Bildirim
volvo s40 mı? citroen c5 mi? 2009 model
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İki araçla da test sürüşü yaptım. Konfor yönü ile C5 daha iyi. Motor sesi ve yol sesi daha az. Ve süspansiyonu daha yumuşak. Ancak dediğiniz gib i iç mekan S40'ın daha güzel. Uzun dönem kullanım ile ilgili olarak iki araçla da ilgili epey sorun bildiriliyor. -
volvo ile citroen mi kıyaslanır ya volvo for safety güvenlik bırak citroeni fransız ı KESİNLİKLE VOLVO -
tabiki volvo s40. citroen volvo kalitesine henüz ulaşamadı.artı arkadaşımın dediği gibi konfor yönündende citroende altta kalır bir yanı olduğunu düşünmüyorum.deri koltuk vs alırsan tadından yenmez -
C5 hacim olarak daha büyük bir araç. Bu hacme ihtiyacınız varsa C5 alınız.
Ben olsam ne yapardım? Ben Fransız üretimi hiçbir ağır sanayi malına güvenip para vermem. Fransız marka parfüm ve şarap alınır, o kadar. Tefal ürünleri de fena değil. -
tabiki s40
hiç düşünmem bunu
çünkü s40 kullandım biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X