Şimdi Ara

volvo S40 1.6 mı?yeni mondeo 1.6 titanyum mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Focus ile Volvo aynı platform.. Volvo D sınıfına oyunuyo olabilir, fiyatıda çok daha pahalıda olabilir, ayrı konu, ama bence hala çok bir farkı yok geliştirildiği platformdan.. Bu durumda Mondeo tercih ederim.. S60 derseniz onuda gördüm, eniştem aldı bayaa bir inceledik(2006), yeni kasası nası olur bilmem ama sınıfına ve dıştan görünüşüne rağmen içi hala dar geldi, adı var yani kanımca , Hala mondeo diyorum, Çünkü mondeo da D sınıfı olmasına rağmen D sınıfının fazlasına oynuyor...
  • cmk arkadaşım; özellikle şehir içi veya şehirler arası ne kadar yakıyor diye ayrı ayrı bakmadım. Ortalama olarak 14 Litre çivarında benzin tüketimi vardı. Otomatik vites olduğunu unutmayın.

cornell2 arkadaşım; 4o.ooo Euro ile başladık ama maalesef 32.ooo Euro'ya zar zor sattık.
  • Yedek parça ve servis yönünden Mondeo daha rahattır.Fakat önemli değil derseniz konfor,kalite ve prestij açısından kesinlikle VOLVO S40 derim
  • Top Gear'ın eski bölümlerinden birinde Bir önceki Ford Mondeo ile yine bir önceki BMW 3 serisini karşılaştırmışlardı. Karşılaştırmanın ayrıntılarını hatırlamıyorum; ancak adamların son yorumu: BMW 3 serisinin vaad etiği herşeyi ve daha fazlasını Ford Mondeo'nun çok daha ekonomik bir fiyatla sunduğu idi.

Volvo'nun premium bir marka olduğu tartışılmaz; ama yeni Mondeo'nun da hakkını vermek lazım. Hatta bana göre Mondeo geçmişten gelen haksız kötü namını bir yıkabilirse D sınıfının liderliğine oturması içten bile değildir.
  • yeni kasa mondeo için yabancı yazılarda mondeo nun bmw ve mercedes den esintiler taşıdığını ve D segmentinin en iyi arabası olduğu söyleniyor
    volvo s40 ın adı çıkmış.birkaç kere 100km den uzun yolculuklar yaptım.rahat ve konforlu bir araba değil.yeni mondeo ile arada ciddi fark var.mondeo daha konforlu ve rahat.mondeo ya binin birde s40 a göreceksiniz.mondeo sanki s40 ın bir segment üstü gibi bir hava veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.