Şimdi Ara

Volvo s40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar volvo s40 nasıl iyimi sizce güveliklimi yol tutusu nasıl yolda rahat 160 görüyormu konfor felan ses yalıtımı kapı sesi içeriye giren yol sesi lastik sesi nasıldır ?

Teşekkür Ederim

• Ben geçen gün yolda 180'le yanımdan geçenini görmüştüm, güzel yol tutuyordu. Çok fena da güvenlikliydi sanırım o süratte yol ayrımında metal bariyere saplandı bana mısın demedi bariyer haşattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Ben geçen gün yolda 180'le yanımdan geçenini görmüştüm, güzel yol tutuyordu. Çok fena da güvenlikliydi sanırım o süratte yol ayrımında metal bariyere saplandı bana mısın demedi bariyer haşattı.

• her araba 160 görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

her araba 160 görür

+1
  • volvo s40 ve güvenlik mi.. bırak allasen tenekedir o teneke
    yol falan tutmaz hocam. eğer yol onu tutmazsa düz yolda bile yalpalar.
    160 ı düz yolda töbe yapamazda yokuş aşağısına bir şey demeyeyim yalan olmasın.
  • Her araba 160 görmez evet yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo v50/s40 2005
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: che970

volvo s40 ve güvenlik mi.. bırak allasen tenekedir o teneke

Arkadasim saka yapiyorsun sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Arkadaşlar volvo s40 nasıl iyimi sizce güveliklimi yol tutusu nasıl yolda rahat 160 görüyormu konfor felan ses yalıtımı kapı sesi içeriye giren yol sesi lastik sesi nasıldır ?

Teşekkür Ederim

Kiyasladiginiz baska bir otomobil var mi ya da s40 in hangi motor ve versiyonu icin soruyorsunuz?

• quote:

senin ehliyet kursuna kayıt olmak için kaç senen kaldı ufaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

• quote:

Arkadaşlar volvo s40 nasıl iyimi sizce güveliklimi yol tutusu nasıl yolda rahat 160 görüyormu konfor felan ses yalıtımı kapı sesi içeriye giren yol sesi lastik sesi nasıldır ?

Teşekkür Ederim

üstad dayımda 2.0T versiyonu var 2001 model ve ne yalan söyliyim gerçekten güven veren sağlam bir araba. 160 demişsin ama ben 240 gördüm o arabayla belki daha da giderdi ama cesaret edemedim ama ne bir sağa sola çekme ne bir savurma hiç bişey yok araba ip gibi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

quote:

Adam ironi yapmış siz yerden yere vurmuşsunuz.Dikkatli okumuyor musunuz?.Konuyu açan google a volvo yazsa zaten ilk göreceği şey GÜVENLİK.Birde gelip 160 muhabbeti yapıyorsunuz burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 30 Ocak 2013; 13:42:14 >

• quote:

Teşekkür Ederim

Fiyatının aracı değil. Boşuna para vermeyin derim.
  • Bence de, fiyatının aracı değil. Abartılı bir güvenlik özelliğine sahip değil, euroncap sitesinden sonuçlara bakabilirsiniz. Volvo modelleri genel olarak ortalama yol tutuşa sahip araçlardır, ancak günlük kullanımda zaten çoğu otomobil iyi yol tutuyor. 1.6 modelini alacaksanız, herhangi bir 1.6 otomobil nasıl gidiyorsa bu da o şekilde gidiyor. Hiçbir fazlası yok, eksiği yok. Piyasası da yok. Parçası da nispeten pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

quote:

Adam ironi yapmış siz yerden yere vurmuşsunuz.Dikkatli okumuyor musunuz?.Konuyu açan google a volvo yazsa zaten ilk göreceği şey GÜVENLİK.Birde gelip 160 muhabbeti yapıyorsunuz burda

Dikkatli okuyoruz da pek ironi yapmisa benzemiyor, eger ironi ise de yanilmisizdir.

• Düsündügüm model 1.6 d premıum beyaz,manuel bıde passatlar düştü aklıma 2007-2010 ama çok yakıyor dıyorlar aralarında kaldım volvo az yakıyor vw çok ikiside alman malı

• 2009 Makyajlı 1.6D premium modelini uzunca bir süre kullandım ve sattım şehir içi 8.5lt yakıyor,oda yüklenmeden ve dikkat edilerek.Dizel diye az yakmasını beklemeyin.

Güvenlik olarak da diğer araçlardan aman aman bir farkı yok,Volvo'nun o meşhur güvenliği S60 ve daha sonraki serilerinden başlar.

Nasıl Bmw'nin 3.16i'si ucuzdur ve halka hitap eder,Volvo'nun S40'ı da o hesap Volvom var demek için alınan bir araçtır. O meşhur güvenlik sistemleri yoktur hatta en full paket dynamic değilse ESP bile yok,düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 30 Ocak 2013; 14:59:00 >
  • Passatlar nasıl ama volvda talılsım

• quote:

Passatlar nasıl ama volvda talılsım

aha adamın devreler yandı.o kadar üzerine gitmeyeyediniz iyiydi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.