Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz geç gördüm ama ben de birşeyler yazayım

ben de arkadaşlar gibi aracın pahalı olduğunu düşünüyorum.

Benim aracım s60 2.0t 180ps .ve 2006 model (makyajlı)
    Bir ay önce, pazarlıkla 35.000tl ye aldım
    km 206000'de.

Almazdan evvel sahibinden.com a bakarken aldığım aracı gördüğümde fiyatına inanamadım (diğer s60 ların şişirilmiş fiyatlarından dolayı)
    ve kesin büyük bir sıkıntısı vardır diyordum.
    Ancak gerekli kontrollerden sonra satıcının kendisinin de söylediği gibi sadece ön tampon boyalı olup başka bişi si yoktu.
    Böylece almış olduk .

Velhasıl acele etmeyip ; pusu da bekleyin derim ben
  • ben 2007 model Volvo s60 sport mpdelini pazarlıkla 41 bin tl aldım
  • husel0000 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar mümkün olan zamanda araçlarınızın resimlerini de koyabilirseniz biz yeni alacaklar için çok fikir verici olacaktır.
  • uzay70 kullanıcısına yanıt
    forumdaki 13 mart tarihli cevap ta benim aracın resimleri var

belki görmüşsünüzdür. oradan bakabilirsinizz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muS60tafa -- 5 Nisan 2016; 12:45:59 >
  • işte aracım
    Bu mesaja eklenen görseller:

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar

Rengi de çok güzelmiş.
  • allah daha güzellerini sizlere nasip eder inşallah....
    Günler günleri kovalıyor, yıllar geçiyor ama hala güzel gözüküyor.

Yalnız merak ettiğim bir şey var. Benim s60'da öyleydi fotoğraflarda ön ve arka kapı farklı renk çıkardı. Seninkinde de aynı durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IŞIKTAN OLABİLİRMİ ? BİLMİYORUM. AMA ARKA KAPI BOYANDI DEMİŞLERDİ ZATEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husel0000

işte aracım
    Bu mesaja eklenen görseller:

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar

SİZİN ARAÇ VOLVO SPORT GEÇMESİNE RAĞMEN DİREKSİYONA DUYARLI AFL FAR YOK GALİBA..

• ARANIZA YENİ KATILDIM ARACIMI HALEN ARIYORUM VE BULAMIYORUM..AMA ARACI ALMADAN UZMAN OLDUM..TÜM VOLVO SEVENLERE SAYGILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Günler günleri kovalıyor, yıllar geçiyor ama hala güzel gözüküyor.

Yalnız merak ettiğim bir şey var. Benim s60'da öyleydi fotoğraflarda ön ve arka kapı farklı renk çıkardı. Seninkinde de aynı durum var.

Aracın yan formunda iç bükeylik olduğu için ön ve arka kapı ışığı farklı açılardan alıyor, bu yüzden yansıma farkı oluyor. Ton farkı bu yüzden.
  • Sanırım Haklısın hocam çıplak gözle pek belli olmuyor da fotoğraflarda daha dikkat çekici hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahavaci

ARANIZA YENİ KATILDIM ARACIMI HALEN ARIYORUM VE BULAMIYORUM..AMA ARACI ALMADAN UZMAN OLDUM..TÜM VOLVO SEVENLERE SAYGILAR.

Umduğunu bulman dileğiyle hoşgeldin diyorum.
  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim..bu sayfaların tecrübelerin paylaşımların mimarı olduğunuz için..
    Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahavaci

ARANIZA YENİ KATILDIM ARACIMI HALEN ARIYORUM VE BULAMIYORUM..AMA ARACI ALMADAN UZMAN OLDUM..TÜM VOLVO SEVENLERE SAYGILAR.

o dediğin özellik isteğe bağlı oluyor kitapçıkta öyle yazıyordu.. alan kişi istememiş demek ki.. daha bir cok ek özellik isteğe bağlı bu artı para demek... daha geniş resim atarım içini felan
  • ebay dan motor yağ alan oldumu ? fiyatları çok uygunda castolr 0w30
    aracınız çok güzel görünüyor.kazasız belasız güle güle kullanın..
    castrol yağ malesef türkiyede kendi yağlarını kullanmıyor.şu an bp firmasıyla anlaşmalı olarak kutu castrol yağ bp olarak piyasada(kutu arkası sol alt köşeyi okuyun).ebaydan alacağınız yağ için orjinallik konusu önemli..satıcının geri bildirimlerine bakın ona göre karar verin.
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.