Bildirim
Volvo S40 D2 mi Nissan Qashqai 1.5 DCI mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorduklarınızın hepsi birbirine yakın değerler ama fikrimce s40 daha önce gelir araç çok sağlam ve bu aralar Türkiye de piyasası canlanıyor aracın....... -
birisi suv diğeri normal araç. Ama tabi volvo başkadır her zaman. Yakıt konusunda volvo daha az yakıyor diye biliyorum D2 ile az da olsa arttı gücü. Ben olsam volvoyu seçerdim gerçekten güvenli araç ama nissanda güvenli araçtır primera kullanmıstım 2001 senesinde sıfır almıstım ne bir sorun ne de başka bir şey yaşamıştım. Ama bence volvo -
nissan nın içine bak ne alacagınızı anlarsınız.... -
nissan sınıfında lider ikinci eli başarılı yakıtı az volvo nun konforlu olması bekleniyor ancak s40 giriş seviyesi bir volvo. volvoyu volvo yapan t5 t6 motorlardı.bunlarla kıyaslasan hiç düşünmeden volvo denilebilrdi ancak sonuçta gm mamülü focus altyapısı bir araç -
quote:
Orijinalden alıntı: bey_as
nissan sınıfında lider ikinci eli başarılı yakıtı az volvo nun konforlu olması bekleniyor ancak s40 giriş seviyesi bir volvo. volvoyu volvo yapan t5 t6 motorlardı.bunlarla kıyaslasan hiç düşünmeden volvo denilebilrdi ancak sonuçta gm mamülü focus altyapısı bir araç
Demi çok kötü bir araba -
Focus mu QQ mu denseydi Focus derdim, o yüzden Volvo bence. -
2008- volvo s40 efsane kasa oldu....kesinlikle s40 derim.....test sürüşünden sonra zaten anlarsınız volvoya neden volvo dediklerini
ek not: qq ların 2 3 ayda cıvkı çıkıyor ve heryeri tıngırdıyor, halbuki volvolar uzun yıllar tek parça olarak kalıyor......volvo taş gibi arabalar üretiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 23 Şubat 2011; 18:12:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bestekar87
2008- volvo s40 efsane kasa oldu....kesinlikle s40 derim.....test sürüşünden sonra zaten anlarsınız volvoya neden volvo dediklerini
ek not: qq ların 2 3 ayda cıvkı çıkıyor ve heryeri tıngırdıyor, halbuki volvolar uzun yıllar tek parça olarak kalıyor......volvo taş gibi arabalar üretiyor.
Yok artık, sanki Nissan yetkili servisisiniz. 2-3 ayda tıngırdayan araba mı var Allah aşkına, biraz üsturuplu sallayalım lütfen. Beğenmiyorum diyebilirsiniz, ama teneke bir araç değil kesinlikle. -
Volvo yu tavsiye ederim ama ikiside ap ayrı araçlar ikisi arasında nasıl kaldınız ilginç doğrusu -
quote:
Orijinalden alıntı: gsecer
Merhaba Arkadaşlar;
Volvo S40 D2 ve Nissan QQ 1.5 DCI arasında kaldım.
Güvenlik, yakıt ekonomisi, kalite, sorunsuzluk ve bakım masraflarını beraber değerlendirdiğinizde hangisini önerirsiniz?
İkisi tamamen farklı araçlar ama güvenlik, yakıt açısından S40 derim. Nissan bakım ve parçaları pahalı ama Volvo da pek ucuz değil, belki S40 olması kurtarır, Volvo sorunsuzdur ama Japonlar da öyle, kalite ortalama. S40 küçük bir araç yalnız. Ön koltuğa gömülüyor, arka koltuğa sıkışıyorsunuz. QQ da küçük aslında, SUV değil zaten, crossover demek daha doğru olur herhalde ya da compact SUV. Bana sorar5sanız QQ daha ağır basıyor ama ben farklı marka ve modellere yönelirdim. Bunu bir Volvo kullanıcısı olarak söylüyorum.
-
Qashqai verdiğiniz paraya değmeyen bir araba. Volvoyu tercih ederim. -
Arada bariz kalite farkı var .volvoyu sürmeniz yeterli . -
her halükarda Volvo derim. Hem bir jeep 4 çeker olmadıktan sonra hayatta almam -
volvo tabiiki tartışmaya gerek yok. -
herkez volvo demişde 5 senedir nissan kullanıyorum şu an şirketimizin üzerine kayıtlı 1 adet 2005 model Skystar SSS, 1 adet 2010 Navara LE , 1 adet 2011 Qashqai Tekna..hepsi şu an sorunsuz çalışıyor..son 2 araç harici skystar'ı vurmadığım dağ,taş,bayır vb hiçbir yer kalmadı..arabada hala tık yok şu an sadece periyodik bakımları yetkili servis harici sanayide yapılıyor 140.000 km de..yani sana diyeceğim günümüz Türkiye'sinde para kazanmak çok zor eğer karşılaştırdığın iki araçdan birini kafana koyduysan Nissan almanı tavsiye ederim.. -
volvo. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X