Bildirim
volvo s40 almak istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bi önceki kasa ama orjinal volvo bi bak istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-luksu-konforla-birlestiren-essiz-guzellikte-garaj-arabasi-s40-111435050/detay/ -
emre teşekkür ederim aracın çok güzel ve bakımlı.ancak ben 2005 veya 2006 model s40 1.6 almaya karar verdim.uygun fiyatlı olursa iyi olacak.yavaş yavaş hyundai era modeline kaymak üzereyim.lütfen biri beni kurtarsın... -
ne dersiniz arkadaşlar bu araba hakkında?özellikle 2005-2006 model için?tecrübelerinizden ve eleştirilerinizden yararlanmak beni mutlu eder.saygılar.. -
Valla ben '2012 sini kullanıyorum, mükemmel bir araç, volvo markası bir virüs gibi, insanın aklına girince kolay kolay çıkmıyor, hyundai eraya da kaçsan her volvo gördüğünde emin ol acaba volvo mu alsaydım diyeceksin -
aracın zaten bir forum başlığı var oradan da detaylı bilgiler alabilirsin fakat özetle şunu söyleyeyim....
ben 2 bucuk senedir dizel 2006 1.6 premium kullanıyordum.(yaklaşık 110.000 km kullandım) (aracı yenilerim diyerek galeriye bıraktım s60a terfi düşünüyorum)
araç bazı sorunlar çıkarmadı değil (egr, turbo değişimi, baskı balata vs.)
fakat bu sorunlar herhangi bir marka dizel aracın çıkarbileceği rutin sorunları idi...
bunun dışında ben motor kulağı değiştirdim o da yine karşılaşılan bir durum...
fakat şu an ikame olarak kullandığım 2008 dizel focusla şimdi kıyaslıyorum aralarında dağlar varmış bu iki aracın....
kesinlikle yol tutuşu farklı, verdiği güven duygusu farklı, iç mekanında kullanılan malzemenin kalitesi çok farklı....
kronik problem olarak ifade edebileceğim bir sorunu yok bu aracın... kullanımdan kaynaklı bazı parçalar zamanla eskiyor sadece...
mesele S40 ı neyle kıyasladığınızda... ford vs araçlarla kıyaslıyorsanız volvo 2 gömlek yukarda...
jetta passat arası birşey bu araba...
jetta dan yukarda (bence) passatdan da aşağıda... (yol tutuşu, güvenlik, konfor açısından)
fiyat performansa bakığımda ise yapabileceğim en matıklı işdi S40 almak...
sadece 2. elde bir renault hızıyla elden çıkmıyor bu da baştan göze aldığım birşeydi zaten....
yakıt tüketiminde de şehirlerarası 110 gibi bir hızla 5 litre,
şehir içi mevsim ve lastik durumuna göre 7 litrenin altında üstünde bir değerde mazot tüketiyor...
muadili araçlardan bir farkı yok yani... üzmüyor yakıt sarfiyatında...
yedek parçası kesinlikle her an bulunabiliyor...
aklıma gelenler bunlar....
bu arada benim galeri 33 istiyormuş benm araca aklınızda bulunsun ankarada araç 180 Küsür de...
dilerim gönlünüzce bir araç bulursunuz siz de...
-
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.volvo araştırmalarım devam etmekte ankarada.şöyle bir durum var 2.el gerçekten volvoda sıkıntı.pazar günü ankarada otopazarına gittim.1 tane 2008 model ve 1 tane de 2006 model s40 vardı,o kadar gezmeme rağmen göremedim.umarım sizde bir an önce s60 ınıza kavuşursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murpol -- 25 Ocak 2013; 1:39:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre ERCAN
Bi önceki kasa ama orjinal volvo bi bak istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-luksu-konforla-birlestiren-essiz-guzellikte-garaj-arabasi-s40-111435050/detay/
"orjinal volvo" dediğin araç da mitsubishi carismayla ortak platformda mitsubishinin hollanda fabrikasında üretilen bir araba.
Orjinal volvo diye bir şeyden bahsedilecekse s40 II, s40 I'den çok daha orjinal volvo, en azından üretildiği fabrika %100 volvo fabrikası.
-
ben araç için orjinal demek istemiştim seninde bunu kastettiğimi anlamış olacağını düşünmüştüm bundan sonra daha açıklayıcı olurum örnekler veririm -
ARKADAŞLAR 2005 MODEL S40 1.6 İÇİN 25000 VERİLİR Mİ SİZCE?TEŞEKKÜRLER -
kilometresi kaç?hasar durumu ne?benzin/dizel? -
Kişisel görüşüm 2004 S40 Classic 2005-2006 model yeni kasa S40'dan kalite olarak üstündür. 2007 ve sonrası biraz düzeldi yeni S40. 2008 sonrası modellerde katalizör sorunu var. R dizayn biraz daha binilesi. Ancak neresinden baksanız S40 II Ford şemsiyesi altında üretilmiş bir araçtır bu. Albenisi biraz daha yüksek Focus diyelim. -
170 bin km'de.hasar ve değişeni yok.alt tarafında ve küçük yerlerde lokal boya var.temiz araç ne dersiniz? -
hesheit bilgiler için teşekkürler.ben de ilk başlarda 2004 modele çok baktım.daha sonra 2005 yeni kasayla beraber volvo'da benim aradığım güvenlik özellikleriyle(8 hava yastığı,yol tutuşu vb.)2005 ve sonraki üretim olan s40 lara ilgi duydum.saygılar -
Sevgili Hesheit,
2007 Focus (70 000 km) ve 2008 S40 (75 000 km) kullanıcısı olarak şunu çok rahat söyleyebilirim; Focus ve S40 II arasındaki tek bağlantı, her iki araçta da aynı motorun kullanılıyor olması idi! Şayet iki araç arasında karşılaştırılabilecek şeyler motorun dışında ise, çok yorulmayalım, birebir karşılaştırılabilecek fazla birşey yok! Focus'un tek iyi olduğu konu vites oranları... Bu farkı da sadece 1. viteste hissedebiliyorsunuz. Kalanı bildiğiniz Ford ve bildiğiniz Volvo... -
ben 2006 180 000 dizel premium aracıma 33 bin istedim galeride 31 000 verdiler vermedim... bence dizelse alın direk :) -
volvo ve ford karşılaştırmasına yoruma bile gerek yok:)ayrıca volvoyu çinliler aldıktan sonra daha cesur adımlar atmaktalar.yanlışmıyım?? -
Benim S40-Focus karşılaştırmam aslında genel düzeyde S40 I-S40 II karşılaştırması idi. Yoksa Focus yerine elbette ben de S40 II tercih ederim. Söylemek istediğim S40 II'nin Ford'un çatısı altında önceki Volvoların çoğu özellikleri hiçe sayılarak, ekonomik hedeflerle üretilmiş bir araç olduğudur. S40 II, önceki nesil S40'a göre teknolojik olarak daha üstündür. Özellikle de güvenlik ve yol tutuşta. Ancak, dayanıklılık olarak öncekini aratır. Aynı fark S80 I ve II arasında da vardır. Aynı fark bir önceki C serisi ile şu anki, bir önceki E serisi ile şu anki arasında da var. Genel trend bu! Volvo yeni S60 ile bu ucuz araç üretme trendinden vaz geçmiş gözüküyor. Ama şimdilik gözüküyor diyoruz zira S60 II kalitede öncekine yakın duruyor, henüz öne geçmiş mi, emin değilim. V40'ı henüz inceleyemedim ama o da belli ki S/V60 çizgisini takip etmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X