< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 5 Haziran 2017; 4:12:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 5 Haziran 2017; 4:12:39 > |
125 hp golf parasına S60 alıyorsunuz vay be.
|
Geçen sene araç alacam, dedikodular ortada dolaşıyor... Kimi ötv zammı gelecek diyor, kimi döviz fırlayacak diyor, kimisi yıl sonunu bekle fiyatlar düşer diyor. Benim baktığım araçlarda tam fiyat/performans araçları. Bir sürü seçenek vardı, çok araştırdım en son 3'e indirdim. Biri (yeni makyajlı) Audi a3 sedan 85-90 bin lira, diğeri Volvo v40 103 bin lira, birde Volvo s60 advance paket 115 bin lira.
Ben belki yıl sonunda ekstra bir indirim gelir diye beklemeye karar verdim. Önce Ötv zammı geldi, sonra döviz artışını fiyatlara yansıttılar. Bir hafta içinde araçlar 5-7 bin zamlandı. Olsun yinede alacam, Audi eröz bayisine gittim a3 sedan bitmiş. Hatchback sordum, o zaten daha önceden bitmiş. Volcar'a gittim benim baktığım s60'ta satılmış... Son v40 vardı ama 5bin ekstra vermek istemedim, öyle kaldı. Şimdi sahibinden.com sitesine bakıyorum bu araçları alanlar kullanıyor, birde üstüne kar ekleyip satıyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Haziran 2017; 10:46:34 > |
|
|
|
|
|
|