Şimdi Ara

Volvo s40 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Passatlar nasıl ama volvda talılsım

aha adamın devreler yandı.o kadar üzerine gitmeyeyediniz iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Passatlar nasıl ama volvda talılsım

aha adamın devreler yandı.o kadar üzerine gitmeyeyediniz iyiydi

galiba

"passatlar nasıl, ama volvoda takıldım" demek istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

Orijinalden alıntı: che970

volvo s40 ve güvenlik mi.. bırak allasen tenekedir o teneke
    yol falan tutmaz hocam. eğer yol onu tutmazsa düz yolda bile yalpalar.
    160 ı düz yolda töbe yapamazda yokuş aşağısına bir şey demeyeyim yalan olmasın.

senin ehliyet kursuna kayıt olmak için kaç senen kaldı ufaklık

Adam ironi yapmış siz yerden yere vurmuşsunuz.Dikkatli okumuyor musunuz?.Konuyu açan google a volvo yazsa zaten ilk göreceği şey GÜVENLİK.Birde gelip 160 muhabbeti yapıyorsunuz burda

Dikkatli okuyoruz da pek ironi yapmisa benzemiyor, eger ironi ise de yanilmisizdir.

semih sen 27 yaşını bayağı geçtin sanırım. çünkü o noktadan sonra zekada bir geriye gidiş başlıyor.
    nasıl oluyorda yukarıdaki cümlelerimde bir ironi olduğunu anlayamıyorsunuz şaştım kaldım valla.
    sanırım çok yorgundunuz.

• Arkadaşlar telefondan yazdım aceleye geldi onun için öyle yazdım düşünceleriniz nedir arabalarla? ?
  • quote:

Düsündügüm model 1.6 d premıum beyaz,manuel bıde passatlar düştü aklıma 2007-2010 ama çok yakıyor dıyorlar aralarında kaldım volvo az yakıyor vw çok ikiside alman malı

Volvo Alman malı değil. İsveç malı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir konu bu hiç bir anlamı yok.
  • Passat 2008-2010 dizel iyimi bide yeni golf 1.2 105 ps 44. milyar ?
  • quote:

Passat 2008-2010 dizel iyimi bide yeni golf 1.2 105 ps 44. milyar ?

eyvah eyvah hocam senin durum bunalıma doğru gidiyor lafımı yanlış anlama aynı bunalımı araba alırken bende atlatmıştım volvo mu passat ta fena değil ama golf te şöyle ya bide bmw mi baksak o kadar para vermişken 3 daha veriyim mercedes bakıyım ya gerçi o da çok pahalı ben en iyisi jetta bakıyım ama buda çirkin bari bunların arası bişey olsun a4 bakıyım derkeeen ooooffff almıyorum lan araba maraba kafayı yicem ya neyse kısmet neyse gelir bulur beni. Son cümleler bu olucak

• Güncel.
  • volvo s 40 larda yokuş kalkış desteği mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

volvo s 40 larda yokuş kalkış desteği mevcut mu?

Premium modelde yok,en üst dynamicte mevcut olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

teşekkürler..geri kaçırma korkusundan dolayı genel anlamda otomatik araba araştırıyordum.otomatik arabalara bakıncada tercıhler azalıyor..s40 beğendiğim modellerden biriydi...2005 -2010 arası s40 ın otomatik modeli yok biliyordum..yokuş kalkış desteği bilgisine ulaşmadım ama otomatik s40 varmış....
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-model-dizel-otomatik-volvo-s40-dynamic-boyasiz-112731437/detay

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler..geri kaçırma korkusundan dolayı genel anlamda otomatik araba araştırıyordum.otomatik arabalara bakıncada tercıhler azalıyor..s40 beğendiğim modellerden biriydi...2005 -2010 arası s40 ın otomatik modeli yok biliyordum..yokuş kalkış desteği bilgisine ulaşmadım ama otomatik s40 varmış....
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-model-dizel-otomatik-volvo-s40-dynamic-boyasiz-112731437/detay

Yalnız araç 2.0 Dizel,o yüzden otomatik 1.6 seçeneğinde yine yok.

S40'lar genel anlamda donanımsız araçlar,dynamic paket hariç... O nedenle başka markalara bakmanızı tavsiye ederim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

• + Resimdeki araç premium model dreksiyondaki düğmelerden vs. anlayabilirsiniz,satıcının hiç bir dediği doğru değil...

Dynamic diyor araç Premium

1.6 kategorisinie girmiş,araç 2.0 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Arkadaşlar volvo s40 nasıl iyimi sizce güveliklimi yol tutusu nasıl yolda rahat 160 görüyormu konfor felan ses yalıtımı kapı sesi içeriye giren yol sesi lastik sesi nasıldır ?

Teşekkür Ederim

Fiyatının aracı değil. Boşuna para vermeyin derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız araç 2.0 Dizel,o yüzden otomatik 1.6 seçeneğinde yine yok.

S40'lar genel anlamda donanımsız araçlar,dynamic paket hariç... O nedenle başka markalara bakmanızı tavsiye ederim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

tşk.otomatik vites bir araç almayı düşünüyordum..ama bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım..baktığım modeller mazda3,honda civic,c4,
    pegaute 308,nissan note...bakalım ne zaman kısmet olacak..şimdilik forumdaki yazı ve yorumları takip ediyorum...tam karar verip alma niyetine girdiğimde yardımcı olabilecek arkadaşlardan tavsiye alacagım..saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Ben geçen gün yolda 180'le yanımdan geçenini görmüştüm, güzel yol tutuyordu. Çok fena da güvenlikliydi sanırım o süratte yol ayrımında metal bariyere saplandı bana mısın demedi bariyer haşattı.

benim araç ben bariyerlere girmiştim hiç bişey olmadı bi kaç çizik var kaputta.şeyin orda ışıkların orda dörtyol var ya.lambalar falan var.
  • quote:

böyle araba mı alınır yav :))))))) 2008 2010 passat dizel iyi mi ? iyi iyi koş git al gel bi tane hadi. :)))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KombiElemanı

quote:

böyle araba mı alınır yav :))))))) 2008 2010 passat dizel iyi mi ? iyi iyi koş git al gel bi tane hadi. :)))))))

aynen ya, bu nasıl araba almak şaştım kaldım.
  • S40, Focus ve Mazda 3 aynı platform araçlarıdır. Marka takıntınız yoksa altyapı olarak aynı sayılırlar.
    Yani S40 ile Focus'un yol tutuşları aynıdır. Sadece marka ve donanım farklılıkları gösterirler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.