Şimdi Ara

Volvo S60 2.0 Turbo için hangi sıralı sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 silindirli 2.0 aracıma sıralı sistem taktırmak istiyorum.
    Volvo için taktıran , deneyen arkadaş var mı hangi marka ve servisi önerirsiniz.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: byoflove

Merhaba arkadaşlar ;

Volvo için taktıran , deneyen arkadaş var mı hangi marka ve servisi önerirsiniz.

Teşekkürler

merhabalar
    5 silindir araçınız 6 silindirli gruba girmektedir. solayısıyla fiyatı 4 silindirli grubdan yüksek olur. araçınız t5 ise turbo grubun maliyeti biraz daha fazla olur fakat ben size bunlardan kaynaklı ekstra maliyet çıkarmayan 4 silindirinden 8 silindirine kadar aynı büyük kapasiteli regülatörü kullanan ecotech markasını tavsiye ederim .italyan teknolojisi olan bu ürün araçınızla gayet uyumlu çalışır.8 x1 mm. alt bakır boru döşenmesi gerekir.maliyeti 1750 nakit 1850 k.kartına 10 taksit yaparız.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 95 90 - 0531 969 94 52
    www.yunuslpg.com

• Ankara'dasınız, ben olsam tunalı'ya giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoflove

Merhaba arkadaşlar ;

Teşekkürler

genellikle lüks araçlar prins taktırır ama piyasanın en pahalı kiti bütçeniz uygunsa düşünmeden taktırın derim.
  • aracınız volvo t5 ...sizin araca dünya devi prins vsi tafsiye edilir..şüphesizdir ki lpg piyasasının dünyadaki en kaliteli cihazı prins lpg dir...asıl anlamı prens olan bu cihazın östgün özelikleri vardır...başta enjektürlerinin japob khein olmasıdır...yüksek devride..7000 8000 devirlerde bile açıp kapama ms lerine yetişmektedir...hiçbir cihazda bu yok..en fazla 5000 6000 devirden sonra kısmen acık kalır...bir diğer özelik ise türkiye distribütrü ipragaz a.ş. dir....prins i araştırısanız sizin aracınızın kalitesindeki lüks araçlara takıldığını göreceksiniz....yanlış değilsem ankaradasınız...ankarada prinsin türkiyedeki usta başı memduh usta var....o bir prefesyonel...o bir dahi....avrupada eğitim gürmüş tam bir usta...volvonun s60 2006 modellerinin bir kısmınada lpg olmaz....ama o adam elktronik bir aparat yapıp dünyada vede avrupada bir ilke imza atmış..ve prinsin fabrikasından ödül almıştır....mamduh usta prins lpg diye gimat sanayi sitesinde yeri var....saygılar..

• sakın sakın eco_tech takma..bayiliğini 1 yıl yaptım...ben böyle rezillk görmedim....parça sıkıntısından perişan oldum...map sensür ekü enjektür...arızasından bıktım ve servisliğini bıraktım..2 yıldır kullanmıyorum..onun yerine yerli olarak aldesa yı takıyorum. ne parça sıkıntısı ne garanti sıkıntısı...benim fikrim....
  • ya Prins ya MTM ya da teleflex yada BRC taktır... Bu araçlar turbolu ve özel ihtimam gereken araçlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka

aracınız volvo t5 ...sizin araca dünya devi prins vsi tafsiye edilir..şüphesizdir ki lpg piyasasının dünyadaki en kaliteli cihazı prins lpg dir...asıl anlamı prens olan bu cihazın östgün özelikleri vardır...başta enjektürlerinin japob khein olmasıdır...yüksek devride..7000 8000 devirlerde bile açıp kapama ms lerine yetişmektedir...hiçbir cihazda bu yok..en fazla 5000 6000 devirden sonra kısmen acık kalır...bir diğer özelik ise türkiye distribütrü ipragaz a.ş. dir....prins i araştırısanız sizin aracınızın kalitesindeki lüks araçlara takıldığını göreceksiniz....yanlış değilsem ankaradasınız...ankarada prinsin türkiyedeki usta başı memduh usta var....o bir prefesyonel...o bir dahi....avrupada eğitim gürmüş tam bir usta...volvonun s60 2006 modellerinin bir kısmınada lpg olmaz....ama o adam elktronik bir aparat yapıp dünyada vede avrupada bir ilke imza atmış..ve prinsin fabrikasından ödül almıştır....mamduh usta prins lpg diye gimat sanayi sitesinde yeri var....saygılar..

Sn Usta,
    Bir lpg enjektörü için yüksek devirlerde çalışmak araç rolantide veya rolantiye düşerken ki durumlardan çok daha kolaydır.Bahsettiğiniz devirlerde aracın sorunsuz çalışması takılan lpg sisteminde kullanılan parçaların kapasitesi ile ilgili Turbo araçları bu kadar gözünüzde büyütmeyin farkı manifold basınçı daha yüksek.Ayni araçdan arkadaşım BRC taktırdı 2 yıl kullandı sorunsuz araca lpg taktırcakları zaman BRC bayisi farklı olarak turbo basınç ölçer ve en büyük regülatörümüz olan max takacağız demişti.

• Ankara' da Kayra Otogaz' da Prince taktırdım. 5.000 km yol yaptım. Tık yok .. Performans aynen benzinde oldugu gibi ( Gazda iken Otobanda 250' yi gördü ) Hizmet güzel... Herkese tavsiye ederim
  • En güzel kararı vermişsiniz. Hayırlı olsun
  • Hocam hayırlı olsun en doğru kararı vermişsin prins mükemmel
  • kayra otogaz tufan usta..memduh ustadan sonra ankarada en iyi prins ustası...çok doğru bir karar vermişsiniz..tebrikler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.