007c30 dan sonra guclu bass vuruslarinda harman cardon daha zayif gelmisti. Ben kasa akustiginden olabilir diye dusunmustun ama eger eko 60-200hz dusuk degilse ve bass seviyesi yuksekse garip.

Ama su bir kesin ses seviyesi rengi detayi pr.sound da cok lezzetli. Gerci bende onler 3 yollu dyna da 2 sanirim.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.