Bende Volvo s40 1.8 araba almayı düşünüyorum. Araç 2001 model, Kilometresi ise sadece 20.000. Kilometresi orjinal bu arada. araç otomatik vites aynı zamanda. herhangi bir kazası, boyası yok. İçi tertemiz. Satan kişi ise tanıdık. Bu araç için 20.000 lira eder mi? Çok kararsız kaldım siz ne dersiniz
eger biraz bineyim memnun kalmazsam stayım dersen o paralara geri satamazsın sen tanıdık diye kilometresi orjinallegine inanıyorsun satmak isterken vatandaş şüpheci yaklaşıyor
Uzun süre binecekseniz bu paraya alınacak en iyi arabayı almış olursunuz bence. Hele km. den de kesin eminseniz kaçmaz fırsat. Ben de S40 dizel son kasalardan almayı düşünüyorum. Ama sizin bahsettiğiniz kasalarda gözüme çok şatafatlı ve daha sağlammış gibi görünüyor. Bu arada bahsettiğiniz araç dizel mi? Siz almazsanız ben belki düşünebilirim. Saygılar
ben sizin söylediğiniz aracın aynısını kullanıyorum gayet memnunum benim araba 203 000 km de ve canavar gibi fiyat geröekten dediğiniz gibi ise iyi ama satarken o fiyatı unutun (ben geçensen 14 400 e aldım lpg yoktu ben taktırdım ) birazda masrfa ettik diskler balata ltriger seti astikler derken 18 000 falan oldu satarsamda 18 000 e satarım bu arada arabada parça boya var ama değişen yok ve acaip sağlam yoltutuşu çoğu arabalardan kat kat iyi