Şimdi Ara

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
24
Favori
216.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dost2003

Son zamanlarda gördüğüm en iğrenç yorum.Altına birde numarası kayıtlı olanlar üstüne alınmasın diye yazmış.Numarası kayıtlı olmayanların senden farkı ne ? Adam kendince başkalaını bu arabaya layık görmüyor. Ne günlere kaldık.

Kesinlikle altına imzamı atıyorum, bu seviyesiz yoruma denecek birşey yok ama yine de iki kelâm etmek isterim,

x üniversitesi w fakültesinde öğrenci olup, liseden beri sevdiğim araci aldım. Sosyo ekonomik olarak araç sahibi değişmiş gerilemiş oldu haliyle çok özür dilerim, sizlerden. Bilsem sizden izin alıp alırdım ama anladığıniz dilden yazayım bundan çok daha iyisine gücüm yetiyordu ama keyfine bu aracı aldım :)

Bence kullanıcı kitlesinden ziyade sizin kafaniz değişmesi lazim. Bilgili olmak ayrı şey saygili olmak ayrı şey.

@nevniyaz hocama emeği vardır konuyu açmıştır eyvallah ama kullanıcı kitlesi eleştirinize katılmıyorum. Hayırlı olsun yeni aracınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsyzc -- 17 Şubat 2018; 11:8:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Linki paylaşır mısınız, arayan arkadaşım var.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: brsyzc

Linki paylaşır mısınız, arayan arkadaşım var.

Teşekkürler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-cok-temiz-full-c30-526689629/detay

• Yeni aracinizi gule gule kullanin hocam , umarim s60ta sizi kultur dolu bir cevre ile guzel bir hayat bekler.

• Arkadaşlar sınıfsal ayrım gibi anlaşıldıysa özür dilerim. Daha genç bir kitleye hitap ettiği için mesela 18-35 gibi daha ateşli, kavgaya meyilli ya da daha kanı deli akan :) hadi apaçi ruhlu diye mi tarif edelim ne diyelim neyse anladınız siz onu işte öyle bir yaş aralığını kast etmeye çalılmıştım ama maksadımı aştıysam sürç i lisan ettiysem kusuruma bakmayın lütfen. Ben zaten burada çok sivrilikler görmedim “söz meclisten dışarı” demiştim aslında.

Yoksa çıktığı kabuğu beğenmeyen kuş misali oldu bizimkisi .. o yaşlarıma dönsem elbette hala aynı seçimi yapardım ben de .. kastım sedan aile otomobili kullanan kitle nispeten yaşı daha oturmuş daha anlamlı şeyler için öfkesini saklayan kolay gaza gelmeyen apaçi ruhu törpülenmiş çocuk ya da çocuklar sahibi orta ya da ortanın ilerisi yaşlı bir popülasyon ile kıyaslayarak böyle demiştim .

Uzun lafın kısası incittiğimiz gönüller varsa özür dilerim arkadaşlar aman hakkınızı helal edin ..

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    :) sosyal kulturel ile anlattiginiz zirvalar ancak sizin gibi kemiksiz birine uygun olurdu zaten tukurdugunu bir kez daha yalamanin karaktersizligi de bir kez daha tescilli.

Benim yasim sana yeter merak etme biz karakterli adamliga gore karsimizdakine davraniriz oyuzden sene itibari ile yas cok muhim degil.

Neyse ..

• Selamlar arkadaslar c30 un suspansiyon konforundan memnunmusunuz

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Araclar ile orneklendireyim. Ama oncelikle sunu belirteyim orjinal amort. İse araclarin artik en yenisi 2012 modelde bile 5yasini gecti oyuzden amortisorlerin kondisyonu dusuktur.

Degismisse markasina gore degisir.

Ama alt takim kombinasyonu ile bir butun oldugu icin sadece amortisor olarak degerlendirmemek lazim. Oyleki focus ile kiyaslarsak daha sert oldugundan yuksek ihtimal ile amortisorleri sachs yada motocraft degil. Zira focus ile ayni alt takim.

Bir jetta kadar esnek degil arac. Golf kadar darbe emici degil.

Dah dinamik etki tepki mantiginda yol ile.

:) Umarim yardimci olmustur.

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Aynen aslinda kondisyon konusunda haklisiniz bildigim kadariyla orjinal suspansiyonlari billstein marka s40 ve c30 un yay damper oranlarida farkli focustan daha alcak daha az yana yatiyor ve daha konforlu malesef focusla uyumlu diye ayni suspansiyonlari takiyorlar baya marka marka katologlari inceledim ve hepsinde focusta ve( s40 c30 v50) de kullanilan suspansiyonlar farkli

S40 icin konusuyorum Focustan daha iyi suspansiyon konforu fakat beni tatmin etmiyor malum tr yollarida ortada spacer takip araci yumusatmayi bile dusunuyorum acaba ayni durumdan muzdaripmi diye merak ettim c30 kullanicilari

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Valla ben onceki aracim da c30 da cok arastirdim net bir cevap bulamadim sonunda gittim monreo reflex serisi on arka degistim. Kesinlikle sertti dan dun degildi ama artik aile isin icine girince degisimle birlikte o sertliklere geri donemem. Simdi 2011 s40 rdesing var onunda yakindir degisirim. Oyuzden merak ettim nereden ogrendiniz diye.

Ben motocraft yada kyb arasinda gibip geliyordum. Tercih olarak.

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Evet turkiyede orjinal volvo p1 suspansiyonu yok hep focus 2 icin uretilenler Aslinda bunun tamiratida mumkun illa degistirmek sart degil yapan usta icine koydugu yaga gore kismi sertlik ayarida yapabiliyor aklinizda bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Folie a deux

@L3ON

Seni buralarda görebilmek için konuyu fav a çıkarmak gerekiyosa yazacağım yoksa da yazayım Ümit

Çok emeğin var buradaki insanlarda.

İlan konusunda geçmişten beri konuşmayı pek sevmedim, yine pek uzatma derdinde değilim ama bu kırmızı aracı yakınlarıma alıcı olarak almaya gittiğimden şeffaf bi şekilde inceledim. Motoru soğukken de dinledim, ısıtana kadar da kullandım. Tüm sesler hissiyatlar bence km yi doğruluyordu. İç trimler gayet iyi durumdaydı, direksiyon bakım yapmazsanız 50 binde dahi parlıyor, yanıltıcı olmasın. Ama önceden de dediğim gibi motor yürüyen vs benden onay alsa da o aracın masum olduğuna inanmıyorum. Yeni sahibine dert açmamasını umarım.

@brsyzc

Etrafındakilerin şaşırması piyasayı bilmediklerinden. C30 benzinlilerde km ortalama beş aracın üçünde düşüktür. Lpg uyumu kitine göre gayet iyidir. Böyle bi uyum olmasına rağmen lpg olmayanların sayısı daha fazladır. Yakınımda 35000 de 2008 var, kendisi Türkiye de tek değil, güncel satmayı düşünmeyen bir çok emsal mevcut. Genelde İstanbul ve Ankara arabalarıdır. Senin için de hızlı bi satış olur umarım.

Ümit abinin bende de çok emeği vardır. hatırlarsınız, istanbula gidip zorla almıştım c30 unu 2.c30 um olmuştu. Hala daha yollarda gördükçe içim cız eder. Efendi adam arabası. Tam bir işimdeyim gücümdeyim efendiyim arabadan anlıyorum ama içimde genç bir serseri yatıyor arabası :)

ilk c30dan kareler

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design...

Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design... Volvo'nun yakışıklı delikanlısı; C30 / C30 R Design...

Ümit abiden zorla aldığım 2. c30 dan kareler :)

aldığımız gün:

• ALC 13 plakalı km ile oynanmış araç yine ilanda siyah renk R design araç. 1.5 yıl önde km 230 binde olarak satıştaydı. Buraları okuyan ve araç almak isteyen varsa bu araç konusunda dikkatli olsunlar.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acil-2011-sports-paket-538434522/detay
    arkadaşlar bu araç için ne dersiniz? 1 parça boya var sol arka çamurlukta, tavanda ve sağında solunda boyasız dolu düzeltmeleri var. enjektörde mazot sızdırması varmış. Piyasa koşullarına göre fiyat iyi duruyor. Yorumlarınız önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acil-2011-sports-paket-538434522/detay
    arkadaşlar bu araç için ne dersiniz? 1 parça boya var sol arka çamurlukta, tavanda ve sağında solunda boyasız dolu düzeltmeleri var. enjektörde mazot sızdırması varmış. Piyasa koşullarına göre fiyat iyi duruyor. Yorumlarınız önemli benim için.
    aracımı sattığım Erhan abi bu aracı görmeye gitmişti benden önce. görsel olarak fotoğraflardaki gibi olmadığını söylemişti, kasa olarak yıpranmış demişti.

şu an ne durumda bilemiyorum ama piyasaya göre fiyatı makul. zaten fiyatlar bu aralarda olmalı ama bi balon söz konusu.

ayrıca donanım olarak advance paket sanırım, yani en dolusu.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için tekrar beklemeye aldık durumu. İçime sinmeyen birşeyler buldum araba ile ilgili. 55bin lira bandında 120bin kmye kadar kadar C30 d2 aramaya devam. Kasada boya falan çok önemli değil benim için temiz diri olsun yeter. Fiyatlar bence de şu aralar aşırı şişkin 1 yıldır ilanda duran arabalar var, Misal Trabzondaki, km uygun, fiyatı şişkin piyasaya göre makul sayılır ama 1 yıldır alan yok. Acele etmiyorum bende 55bin liraya temiz bir araba bulacağıma inancım tam .
    Aslında herşey Burada tartışılan Kırmızı c30 un 62ye alınıp 79a ilana konmasıyla başladı, herkes o bu fiyatı yazdıysa benim arabam da bu kadar eder diye diye fiyatlar bu seviyelere geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 2 Haziran 2018; 8:0:58 >

• Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Bende bu araç nerden tanıdık geldi diyordum. Resmen fırsatçılık, ancak boşa bir bekleyiş olduğu ortada. Zamanında 0 olarak 62-70 bandında satılan bir araç olduğunuda hatırlatmak isterim.

• fiyati ne olursa olsun hangi araba eski fiyatlarinda kaldi ki. 2010 da 70e sifir alinan gecen sene 2.eli 50 iken simdi 70.

• Serbest piyasa herkesin kendi malı isteyen istediği fiyatı yazacak tabi ki. Alıcı az satıcı az nasılsa ben psikolojik sınır belirledim 55-60 bin lira o fiyata istediğim arabayı alana kadar bekleyeceğim. Kimseye diyemezsin ki neden bu fiyat, ama bence şu anda fiyatlar ederinin üstünde Almanın satmanın zor olduğu arabalar olduğu gerçek 3 tane tek kapı araca sahip oldum satmanın sancılı olduğunu biliyorum.
    Allah herkesin çarşısını pazar etsin diyelim, ne diyelim başka. Herkes istediği fiyata alsın satsın.
  • kesinlikle oyle. zaten kasko degeri neyse gercek ederi odur.

temiz aracsa tabi.

yoksa kasko degeri 55ken 70 yazanlar firsatcilik.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.