Şimdi Ara

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı s60 üretime geçti

bize ekim ayında gelebilir.

bayilerden detaylı bilgi alabilirsiniz

a3 sedan ın rakibi sınıf olarak Volvo s40 dır s60 ile a4 ü kıyaslayabilirsiniz.

makyajlı s60 ın broşürü

http://www.volvocars.com/de/all-cars/Documents/brochures_my14/Volvo_S60.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 16 Temmuz 2013; 23:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam sen beğenmediysen o zaman biz beğeneceğiz o aracı.

sebep ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Fikirler genelde uyuşmuyor ya ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Fikirler genelde uyuşmuyor ya ondan.

Sağlık olsun :)
  • Kesinlikle S60
  • s60 dedigin araç D segmenti agır klas ve oturaklı bir araçtır. Kısacası Baba arabasıdır. bir duygu dürterde seni S60 alırsın ki bende eger agır ve konforlu bir araba istiyorsan onu almanı tavsie ederim ama gidipte bu kilo mazda bir arabanın 1.6 dizel 115 bg alırsan cimrilik etmiş olursun vergiye vermedigin parayı mazota sonrada kafandaki saçların dökülmesine den olursun tonaj bellli motor belli Alırsın 2.0 dizel mis gibi. Audi ise genç, çevik ve atik kanı hızlı kaynayan ve halen ben gencim ve severim yaramazlıgı diyen bir araç bence. Sedan teknik özelliklerini henüz görmedim tonajı agır ise 1.6 düşük beygir iş yapacak gibi durmuyor. Malzeme ve kalite olarak markalar acısından bakmak gerek bu iki araçta aynı segmenttin aracı degil. İkiside kendini dünyada kanıtlamış bir araç. Malzemeler belli
    Volvo biraz daha çabuk deformasyon oluyor gördüklerimden ve yasadıklarımdan yola cıkarak. Kısacası sizi tanımıyorum eger 35 hadi 38 olsun yasları geçmediysenin S3 sedan Ama artık 40 ı devirdik diyorsanız Volvo.

Not: Audi nin Volvoya göre teknik servis agı daha fazladır. Göz önünde bulunması gereken önemli bir nokta sanırım

• s60
  • Cevaplar için ve güzel dilerler için çok teşekkür ederim. Çoğunluk S60 fikrinde birleşmiş görünüyor. Ben dün Ankara grup volvo ya gittim.. Ellerinde araç olmadığını en erken ağustos sonu eylül başında gelecekmiş. Ancak makyajlı kasalardan mı gelecek bilmiyorum. O kadar bekleyeceksek madem şu a3 sedanı da bir çıplak gözle görmekte fayda var diye düşünüyorum. Ozntprk arakadaşımın dedği gibi servis ağı gerçekten önemli bir konu aslında. Bunu da dikkate alacağım..

Dün akşam biraz da sikayetvar.com sitesisindeki şikayetlere baktım orada Volvo yetkililerinin bazı cevapları beni çok rahatsız etti. S60 larla ilgili de bir çok şikayet yazılmış
    bildiğiniz kronik bir problemi var mıdır bu aracın? Müsait olduğumda test sürüşüne çıkacağım ama hafta içi akşam 5 ten sonra test sürüşü yapılmıyormuş. Hafta sonuna kaldı artık.

ps: Ozntprk bu arada yaşım 34:)

• Hayret bir şey A3 nere,S60 nere...O kadar arabanın içinden nasıl becerip böyle arabaları karşılaştırmayı beceriyorsunuz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Tercihine yardımcı olayım :

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel?

Favori arabamdı bu resmi görünce tiksindim resmen. Reklamlarda hep full donanımlısını gösteriyorlar.
  • Tartışmasız S60 tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infochn

Cevaplar için ve güzel dilerler için çok teşekkür ederim. Çoğunluk S60 fikrinde birleşmiş görünüyor. Ben dün Ankara grup volvo ya gittim.. Ellerinde araç olmadığını en erken ağustos sonu eylül başında gelecekmiş. Ancak makyajlı kasalardan mı gelecek bilmiyorum. O kadar bekleyeceksek madem şu a3 sedanı da bir çıplak gözle görmekte fayda var diye düşünüyorum. Ozntprk arakadaşımın dedği gibi servis ağı gerçekten önemli bir konu aslında. Bunu da dikkate alacağım..

Dün akşam biraz da sikayetvar.com sitesisindeki şikayetlere baktım orada Volvo yetkililerinin bazı cevapları beni çok rahatsız etti. S60 larla ilgili de bir çok şikayet yazılmış
    bildiğiniz kronik bir problemi var mıdır bu aracın? Müsait olduğumda test sürüşüne çıkacağım ama hafta içi akşam 5 ten sonra test sürüşü yapılmıyormuş. Hafta sonuna kaldı artık.

O şikayetleri genelede araç sahipleri değil de rakip firma çalışanları yazıyor. Volvo alıpta pişman olan yoktur. A3 de güzel de fiyatını haketmiyor benim görüşüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel?

what the ...
  • quote:

Cevaplar için ve güzel dilerler için çok teşekkür ederim. Çoğunluk S60 fikrinde birleşmiş görünüyor. Ben dün Ankara grup volvo ya gittim.. Ellerinde araç olmadığını en erken ağustos sonu eylül başında gelecekmiş. Ancak makyajlı kasalardan mı gelecek bilmiyorum. O kadar bekleyeceksek madem şu a3 sedanı da bir çıplak gözle görmekte fayda var diye düşünüyorum. Ozntprk arakadaşımın dedği gibi servis ağı gerçekten önemli bir konu aslında. Bunu da dikkate alacağım..

Tekrar merhaba

Volvoların kronik sorunları Fordlardaki gibi turboları 100 binden sonra temiz bakarsan max 150 bin km de turbosunu %80 bozuyor buda sana ortama 1500 2000 tl civarında bir masraf çıkartıyor. Bende bir S60 hayranıyım çok severim ama volvonun Yetkili servislerini parçaları vs vs vs. Benim gözümü kokutuyor birde Audinin parçaları sebil gibi en kötü parçacılarda bile bulabiliyorsun. ve Yaş 34 Gençligimizin tadını çıkartalım. Volvo ne kadar da spor yapmış olsada a3 segmenti farklı. Abimlerde s40 sedan ve s40 stationwagon var Artık servise götürmüyor bagzı elektronik elektirik işlerini biz yapmaya çalısıyoruz :) Gecenlerdre s40 servise yetkiliye götürdü bakım diye gitti turbosu degişti :) Akıllı usta bakım yaparken turboyu bozmus ama adam kıvırdı tabi biz de dedik bak bu çalısıyordu bozuk degildi sizde oldu bu abi oyle böyle derken bakım + turbo 1250 TL bitti. Normal gitsen sadece turbosu bu kadar degil. Ve performans dersen o kasayı ki s40 dan bahsediyorum hiç çekmiyor kudurdum oldugum yerde Abimi kandırdım Disco 2 veya 3 aldıracagım :) Ben Şu posizyonda Gencim delikanlıyım Aleme Akarım dersen A3 Sedan Ama A3 ün dolusu resimlerdeki gibi boşu boş :)

Unutmadan bir aralar 1 Ay Bir abimizin A6 quadro sunu kullandım Sline paket makine buydu.Simdikinin Emektarın yerini Tutumasada

• Bu haftas onu Ankara Doğuş Oto'da A3 sedan ile tanışma fırsatım oldu ancak fazla vaktim olmadığı için detaylı inceleyemedim.
    Ancak baktığım araç için 116.000 tl gibi bir fiyat söylediler :(. sunruff bile yoktu araçta
  • Volcarda s60 i test etmiştim mayıs ayında.Tespitlerim
    Aracın direksiyonu sert sehiricinde adamı yorar.
    On arka park sensoru şart çünkü onunu arkasını kestirmek güç.
    S60 forumunda okursan park sensorunun tepkilerinin yavaş olduğundan şikayetciler bu yüzden arabasını vuranlarda var.
    Süspansiyon sert ancak sürüşü keyifli.
    Ben mercedes c serisi öneririm dizel sorun değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s60ın bagajı a3 kadar . c segmentinden farkı yok.
    bagaj sorun olmassa s60 ve s60 coupe gibi duruyor yan profilden arkası bence tipsiz hiç d segment havası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 9 Eylül 2013; 20:46:53 >
  • quote:

Bu haftas onu Ankara Doğuş Oto'da A3 sedan ile tanışma fırsatım oldu ancak fazla vaktim olmadığı için detaylı inceleyemedim.
    Ancak baktığım araç için 116.000 tl gibi bir fiyat söylediler :(. sunruff bile yoktu araçta

116.000 TL mi? yuhhh
  • quote:

Bu haftas onu Ankara Doğuş Oto'da A3 sedan ile tanışma fırsatım oldu ancak fazla vaktim olmadığı için detaylı inceleyemedim.

s60 a3ün içinden geçebilecek bir otomobil ve size tavsiyem diğer volvo bayilerini de araştırın mutlaka araç bulursunuz.
    s60 şu anda bu sınıfta alınabilecek en kaliteli en sağlam ve donanım fiyat endeksi açısından en mantıklı araç diyebilirim.
    servis konusunda da araçların bakım aralıkları uzun olduğundan problem yaşayacağınızı sanmam,yakındaki servisleri kullanabilirsiniz.
    Bu arada a3e çekilen fiyatlara hiç şaşırmadım,çıldırmış bunlar başka diyeceğim bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.