Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
24
Favori
216.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba .volvo c30 aracim vardir. garaj arabasidir. balikesirde yasiyorum. 2008 model 1.6 dizel. sanruflu. 198binde. degisensiz hasar kayitsiz. ilgilenler 05533354706 . galerici degilim. memurum. kolay gelsin😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoNsE B kullanıcısına yanıt
    dusunursen 2008 model dizel 198 binde degosensiz hasar kayitsiz aracim satiliktir.

• satilik arabamin resimlerimi yukledim. 2008 model 198bin km dizel hasar kayitsiz degisensiz. tavan haric 4 parca lokal boya var. 05533354706 balikesir

• quote:

Orijinalden alıntı: dost2003

Arkadaşlar neden bir buluşma düzenlemiyoruz :) ben buralarda yeniyim. 10-15 araba hep beraber ne güzel olurdu.

Walla süper olur

• Öncelikle watsapp grubuda kurabiliriz isterseniz. Eğer varsada benide eklerseniz çok sevinirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erongun -- 17 Şubat 2018; 23:1:40 >
  • Arkadaşlar grubu kuruyorum katılmak isteyen arkadaşlar numaralarını buradan veya özelden bana yazabilir. Umarım devamında buluşmalar da gelecektir. Sevgili erongun ilk olarak sizi ekliyorum.

• Volvo c30 kullanıcıları adlı whatsaap grubumuz kurulmuştur. Karakter sınırından dolayı başlığı bu şekilde oluşturmak durumunda kaldım. Bu aracı sevenler ve ilgilenenler de grubumuza dahil olabilirler.

• Hadi arlkadaşlar canlandıralım grubumuzu

• erongun E kullanıcısına yanıt
    Pm attim hocam, biz de kurmuştuk birlestirelim o halde. Paylaşımlar mutlaka faydalı olacaktır.

• Arkadaşlar yeniden merhaba. Gecen hafta bu başlığı epey canlandıran kırmızı c30 r design aracı kardeşim satın aldı. Tabi aracı almaya iyice niyetlenince detaylı bir araştırma yaptık. Özellikle km konusu hepimizin kafasını karıştırmıştı. Aracı detaylıca sorguladığımızda ilk sahibinden 8 yıl boyunca tek elden kullanıldığı bilgisine ulaştık. Araç Beşiktaş da bir şirket üzerine alınmıştı. Şirketi aradım danışmadaki bayan sağolsun epey yardımcı oldu 2-3 kişiyi arayıp bize km nin orjinal olduğu bilgisini verdi. Bizde bu bilgilere güvenerek aracı satın aldık. Aracı bu forumdan daha önce 2-3 kişi gidip yerinde incelemiştik.Motor mekanik olarak araç zaten çok iyi durumdaydı. Üzerinde belli noktalarda göçükler vardı bunları galeri düzelttirmişti biz alırken. Şimdi sadece 1-2 noktada boyanması gereken yeri var sonrasında pasta cila boya koruma ve cam filmi yaptırmayı düşünüyoruz. Arka bagaj örtüsünü de ilk fırsatta tamir ettireceğiz. Şu an için evde 2 tane c30 aracımız var. Son zamanlarda özellikle pendik çevresinde ciddi sayıda c30 araç yoğunluğu oluştu :) kırmızı r design c30 konusu forumu oldukça canlandırdığı için özellikle burada paylaşmak istedim. Bu arada whatsapp grubunda 7-8 kişi olduk ve herkes oldukça aktif durumda. Aramıza katılmak isteyenleri bekleriz.

• c30 severlere merhaba,

her şey zamanında güzel derler. bir işe girişirken, hedeflediğiniz bir hayal peşinde koşarken duyulan heyecan duygusu aslında çok değerli. bu öyle her zaman tadılabilecek hissedilebilecek bir duygu olmayabiliyor çoğu zaman.

ilk otomobilimi alırken ben de böyle epey heyecanlı coşkulu günler yaşıyormuşum demek ki, en ince ayrıntılardan, nüanslardan bahsederek böyle bi C30 konusunu açmışım bundan yaklaşık sekiz yıl önce :)

şimdi yaş 40-1 ve bu yukarıda yazdığım tespiti artık çok daha derinden hissedebiliyorum. sadece araç alırken, ya da hedefinizdeki başka bir şeyi elde ederken değil hayatın her anında eğer bir hayranlık ya da heyecan duygusu uyanıyorsa derin bir iştiyak besliyorsam her hangi bir şeye karşı bu coşkuyu korumaya daha çok çabalarım diye düşünüyorum artık.

neyse fazla amacından sapmadan mevzu, haberi vereyim buraya da not düşeyim istedim.

19.01.2018 tarihi itibarı ile artık C30’a veda ettik ve S60 a ailemizde yer açtık. Ailemiz diyorum çünkü c30 gerçekten üvey evlat gibiydi ailemizin ihtiyaçlarına cevap veremiyordu artık ve sadece bana hizmet ediyordu. Bundan ben de çok rahatsızdım neyse ki hayaldi gerçek oldu :) ve S60 Premium T3 ile artık durmak yok yola devam dedik volvo ile ..

süreç içerisinde en sıkı alternatifler olarak, opel insigna grand sport 1.6 dizel excellence donanım, subaru xv, mazda 3 power sence, honda civic rs/hb, skoda superb, vw passat, hyundai tucson 4x4 hatta hyundai ioniq gibi bazı hibrit araçlar ile epey bi hesap kitap yaptım. saydıklarım içerisinde bazı nedenlerden ötürü japon markaların modellerine angaje oldum ancak işler o tarafta da pek kolay ilerlemedi ve netice itibarı ile her zaman bir elimle sıkı sıkı tuttuğum S60 a sahip olmak nasip oldu.

artık ailecek kafamız çok çok daha rahat ve pek çok soru işareti de silinmiş durumda zihnimizden. şimdi diyorum 2011’den beri yollarda ne kadar çok şaşırtabilir ne kadar çok mutlu edebilir ki diye ama, kullandıkça hakkını yediğimi düşünmeye başladım. hatta geçen gün iş yerinin otoparkından çıkarken otomatik bariyer tam açılmadan biraz ilerlemişim ki araba aniden olduğu yere çivilendi kaldı zınk diye durdu :) meğer “city safety” devreye girmiş böylece de test etmiş olduk onu da. bu aralar araç alınacaksa bu aktif güvenlik sistemleri olmazsa olmazım diyerek yola çıkmıştım ama hepsi olmasa da en azından bu otomatik frenlemenin standart sunuluyor olması da beni çok mutlu etti. ayrıca ses sistemi c30’da mesela “high performance” tı premiumda katalog bilgisi “performance” olarak geçiyordu ama işin aslı öyle değilmiş yeni S60’ımızda da “high performance” olarak geldi. o da güzel oldu :) diğer pek çok böyle ufak ayrıntılar var şimdi hepsini yazıp dökmeye gerek yok burada ..

inşallah sizin de gönlünüze göre olur arkadaşlar. Allah hepimize kazasız belasız sağlıklı günlerde araçlarımızı kullanabilmeyi nasip etsin diyelim.

bu arada merak edenler için C30’u takas olarak Otokoç-Volvo’ya verdim ve süreç içerisindeki yaklaşımlarından çok çok çok memnun kaldım. Çok sağolsunlar onların yapıcı destekleyici tavırları olmasa sanırım S60 ile yola devam etmek daha zor olurdu. Satıştan teslimata kadar ki tüm sabırlı ve samimi ilgilerinden dolayı buradan Samsun Otokoç yetkililerine de teşekkür etmek isterim.

artık forumun S60 bölümünden devam ..

• @nevniyaz

Hayırlı olsun tekrardan. Umarım 4-5 yıl içerisinde forumlarda sorun/soru başlıklı konulara dahil etmez sizi. Herşeyden öte benzin turbo kombinli bi araca sahip olduğunuzdan hayatınız yakıt fiyatı dışında bir çok konuda daha da rahat olacak. Kazasız, cezasız bi birliktelik dilerim.

Opsiyonunu dallandırmaya gerek yok da merak ettim, ne renk aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Folie a deux

@nevniyaz

Hayırlı olsun tekrardan. Umarım 4-5 yıl içerisinde forumlarda sorun/soru başlıklı konulara dahil etmez sizi. Herşeyden öte benzin turbo kombinli bi araca sahip olduğunuzdan hayatınız yakıt fiyatı dışında bir çok konuda daha da rahat olacak. Kazasız, cezasız bi birliktelik dilerim.

Opsiyonunu dallandırmaya gerek yok da merak ettim, ne renk aldınız ?

Çok teşekkürler maalesef yine beyazdan devam :) dizel beni çok yormuştu 30.000 km lik bakım peryodu da kulağa hoş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 13 Şubat 2018; 7:51:36 >
  • C30 dan S60 doğdu :)

• Beyaz :)

Siz aracı değiştirdiniz, konudan uzaklaştınız ben de değişen kullanıcı kitlesi sayesinde uzaklaşıyorum. C30 evladiyelik, bakidir o konuda sıkıntı yok. Yıllar önce de yazmıştım bu başlıkta bu yılların geleceğini, tahminim gibi çattı geldi.

İyisiyle kötüsüyle 5-6 yıl geçti, başka hayatlarda görüşmek dileğiyle. Numarası kayıtlı olanlar üzerine alınmasın

• Folie a deux kullanıcısına yanıt
    Sen yine bi kosede sokakta beklersin sinek gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Folie a deux

Beyaz :)

Siz aracı değiştirdiniz, konudan uzaklaştınız ben de değişen kullanıcı kitlesi sayesinde uzaklaşıyorum. C30 evladiyelik, bakidir o konuda sıkıntı yok. Yıllar önce de yazmıştım bu başlıkta bu yılların geleceğini, tahminim gibi çattı geldi.

İyisiyle kötüsüyle 5-6 yıl geçti, başka hayatlarda görüşmek dileğiyle. Numarası kayıtlı olanlar üzerine alınmasın

Abi sen çok kaliteli birisin ya :) bi insan hiç tanımadığı biri için böyle der mi bilmiyorum ama yorumlarınızın hiç biri laf-ı güzaf değildi ta ilk başından beri ..

Son zamanlarda söz meclisten dışarı C30 kullanıcılarının sosyokültürel seviyesinde de bir değişim olduğunu ben de düşünür olmuştum. Zaten bu ilerleyen zamanın kendi doğal seyrinde biraz da beklenen bir değişimdi.

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    :) yasiniza sebep sert yazmicam sozde adamligin konuda tescillileri oldugunuzdan.

Hayir tukurdugunu yalamaktan igrenmeyen bir adamla zaten sosyo kulturel nezaket adamlik vs vs tartisilcak bisi zaten degil.

Ayni sektorde calistigimizdan ne kadar kemiksiz olabilcenizi bildigimden forum da cok da ifsaya gerek yok.
    Zaten kalite anlayisinizi kaliteli dediginiz adamdan ben bildim:)

Neyse ikiniz gibi tipleri pek cok sektorde cokca goruldugunden daha da uzatmiyorum.

Nyse ki burda daha katlanilir serviste sizinle ugrasan isini yapan arkadaslara allah kolaylik versin konudan da cok sukur uzaklastiniz da kokulu egonuzdan kurtuldu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 16 Şubat 2018; 0:57:28 >
  • Folie a deux kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda gördüğüm en iğrenç yorum.Altına birde numarası kayıtlı olanlar üstüne alınmasın diye yazmış.Numarası kayıtlı olmayanların senden farkı ne ? Adam kendince başkalaını bu arabaya layık görmüyor. Ne günlere kaldık.

• Arkadaslar gerek yok bu muhabbetlere. Su bi gercek ki eskisi gib konu aktif degil. Eski kullanicilardan da hemen hemen kimse kalmadı. Bu sebeple yazilan seyler bunlar. Harici art niyet aralamak lazım.

Bu arada eski sattigim aracim su an ilanda. Hatasiz sorunsuz boyasiz arac, sattigim abi de cok degerli birisi. Kesinlikle pişman olmazsiniz. Arzu eden olursa link paylaşabilirim.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.