Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin mesajları okudum ancak s60-2002model-2.0t-business ile ilgili bilgi yok sanırım bu aracı önümüzdeki günlerde alacağım araç daha önce başbakanlıkta vs. kullanılmış çakarları dahi duruyor bi bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckcyt

arkadaşlar kolay gelsin mesajları okudum ancak s60-2002model-2.0t-business ile ilgili bilgi yok sanırım bu aracı önümüzdeki günlerde alacağım araç daha önce başbakanlıkta vs. kullanılmış çakarları dahi duruyor bi bilgilendirebilir misiniz?

Benimki de 2003 business'dı. Business bir donanım paketi isimlendirilmesi. Burada yazanların nerdeyse tamamı onun içinde geçerli. Bildiğim kadarıyla adının insanda oluşturduğu izlenimle de ters orantılı bir paket. Yani dolu bir donanım paketi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husel0000 kullanıcısına yanıt
    Yanlışım olabilir ama hoparlör diye biliyorum
  • uzay70 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar arkadaşlar,
    2006-2007 S60 2.0T Siyah veya Lacivert almayı düşünüyorum.Ankara'dayım.Aranıza katılabilmem için yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

• listeye ekleyebilirsiniz ...
  • hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın... Volvo s 60 sport 2007 model aracımda direksiyonu sonuna kadar sağ ve sola çevirdiğimde aracın önü az havaya kalkıyo normalmi bu ? sizdede aynısı oluyormu ?
  • Merhabalar
    Aracım 2007 s60 2.0t lastikler 225/40/18

Şehir içi lpg yakıtı 14 lt / 100 km
    Uzun yolda 9 lt / 100 km bilgilenilmesi amacıyla yazdım. Lastikler 205 olsa idi muhtemelen %10 daha az yakacak diye düşünüyorum

Bu arada ilk uzun yolu yaptım. 200 km hıza çıktım korktum daha çıkamadım. Kazasız belasız İnş

• benim s 60 da 2007 otomatik sport modeli 225 45 17 lastikler .. 205 küçük kaçar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: claasss

hocam detaylı cevabınız için çok teşekkürler. spesifik bir şey kalmamış sorabileceğim :)

d5 motorun sesi konusunda sizinkine benzer eleştiriler okumuştum, fakat performans konusunda o kadar fark beklemiyordum açıkçası. biz zaten elimizdeki 2,5t lpg ile kullandığımız için tüketim açısında pek bir sıkıntısı yok(şehirdışı 100km de 11litre----şehiriçi 100km de 13-18 litre LPG tüketimi var.)

sorunla ilgili olarak dahttp://www.zntyedekparca.com/volvo-s60-s80-v70-xc70-abs-okuyucu-sensoru-arka-sag-pmu2043
    ustanın tahmini-tavsiyesi üzerine linkteki parçayı sipariş ettik, bakalım çözülürse bilgilendiririm.

Arkadaşlar sorun bahsi geçen parçanın değişmesiyle çözüldü. Parçanın ismini tam olarak bilmesemde hız sensörü veya abs sensörü diye geçiyor.
    Bi de hallolmuşken bir de serzenişte bulunayım bu kadar ortada bir parça bize 1 yıldır sorun yaratıyodu izmir de 2 özel bi yetkili serviste sorunun kaynaklandığı parçayı bulamamaları abes bir durum.

Edit. Sorun göstergedeki stc uyarısının her kalkışta(ani veya sakin farketmeksizin) yanıp sönmesi ve çekişi az da olsa etkilemesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claasss -- 19 Mart 2016; 13:50:06 >

• claasss C kullanıcısına yanıt
    kaç para tuttu ? sorun kablodamı yoksa direksiyon da olan devredemi ? ben rod ayarı yaptıktan sonra . dtsc ışığı eskisi gibi fazla yanmıyor sadece direksiyonu sol tarafa .ok çevirince yanıyor.. ben kablosundan şüpeleniyorum ebayde ucuzdu ?
  • Hocam araç babamda ben de başka sehirde olduğum için cok kesin olmamakla birlikte linkteki parcanın aynısını fakat baska bir siteden 90 tle aldı. 10 tl de montaja verdi. Hallolmuş. Açıkçası yetkili servis sadece arıza tespitine 250 lira isteyince(tespit de edemediler) bu parçayı ya olursa diye aldık.

Sizin direksiyon ile bağlantısı varsa ön tekerlerden birinin sensörü veya dediğiniz gibi kablosuyla ilgilidir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claasss -- 20 Mart 2016; 15:11:18 >
  • Çüş yani arıza tespiti için 250 tl yuh.. senin arka tekerdemiymiş? Bende kablodan şüpheleniyom çünki haraketli parca. Direksiyondakinde bişey olacağını sanmıyorum

• Selamun aleyküm abiler herkese hayırlı bereketli günler . Ben 3 yıllık memurum ve araba almaya karar verdim ki biraz geç oldu beklemekle para birikmiyormuş :) babamdada bendede hep bir volvo düşüncesi vardı bu zamana kadar kullanananlar aşırı memnun kullanmayanlar kapıya koymam diyor sebebi ise yakıt ve parça sıkıntısıymış.Ben eski kasa istiyorum yeni ksalar hoşuma gitmiyor fakat eski kasaların yıpranma payı. km si bakımları parçaları ne denli sağlıklı olur ne denli bir masraf açabilir ve ben adanadayım burda pek ustası yok diyebiliyorum.En iyi bilen kullanıcılardır yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
  • Çoğu kişi eski kasa seviyo...bende 2000 model s40 vardı çok temiz kullandım 6 yıl boyunca ustaya gitmedim hiç..alan kişide araçı çok beğenmişti ... parca bulunuyo sıkıntı yok birsz pahallı ama uzun ömürlü...temiz bir s 40 la başlaya bilirsin...

• http://www.aliexpress.com/w/wholesale-volvo-vida-dice-diagnostic-tool.html BEN BU CİHAZI ALDIĞIMDA ARACIMA HER TÜRLÜ MÜDAHELEDE BULUNA BİLİRMİYİM ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: husel0000

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-volvo-vida-dice-diagnostic-tool.html BEN BU CİHAZI ALDIĞIMDA ARACIMA HER TÜRLÜ MÜDAHELEDE BULUNA BİLİRMİYİM ???

Aracınıza yeni modüller veya güncellemeler yüklemek dışında, evet istediğinizi yapabilirsiniz.

Volvo DICE teşhis cihazının, Volvo VIDA da kullanılan yazılımın adıdır. Bu yazılımı sadece Windows 7 ve Internet Explorer 8 olan bir bilgisayara yüklemelisiniz.

Tecrübe sahibi olmadan yazılım üzerinden araca müdahele etmenin risklerini hatırlatmak gerekir. Youtube üzerinden kullanım kılavuzlarına ulaşıp ön bilgi sahibi olmak faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 23 Mart 2016; 1:19:37 >

• Bazı araçlarda kapılar açıldığı zaman sis ve kısa farları yanıyo.. volvoda bu iş manuel yapılıyor..bilgisayara bağlağdığımızda bu özelliği aca bilirmiyiz ?kapılar açıldığında farların yanması

• merhaba, volvo s60 2.0t almayi dusunuyorum 2 arac arasinda kaldim acikcasi.
    ikisi de 2009 model ve dusuk km (100bin civari) ancak birisi 2.0t digeri ise 2.0t premium.
    hem forumu hem de net te arastirmaya calistim ancak donanim karsilastirma tablosu gibi bir sey bulamadim.
    bu konuda mutlaka bilgisi olan bir arkadas vardir diye dusunuyorum.
    ayrica 2009 2.0 t nin gercek tuketim degerleri konusunda da yardimci olabilir misiniz?

su an 2011 c4 1.6 thp executive kullaniyorum, 156 hp lik performans ve donanim acisindan gayet tatmin edici, yakit tuketimi sehir ici 11 lt

simdiden tesekkurler

cetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: husel0000

Bazı araçlarda kapılar açıldığı zaman sis ve kısa farları yanıyo.. volvoda bu iş manuel yapılıyor..bilgisayara bağlağdığımızda bu özelliği aca bilirmiyiz ?kapılar açıldığında farların yanması

Benim bildiğim kadarı ile yapılamaz.

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.