Şimdi Ara

Volvo S60 T3 1.5 alınır mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
96.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

ne kadar eski olursa olsun 115 bin liraya 2016 model S60 advance paket bedava şu piyasada ( B segment 100 bin olmuş)
    Bakımı pahalı deniliyor da bakım aralığı 30 bin km de bir değil mi ?

evet bakım aralığı 1 yıl veya 30.000 km.

ama bedava kısmına katılmıyorum ben. kesinlikle bedava değil.
    ben full araç takıntısı olan guruptanım. alacağım araç (advance + elit paket + sunroof olsun) istiyorum, içi bej deri koltuk olanlardan. (High Performance müzik sistemi yeterli, Harman Kardon'a gerek yok dediler ki ben de denediğimde yeterli buldum, çok kaliteli idi.)

bahsettiğim donanımdaki araçlar için 130 bin civarında 1-2 tane araç var sonra fiyat artarak 150 binlere doğru çıkıyor, bu da büyük para bence, az bir miktar değil yani. fiyatı 150.000 üzerindeki araçlara zaten bakmıyorum bile, onlar haddinden fazla pahalı, bütçemin de çok üzerinde.

uygun fiyatlı bir araç bulabilirsem, kısmetse yaz başında almak istiyorum.

belirtildiği gibi, bayideki sıfır fiyatına sahibinden.com'da ikinci el araçları fiyatlamışlar, hatta bazı ikinci el v40 ve s60'ların fiyatını sıfır araçların fiyatından daha yüksek yazanlar bile var. bu durumu anlayamıyorum doğrusu.

sizce bahsettiğim donanıma sahip (S60 advance + elit paket + sunroof), ikinci el temiz bir aracın gerçek piyasası nedir? (max. 17-18 bin km)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2016-volvo-s60-t3-advance-bi-xenon-hayalet-gosterge-orjinal-542827691/detay mesela şu araba bu paraya comfortline passat alıyrsun 2.elde( Premium volvo daha dolu)

Clio, 208 ve Polo'ya 100-110 vermek veya ilandaki gibi bir S60'ı almak. Şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bianconera kullanıcısına yanıt
    bu aracın advance olduğuna emin misiniz?
    koltuklar bej deri değil, sunroof yok, jantlar farklı.
    fiyatı uygun gibi görünse de benim bahsettiğim tipte bir araç değil,

benim bahsettiğim araç mesela şunun gibi,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2017-volvo-s60-1.5-t3-advance-elite-paket-499-km-de-hatasiz-full-544977359/detay/

ama fiyatı aşırı pahalı işte, yani sizin belirttiğiniz ilan 111.750 tl iken, arada bu kadar fiyat farkı olmaması lazım.

ayrıca benim söylediğim ilana ilişkin, bu aracın sıfırı ne kadar ki, 2.el bayi teşhir aracına 158.950 tl yazmışlar.
    bu fiyatlar aşırı yüksek.

• bayarmc B kullanıcısına yanıt
    araç advance zaten coğu modeli kumaş koltuklu ve sunroof yok 2.ellerde dikkat ederseniz.Sizin bu araç opsiyonlu sunroof var,deri koltuk var..
  • Volvo S60 T3 1.5 alınır mı ?

Arkadaşlar S60 ön panelde bir çok tuş var, ama bunların bazıları, bazı araçlarda yok,
    mesela ekteki fotoğrafta da AC tuşunun altında CAM tuşu yok, ama diğer tuşlar ne hangi fonkisyonun tuşu bilen var mı_?

aslında şunu öğrenmeye çalışıyorum, hangi tuş olmayınca, araçta hangi özellik eksik olmuş oluyor?

mesela bir çok araçta, en alttaki "A" tuşunun sağındaki ve solundaki tuşlar bulunmuyor, bunlar hangi fonksiyonun tuşları?

bilen bir arkadaşımız bizi aydınlatabilirse çok sevinirim,
    teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

Arkadaşlar S60 ön panelde bir çok tuş var, ama bunların bazıları, bazı araçlarda yok,
    mesela ekteki fotoğrafta da AC tuşunun altında CAM tuşu yok, ama diğer tuşlar ne hangi fonkisyonun tuşu bilen var mı_?

aslında şunu öğrenmeye çalışıyorum, hangi tuş olmayınca, araçta hangi özellik eksik olmuş oluyor?

mesela bir çok araçta, en alttaki "A" tuşunun sağındaki ve solundaki tuşlar bulunmuyor, bunlar hangi fonksiyonun tuşları?

bilen bir arkadaşımız bizi aydınlatabilirse çok sevinirim,
    teşekkürler,
    Volvo S60 T3 1.5 alınır mı ?

Mesela ekteki fotoğrafta belirtilen diğer aracın butonları biraz daha farklı,

bu 2 araç arasında hangi donanımlar farklı?

Tşk,

CAM geri görüş veya varsa ön kör nokta kamerası tuşu. buna çok takılmayın çünkü kamera yoksa bile serviste takılıyor. ayrıca araç advance donanımsa ön kör nokta kamerası da serviste takılıyor. tabi biraz maliyetli.

A nın sağında ve solundaki tuşlarsa opsiyon donanımları gösterir. şerit takip sistemi ve öndeki araç ile mesafe takip sistemi diye biliyorum.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgilerden ötürü, çok teşekkür ederim.
    Rica ederim
  • Param olsa da ben alsaaam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

CAM geri görüş veya varsa ön kör nokta kamerası tuşu. buna çok takılmayın çünkü kamera yoksa bile serviste takılıyor. ayrıca araç advance donanımsa ön kör nokta kamerası da serviste takılıyor. tabi biraz maliyetli.

A nın sağında ve solundaki tuşlarsa opsiyon donanımları gösterir. şerit takip sistemi ve öndeki araç ile mesafe takip sistemi diye biliyorum.
    Biz fazladan 40 liraya CAM tuşu almıştık takım tam olsun diye. Aslında gerek yok. O tuşun kendisi halihazırda basılabilir şekilde konsoldaki tam yerinde zaten var ve işlevsel. Sadece üzerinde etiket yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mayıs 2018; 16:42:13 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    O tuş değil onur hocam onun altında köşedeki tuş basılabilir halde geliyor.

40 lira bişey değil 3500 liralık kameranın yanında. iyi yapmışsınız almakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 4 Mayıs 2018; 16:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

O tuş değil onur hocam onun altında köşedeki tuş basılabilir halde geliyor.

40 lira bişey değil 3500 liralık kameranın yanında. iyi yapmışsınız almakla
    Bizde Advance paket içinde Arka Park Kamera hazırlığı dahil olduğundan mıdır nedir, AC'nin alt komşusu konumundaki CAM tuşu basılabilir ve hazır geldi. Üzeri boş ve yazı yok. Ama dediğim gibi kamera takılı değilken tuşa basınca ekranda "Kamera Yok" yazısı bile çıkıyordu. Kamera montajından sonra da yeni tuş takmadan işlevsel hale geldi hocam. 40 liralık tuşun tek esprisi üzerinde CAM yazması dediğim gibi.

Köşedeki kavisli tuş hakkında sanırım basılabilir değil, en kısa zamanda bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mayıs 2018; 17:12:59 >

Anladım hocam. bizimkinde basılmıyordu. sizinkinde hazırlık olduğu için basılabilir gelmiş o zaman.
  • Araba süper ama bu benzin fiyatlarıyla sıkıntı olur..dizel olsa iyide o da gelmiyor artk

• 177.000 e alınır mı sizce 1.5 t3 advance+elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2631BA2A8

177.000 e alınır mı sizce 1.5 t3 advance+elite
    Araç bulabiliyorsanız direkt alınır. Haziran teslim sınırlı sayıda getiriyordu bayiler sanırım. Genel fiyat seviyesine baktığımızda süper fiyat bence. Şanzıman çok keyifli. Her tarafı kusurlu yarı otomatik 508 dizel bayi fırsat aracının 149 bin (tam otomatik en boşu 205 bin) olduğu ülkede 177 bine Advance + Elite T3 bedavadan biraz pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mayıs 2018; 17:52:1 >
    Onur hocam, hem geçen ay hem de 10 gün kadar önce ankaradaki tüm volvo bayilerini gezmiştim. Üçünde de hemen teslime hazır s60 lar vardı. Ankarada araç sıkıntısı yok gibi tabi bursayı bilemiyorum.

Araba çok güzel söyleyecek söz yok. Bagaj hacmi dışında da belirgin bir dezavantajı yok ancak fiyat bana biraz yüksek geliyor. Premium paketli premium donanımlar 150 bin lira fiyatıyla daha alınabilirdi. Onu da getirmiyorlar artık galiba. Bence 7 inç ekran, dijital gösterge paneli, sunroof ve 17 inç jantlar 28 bin lira etmez. Tabi bu kadar farkın bir kısmı bir üst vergi dilimine girdiği için %60 olan ötvden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Şu piyasada o araç inan bedava. Volvoları pek beğenmeyen biri olarak söylüyorum bunu. Gayet alınası bi fiyat.
    1-2 seneye hepten bedava olur. Bu aracı f/p aracı diye önerenlere ne diyeyim. Alanın da aklına şaşarım. Feci 2. El performansıyla resmen paranız buhar olur

Hic 508 kullandiniz mi bilmiyorum ama basarili bir araba.

508 de yari otomatik yok, volvo s60 daki sanziman var. Aisin 6 ileri otomatik. Volvo S60 icin 177bin ne kadar iyi fiyatsa 508icin de o kadar iyi fiyat. O fiyata dizel otm d segment baska olacagini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hic 508 kullandiniz mi bilmiyorum ama basarili bir araba.

508 de yari otomatik yok, volvo s60 daki sanziman var. Aisin 6 ileri otomatik. Volvo S60 icin 177bin ne kadar iyi fiyatsa 508icin de o kadar iyi fiyat. O fiyata dizel otm d segment baska olacagini sanmiyorum.
    Mesajımda belirtmiştim hocam. En boş tam otomatik liste fiyatı 205 bin. Sadece tek bir bayide uzun zamandır satılmayıp elde kalan 1 adet yarı otomatik (Etg6) fırsat aracı vardı beyaz, ona da 149 yazmışlar. Ayrıca iç trimlerde oturmayan parçalar vs. vardı bariz. Youtube da da gördüğüm bir incelemesi vardı ayrıca. Tercih meselesi. S60 T3 kullanıp inceledim. 508 şahsi görüşüme göre malesef şımarık çocuk gibi ezik kalıyor bu fiyat ve Peugeot haliyle. İki markayı / donanım özellikleri ve malzeme kalitesini (S60 gerçek deri döşeme) yan yana koyunca 508'in her tarafı dizel olsa da beni cezbetmiyor. Peugeot ile yaşadığım kötü anıların etkisi de vardır elbet. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mayıs 2018; 12:36:18 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.