öncelikli tercih tasarım adına olmalı.bunu geçersek gerisi mondeo
S 40'a sığabiliyorsanız helal ben epey zorlanıyorum inip binerken... Ayrıca benzinli alcaksanız da kesinlikle Mondeo..
bnce mondeo we mondeonun dengi s60 alabiliyorsan s60 al bence
BEN PEJO 407 HDI derım. mondeonun raksı hcı hos degıl reno laguna gıbı.IKISI rasında mecbursak VOLVO dıyorum
s40 ı alırsan yedek parça konusunda ve arabayı satarken ikinci el konusunda sıkıntı yaşarsın ben sana o yuzden mondeo onerırırım.
Yenilik, donanım, hacim, servis ve görünüş açısından benim kanaatim Mondeo = bayaa büyük bir araç
quote:
Orjinalden alıntı: thispotkey
s40 ı alırsan yedek parça konusunda ve arabayı satarken ikinci el konusunda sıkıntı yaşarsın ben sana o yuzden mondeo onerırırım.
sence mondeo ikinci elde cok mu iyi arkadasım peki....eski kasalarını bi düsün bakalım.
mondeo
Hayır aynı platformda geliştirilmesi, S40 ın kompakt olduğu anlamına gelmez.
Volvo nun kompakt sınıfta C30 u vardır.
S40 D sınıfı bir araçtır, Mondeo ile ayı sınıftadır.
Bakın Seatın 3 sınıf aracı , Altea Toledo ve Leon aynı platformdadır. Ama boyutları farklıdır...
Benim tercihim Mondeo olurdu çünkü Volvoda servis saatle, adamın ocağına incir ağacı dökerler adamalr hiç bişi yapmıyor saatte bilmem kaç euro alıyor
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
quote:
sence mondeo ikinci elde cok mu iyi arkadasım peki....eski kasalarını bi düsün bakalım.
volvonun düşün bakalım sende
28 -29 a S60 alırım 14-15 e S40 alırım
belki S40 daha pahalı mondeodan ama 2001 model s 40 mı pahalı mondeo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: individual
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
quote:
volvonun düşün bakalım sende
28 -29 a S60 alırım 14-15 e S40 alırım
belki S40 daha pahalı mondeodan ama 2001 model s 40 mı pahalı mondeo mu?
Benim sana sorum bu diil sen volvonun ikinci eli yok demişsin ama ama mondeonun da ikinci elinin olmadıgı hakkında bi bilgi vermemişsin ben volvonun ikinci eli var demedim yanlısını düzelttim o kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Hayır aynı platformda geliştirilmesi, S40 ın kompakt olduğu anlamına gelmez.
Volvo nun kompakt sınıfta C30 u vardır.
S40 D sınıfı bir araçtır, Mondeo ile ayı sınıftadır.
Bakın Seatın 3 sınıf aracı , Altea Toledo ve Leon aynı platformdadır. Ama boyutları farklıdır...
Benim tercihim Mondeo olurdu çünkü Volvoda servis saatle, adamın ocağına incir ağacı dökerler adamalr hiç bişi yapmıyor saatte bilmem kaç euro alıyor
Boyut olarak baktığında hiç de aynı segment gibi durmuyorlar.
Mondeo'nun S40'a tek artısı daha geniş olması. Volvo'nun servis ağının yaygın olmaması büyük şehirler için geçerli bir sorun değil!
VOLVO KULLANAN Bİ İNSAN Bİ DAHA DİĞER OTOMOBİLLERE PARA VERENLERE ANLAM VEREMEZ.. BU DEDİĞİMİ DE VOLVO SAHİBİ OLMAYANLAR ANLAYAMAZ... O YÜZDEN SUNULAN TERCİHLER ARASINDA KESİNLİKLE VOLVO DERİM.. BENCE ARABA ALMADAN ÖNCE Bİ TEST SÜRÜŞÜ YAPIN VE ONDAN SONRA YORUMDA BULUNUN.. YANİ DERGİLERDE YAZILANLARI OKUYARAK YA DA RESİMLERE BAKARAK KULLANICI YORUMLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK DEĞİL GİDİN KENDİNİZ KULLANIN VE FARKI O ZAMAN FARKEDİN.. MONDEO DIŞARDAN GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ BÖLE S 320 GİBİ DURUO AMA İÇİNE BİNİNCE O GÖĞSÜ FALAN ÇOK KALİTESİZ BENCE Bİ ÖNCEKİ KASASI ÇOK DAHA YAKIŞIKLIYDI MONDEONUN.. SÖZ KONUSU Bİ ÖNCEKİ KASA OLSAYDI EĞER MONDEO DENEBİLİRDİ AMA BENCE BU ŞARTLAR ALTINDA VOLVO.. PRESTİJ, GÜVEN VE KALİTE VS.. DERSEN S40 , AMA BENİM GÖREMEDİĞİM Bİ PENCEREDEN BAKABİLİRSEN ANCAK O ZAMAN MONDEO...
yaşadığım şehirde volvo satılmıyor.serviside burdan 3 saat uzaklıkta.istanbul da felen yaşasaydım bende volvo alırdım.
mondeo değil s40, s60 dan bile bayağı büyük s80 ile benzer ölçülere sahip...
mondeo : 4844mm S80: 4851 mm s60:4603 mm s40:4476 mm
eğer boyutlar önemli değilse S40
quote:
Orjinalden alıntı: tifozi52 yaşadığım şehirde volvo satılmıyor.serviside burdan 3 saat uzaklıkta.istanbul da felen yaşasaydım bende volvo alırdım.
O zaman konuyu fikir toplamak için mi açtınız?
quote:
Orjinalden alıntı: hesheit
quote:
Orjinalden alıntı: tifozi52 yaşadığım şehirde volvo satılmıyor.serviside burdan 3 saat uzaklıkta.istanbul da felen yaşasaydım bende volvo alırdım.
O zaman konuyu fikir toplamak için mi açtınız?
bence de yani..
volvo tüm bunlara değer mi diye açtım.mondeo zate alabilirim volvo da hoşuma gidiyor.servis sorunları başta olmak üzere volvo için bu sıkıntılara değer mi diye görüş almak için açtım