2009 Makyajlı 1.6D premium modelini uzunca bir süre kullandım ve sattım şehir içi 8.5lt yakıyor,oda yüklenmeden ve dikkat edilerek.Dizel diye az yakmasını beklemeyin.
Güvenlik olarak da diğer araçlardan aman aman bir farkı yok,Volvo'nun o meşhur güvenliği S60 ve daha sonraki serilerinden başlar.
Nasıl Bmw'nin 3.16i'si ucuzdur ve halka hitap eder,Volvo'nun S40'ı da o hesap Volvom var demek için alınan bir araçtır. O meşhur güvenlik sistemleri yoktur hatta en full paket dynamic değilse ESP bile yok,düşünün artık
Evet o motor yanılmıyorsam focus dizel ile aynı motor. Performansı çok iyi ama yakıt sarfiyatı kötü.
Güvenlik konusunda her cümlenize katılıyorum. S40 Volvo'nun meşhur güvenlik lideri aracı değil. Volvo'yu Güvenlik aracı yapan S60'lardan başlar.
Ben geçen gün yolda 180'le yanımdan geçenini görmüştüm, güzel yol tutuyordu. Çok fena da güvenlikliydi sanırım o süratte yol ayrımında metal bariyere saplandı bana mısın demedi bariyer haşattı.
ahahaha :) ciddimisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme