Şimdi Ara

volvo S40 1.6 mı?yeni mondeo 1.6 titanyum mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tifozi52
    volvo tüm bunlara değer mi diye açtım.mondeo zate alabilirim volvo da hoşuma gidiyor.servis sorunları başta olmak üzere volvo için bu sıkıntılara değer mi diye görüş almak için açtım

Volvo Türkiye'nin sayfasından Yetkili Servisler Listesi aşağıdadır. Artık bu kentlerin birinde değilseniz yapacak birşey yok tabii.

Ankara

Grup Mimarlık Müşavirlik İnş. Turz. Ltd. Şti.
    Konya Yolu 8.Km 158/A Balgat Ankara
    Tel: 0312 284 61 10

Vol-An Küçükyılmaz San ve Tic. Ltd. Şti.
    İstanbul Yolu 12.Km İnönü Mah.105 Sok.No:1 Ankara
    Tel: 0312 278 11 26

Antalya

Akça Makina Otomotiv İletişim San. ve Tic. A.Ş.
    Sinan Mah. Antalya Cad. Airport İşhanı No:1/6 Antalya
    Tel: 0242 221 14 13

Bursa

Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.
    Arkas Binası Yeni Yalova Yolu 15.km No.103 Ovaakça Bursa
    Tel: 0224 270 77 77

Çanakkale

Arslanlar Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş.
    İzmir Yolu 5.Km Çanakkale
    Tel: 0286 263 06 25

Denizli

Akça Makina Otomotiv İletişim San. ve Tic. A.Ş.
    İzmir Karayolu 17.Km.No:1 Beylerbeyi Mevkii Sarayköy Denizli
    Tel: 0258 421 64 35

Diyarbakır

Diyarbakır Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.
    Şanlıuurfa Yolu Üzeri 4.Km Diyarbakır
    Tel: 0412 255 04 45

Edirne

Tuzcular Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.
    İstanbul Yolu Üzeri 3.Km Zemin Kat Keşan Edirne
    Tel: 0284 714 07 07

Elazığ

Çedene Turizm Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Abdullahpaşa Mah. Malatya Cad. 7.Km No:185/A Elazığ
    Tel: 0424 247 02 38

Erzurum

Er-Cihan Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Tortum Yolu Üzeri Erzurum
    Tel: 0442 242 00 16

Eskişehir

Esoto Eskişehir Otomotiv Tic. ve San. Ltd. Şti.
    Uluönder Mahallesi Baksan 83 Blok No:2 Eskişehir
    Tel: 0222 340 63 40

Hatay

Ovalı Motorlu Araçlar ve Tic. Ltd. Şti.
    İskenderun Yolu Üzeri 5.KM Ford Plaza Arkası Antakya/Hatay
    Tel: 0326 221 61 65

İstanbul

Evo Otomobilcilik San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Ahi Evren Cad. Ata Center No:3 Maslak / İstanbul
    Tel: 0212 286 66 66

Volcar Otomobil ve Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş.
    Kısıklı Cad. No:4 Blok A Bağlarbaşı-Üsküdar / İstanbul
    Tel: 0216 651 25 25

Arkas Otomotiv Servis ve Tic. A.Ş.
    Akatlar Zeytinoğlu Cad.Elif Sok. Karanfilköy Camisi Altı Beşiktaş İstanbul
    Tel: 0212 351 30 30

Grup Mimarlık Müşavirlik İnş. Turz. Ltd. Şti.
    Kazlıçeşme Abay Cad. No:102 Zeytinburnu İstanbul
    Tel: 0212 664 80 80

İzmir

Volcar Otomobil ve Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş
    Akçay Cad. No:70 A-B Gaziemir / İzmir
    Tel: 0232 461 54 13

Kahramanmaraş

Kemak Makina Ticaret A.Ş.
    Gaziantep Asfaltı 5.Km Kahramanmaraş
    Tel: 0344 236 55 99

Kars

Er-cihan Oto San.Tic .Ltd. Şti.
    Çevreyolu Üzeri Karacaören Mevki Kars
    Tel: 0474 213 52 04

Konya

Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş.
    İstanbul Yolu Üzeri Sancak Mah. Büyükırmak Sok.No:3 Konya
    Tel: 0332 255 42 33

Mersin

Ergin Motorlu Araçlar Tic. A.Ş.
    GMK Bulvarı No:255 Mersin
    Tel: 0324 327 10 10

Muğla

Batı Yakası İnşaat Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti.
    Atatürk Bulvarı Akaryakıt Bayii Yanı Konacık Bodrum Muğla
    Tel: 0252 319 61 98

Sakarya

Bülbüller Otomotiv Yatırım ve Paz. Ltd. Şti.
    Yeni Terminal Karşısı Sakarya
    Tel: 0264 275 70 96

Samsun

Oksan Otomotiv İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti.
    Kirazlık Mah.Atatürk Bulvarı No:215 Kutlukent- Samsun
    Tel: 0362 266 68 68

Trabzon

Topsakal Otom. Giyim ve Teks. San. Tur. İnş. Taahhüt Nakl. Tic. Ltd. Şti.
    Bağkur Sanayi Sitesi Kat:2 No:9 Trabzon
    Tel: 0462 325 79 78

Van

Doğaçlar Petrol Ürn.Paz.Tic.ve San. Ltd.Şti.
    Hafiziye Mah. Sıhke Cad. Van
    Tel: 0432 210 21 25

• işte sorunda burda .7 sene alfa156 ya bindim ve bu servis sorunu beni alfa dan soğuttu.arabanın servisinin yaşadığın şehirde olmaması çok problem yaratıyor.
  • volvo s40 yine volvo s60 ile aynı sınıftadır.ilginç olarak.s60 salon gibi araba iken s40 yatak odası gibi sadece
    s40 da çok yolculuk yaptım.arka koltuklar hiç rahat değil.mondeo tam tersine bacak bacak üstüne at şeklinde.konfor olarak mondeo çok önde
    sorunsuzluk ve motor performansı olarak volvo daki 1.6 benzin ile mondeo daki 1.6 benzinli arasında ciddi fark var.mondeo yine önde
    volvonun servislerine garanti kapsamına giren onarımlar dışında uğramyacaksın.iyi dayanıyorlar çünkü ford mondeoda fiyatlar çok daha uygun

bende FORD MONDEO daha iyi bir seçenektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Kasım 2007; 1:09:10 >

• volvo s40 bence mondeonun muadili bile değil bu arada konfor,yol tutuş,bagaj hacmi gibi kıstaslarda zaten mondeo bir gömlek üstün işin içine servis yedek parça girince s40'ın tercih edilmesi zor s40 her ne kadar bir volvo olsada platform olarak ford focus ve mazda 3 ile eş bu bile mondeo'nun tercihi için yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

s40 ı alırsan yedek parça konusunda ve arabayı satarken ikinci el konusunda sıkıntı yaşarsın ben sana o yuzden mondeo onerırırım.

sence mondeo ikinci elde cok mu iyi arkadasım peki....eski kasalarını bi düsün bakalım.

katılıyorum..eski kasa mondeo lara bakın..arkadaşım aldı 98 model..araba full+full..öyle bir araba..aldığı galerici de arkadaştı..bak bu arabayı alıyorsun ama satarken zorlanırsın dedi..ama arkadaş bu paraya bu donanım çok iyi deyip aldı..12000 ytlye aldı...bence mondeo serisinin hepsi zamanla ikinci elde tutulmayacak araçlar..ha bu durumda s40 tercih edin demiyorum...sadece mondeo ile ilgili fikirlerimi söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 2 Kasım 2007; 11:53:26 >

• Şimdi mondeonun s40a bence tek artısı daha geniş ve çok daha büyük olması ama söz konusu 1.6
    motor olunca bu durum dezaavantaja dönüşür bunu da göz ardı etmemeniz lazım..Bu arada S40 focus ve mazda 3
    sınıfında bi araç diyenlerde bence üçüyle de bi seyahat edip öyle konuşsunlar..
    Araçların ortak malzemeler kullanması hepsinin aynı araç olduğu anlamına gelmez..
  • 3 hafta önce sahibi olduğu Volvo S40 2.5'unu satmış, hala ailesinde bir S60 olan ve otomobil kullanmayı Volvo'da öğrenmiş biri olarak, çok rahatlıkla Volvo S40'ın Volvo ailesi içinde çok başarılı bir model olmadığını söyleyebilirim. Sadece S40 modelinin taşıdığı Volvo markası onu kurtarıyor, yoksa piyasada S40'dan çok daha iyi seçenekler var. Elbette, Volvo ailesi içinde C30 ve S40 dışında satış kaygısı düşünülmeden "kalite odaklı tasarlanmış" diğer modeller olduğunu da söylemem lazım. Ben safkan bir Volvo'cu olarak, C30 ile S40'ın Volvo ruhunu "tam anlamıyla yansıtan" modeller olmadığını ve Volvo'ya yakışmadığını düşünüyorum. O nedenle, C30 veya S40'a bakarak "Volvo markası için bir değerlendirme yapmayın". Tersini düşünen arkadaşlara da özellikle S60 kullanmalarını ve incelemelerini hararetle öneririm, o zaman "Volvo neymiş" çok daha iyi anlarlar ve daha sonra dönüp kendi arabalarını o anlamda karşılaştırırlar. Bunun sonucunda yaşayacakları "hayal kırıklıklarını" garanti ediyorum.

Sonuç olarak, "Ford Mondeo" her zaman "Volvo S40" 'a tercih edilecek bir otomobildir ama söz konusu "Volvo S60" olsaydı durum tam tersine değişirdi.

• Volvo S40 2.5 niz kaç model di ( yıl olarak)

quote:

Orjinalden alıntı: VAV

3 hafta önce sahibi olduğu Volvo S40 2.5'unu satmış, hala ailesinde bir S60 olan ve otomobil kullanmayı Volvo'da öğrenmiş biri olarak, çok rahatlıkla Volvo S40'ın Volvo ailesi içinde çok başarılı bir model olmadığını söyleyebilirim. Sadece S40 modelinin taşıdığı Volvo markası onu kurtarıyor, yoksa piyasada S40'dan çok daha iyi seçenekler var. Elbette, Volvo ailesi içinde C30 ve S40 dışında satış kaygısı düşünülmeden "kalite odaklı tasarlanmış" diğer modeller olduğunu da söylemem lazım. Ben safkan bir Volvo'cu olarak, C30 ile S40'ın Volvo ruhunu "tam anlamıyla yansıtan" modeller olmadığını ve Volvo'ya yakışmadığını düşünüyorum. O nedenle, C30 veya S40'a bakarak "Volvo markası için bir değerlendirme yapmayın". Tersini düşünen arkadaşlara da özellikle S60 kullanmalarını ve incelemelerini hararetle öneririm, o zaman "Volvo neymiş" çok daha iyi anlarlar ve daha sonra dönüp kendi arabalarını o anlamda karşılaştırırlar. Bunun sonucunda yaşayacakları "hayal kırıklıklarını" garanti ediyorum.

Sonuç olarak, "Ford Mondeo" her zaman "Volvo S40" 'a tercih edilecek bir otomobildir ama söz konusu "Volvo S60" olsaydı durum tam tersine değişirdi.

• volvo yu tercih etseydim şöyle derdim:iyiki mondeo almamışım daha prestijli bi araba daha kalın saç kullanılmış,hiç volvoyla ford bir olurmu

mondeo yu tercih etseydim:iyiki s40 almamışım daha büyük,servis ağı daha geniş,iç mekan daha avantajlı,sınıfında yoltutuş uzmanı,sağlam bir araç
  • Yeni S40 piyasaya sunulduğu 2004 yılından beri Focus ve Mazda 3 ile aynı platformda olduğundan ne gerek var S40 almaya diyen binlerce yorum okudum. İşin ilginç yanı bu yorumu yapanların bir çoğu ne bir S40'ın içine girmiş ne de aracı kullanmışlardı. Daha da ilginç olan ikinci konu ise, yıllardır Skoda, Seat, VW ve Audi modellerinin çoğunda aynı platform ve aynı motorlar kullanılmasına rağmen çıkıp Audi almaya ne gerek var aynı platform, aynı motor, git Skoda, Seat veya VW al diyene pek rastlamadım!
  • Yorumunuza katılmakla birlikte bunda s40'ı daha üst segmentlerle kıyaslamanın yapılmasınında etkisi var, s80 boyutunda bir araçla s40 kıyaslanınca ve genelde de kıyaslamalar bu şekilde yapılınca insanlarda tuhaf tuhaf tepkiler vermeye başlıyor diye düşünüyorum.. Birde bunda marka stratejiside önemli mesela skoda octavia nın platformunu a4 'ünkini bir çoğumuz bilmeyiz ama heryer de s40'ın mazda ile focus platformunu taşıdığı yazıyor, focus testinde de mazda 3 testlerindede s40 testlerindede bu vurgulanıyor dolayısıylada kulaktan kulağa konu uzayıp gidiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Yeni S40 piyasaya sunulduğu 2004 yılından beri Focus ve Mazda 3 ile aynı platformda olduğundan ne gerek var S40 almaya diyen binlerce yorum okudum. İşin ilginç yanı bu yorumu yapanların bir çoğu ne bir S40'ın içine girmiş ne de aracı kullanmışlardı. Daha da ilginç olan ikinci konu ise, yıllardır Skoda, Seat, VW ve Audi modellerinin çoğunda aynı platform ve aynı motorlar kullanılmasına rağmen çıkıp Audi almaya ne gerek var aynı platform, aynı motor, git Skoda, Seat veya VW al diyene pek rastlamadım!

düzenleme: ekleme yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 2 Kasım 2007; 21:25:05 >

• kesinlikle mondeo.kendi tercihim mondeo olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Volvo S40 2.5 niz kaç model di ( yıl olarak)

quote:

3 hafta önce sahibi olduğu Volvo S40 2.5'unu satmış, hala ailesinde bir S60 olan ve otomobil kullanmayı Volvo'da öğrenmiş biri olarak, çok rahatlıkla Volvo S40'ın Volvo ailesi içinde çok başarılı bir model olmadığını söyleyebilirim. Sadece S40 modelinin taşıdığı Volvo markası onu kurtarıyor, yoksa piyasada S40'dan çok daha iyi seçenekler var. Elbette, Volvo ailesi içinde C30 ve S40 dışında satış kaygısı düşünülmeden "kalite odaklı tasarlanmış" diğer modeller olduğunu da söylemem lazım. Ben safkan bir Volvo'cu olarak, C30 ile S40'ın Volvo ruhunu "tam anlamıyla yansıtan" modeller olmadığını ve Volvo'ya yakışmadığını düşünüyorum. O nedenle, C30 veya S40'a bakarak "Volvo markası için bir değerlendirme yapmayın". Tersini düşünen arkadaşlara da özellikle S60 kullanmalarını ve incelemelerini hararetle öneririm, o zaman "Volvo neymiş" çok daha iyi anlarlar ve daha sonra dönüp kendi arabalarını o anlamda karşılaştırırlar. Bunun sonucunda yaşayacakları "hayal kırıklıklarını" garanti ediyorum.

2005 model bir önceki kasa idi. 2007 yazında makyajlanmadan önceki hali.

• s40
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serdem
    Volvo S40 2.5 niz kaç model di ( yıl olarak)
    quote:

2005 model bir önceki kasa idi. 2007 yazında makyajlanmadan önceki hali.

Okuyan arkadaşların kafası karışmasın diye: bir önceki kasa en son 2004'de üretildi ve bildiğim kadarıyla 2.5ltlik bir motoru da olmadı. Sizinki sanırım yeni kasa, hani şu Focus ve Mazda 3 ile aynı platformu taşıyan, S40'ın T5 modeli idi. İşte bu yeni kasa araç, sizin de söylediğiniz gibi, 2007 yazında küçük bir makyaj gördü.

• quote:

Okuyan arkadaşların kafası karışmasın diye: bir önceki kasa en son 2004'de üretildi ve bildiğim kadarıyla 2.5ltlik bir motoru da olmadı. Sizinki sanırım yeni kasa, hani şu Focus ve Mazda 3 ile aynı platformu taşıyan, S40'ın T5 modeli idi. İşte bu yeni kasa araç, sizin de söylediğiniz gibi, 2007 yazında küçük bir makyaj gördü.

2007 yazında makyaj gören kasanın bir öncesi dedim zaten. Ufak tefek makyajın dışında fazla bir fark yok. Bâki kalan bir resmini koyarsam daha iyi anlaşılacak sanıyorum. "Satılık" yazısına bakmayın. Ben zaten sattım. Ama yeni sahibi de satıyorsa bilemem. :) Tertemiz bir otomobildi, sanırım uzun bir süre kullanır. Bu yazıları okuyorsa, kendisine hayırlı uğurlu olsun.

volvo S40 1.6 mı?yeni mondeo 1.6 titanyum mu?

• quote:

hocam alete bak ya.kuzu postunda kurt walla
    satarken aklın kalmıştır ama haa.walla 2.5 T5 awd de adamın aklı kalır yaw

• quote:

quote:

2007 yazında makyaj gören kasanın bir öncesi dedim zaten. Ufak tefek makyajın dışında fazla bir fark yok. Bâki kalan bir resmini koyarsam daha iyi anlaşılacak sanıyorum. "Satılık" yazısına bakmayın. Ben zaten sattım. Ama yeni sahibi de satıyorsa bilemem. :) Tertemiz bir otomobildi, sanırım uzun bir süre kullanır. Bu yazıları okuyorsa, kendisine hayırlı uğurlu olsun.

hocam dehşet araba bunlar ya.. ne yakıodu bu araç kardeş??

• kaça sattınız s40'ı ?
  • Hala forumda focus ile s40 aynı platform dolayısıyla aynı sınıf diye iddaa edecek birileri varsa focusla aynı platform da olup yaklaşık fiyatı 130bin ytl olan aşağıda ki araca da bir göz atsınlar

quote:

Yeni S40 piyasaya sunulduğu 2004 yılından beri Focus ve Mazda 3 ile aynı platformda olduğundan ne gerek var S40 almaya diyen binlerce yorum okudum. İşin ilginç yanı bu yorumu yapanların bir çoğu ne bir S40'ın içine girmiş ne de aracı kullanmışlardı. Daha da ilginç olan ikinci konu ise, yıllardır Skoda, Seat, VW ve Audi modellerinin çoğunda aynı platform ve aynı motorlar kullanılmasına rağmen çıkıp Audi almaya ne gerek var aynı platform, aynı motor, git Skoda, Seat veya VW al diyene pek rastlamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 9 Kasım 2007; 14:21:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.