Arkadaşlar merhaba forumda aktif bir okuyucuyum ancak bu sefer çok ortada kaldım. kararsızlık çok fena. bu nedenle değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Allah nasip ederse ağustos sonu yada eylül gibi bir kız çocuğu sahibi olacağız. Yani artık 3 kişilik bir aile olacağız. Mayıs ayında 2011 model dizel otomatik c4 marka aracımı sattım (MCP şanzımanı pek sevemedim). Aslında büyük bir araç istiyordum uzun süre Honda CRV araştırdım 2010-2011 beyaz renk bej deri ve az kilometrede olanını bulamadım:) ( işin aslı yakıt ve vergisi biraz fazla. LPG konusunda ise hala çok kararsızım.) tekrar C sınıfı araçlara bakmaya kar verdim.(?!) Aklımda volvo S60 var ancak eylül sonu ekim gibi de A3 Sedan gelecekmiş. sizce A3 Sedanı beklemeli miyim(?!) teşekkür ederim.
Volvo S60 D segmenti. Bütçe ne kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Volvo S60 D segmenti. Bütçe ne kadar ?
a3 ile s60 aynı siklet değiller.s60 a3 ü çok kötü döver
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
a3 ile s60 aynı siklet değiller.s60 a3 ü çok kötü döver
En fazla 85-90
infochnİ
kullanıcısına yanıt
valla kim döver bilmem ama hangisi daha konforlu olur acaba?
infochnİ
kullanıcısına yanıt
s60
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
s60
S60 derim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: h.aras.k
S60 derim ben.
Alıntıları Göster
bu S60 in sis farı yok mu yoksa ben mi göremiyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: h.aras.k
S60 derim ben.
Alıntıları Göster
S60 ve A3 Sedan aynı segment değiller. Ama haklı olarak fiyatları hemen hemen aynı olacağından arada kalmışsınız. Bir üst segmentte olduğu için ben oyumu S60' dan yana kullanıyorum. Ayrıca ilk defa bir Audi modelini beğenmedim. Aracı canlı canlı gördüm trafikte, alman plakalıydı. Siyah renk ve sanırım sanırım çok üst paket değildi. Özellikle arka stoplar hoşuma gitmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: infochn
artık sis farları pek kalmadı onun yerine daylight led koyuyorlar yeni nesil çoğu üst segment araçlarda sis farı yoktur olsada bunlar direksiyon yönüne göre yanan farlar olarak kullanılıyo istendiği zaman sis olarak kullanılıyo fakat artık eskisi gibi değil mesela c serisi öndeki sisleri kaldırılıp led gündüz farları eklendi hatta tüm mercedesler aynı a3 sedanın ne zaman geleceğini bilmiyorum ancak c segmenti arıyorsanız a3 sedanı bekleyin yoksa s60 la a3 bir değil a4 mü s60 mı deseydiniz yine s60 çok konforlu ve güvenlik açısından oldukça iyi bir araç...
quote:
Orijinalden alıntı: smtbzkrt
quote:
Orijinalden alıntı: infochn
artık sis farları pek kalmadı onun yerine daylight led koyuyorlar yeni nesil çoğu üst segment araçlarda sis farı yoktur olsada bunlar direksiyon yönüne göre yanan farlar olarak kullanılıyo istendiği zaman sis olarak kullanılıyo fakat artık eskisi gibi değil mesela c serisi öndeki sisleri kaldırılıp led gündüz farları eklendi hatta tüm mercedesler aynı a3 sedanın ne zaman geleceğini bilmiyorum ancak c segmenti arıyorsanız a3 sedanı bekleyin yoksa s60 la a3 bir değil a4 mü s60 mı deseydiniz yine s60 çok konforlu ve güvenlik açısından oldukça iyi bir araç...
Alıntıları Göster
tercihiniz konfordan yanaysa s60 daha iyi bir seçenektir. Yok tercihiniz sportif görünüş ise a3. sizin yerinizde olsam ben s60ı tercih ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: çoksakatvar
tercihiniz konfordan yanaysa s60 daha iyi bir seçenektir. Yok tercihiniz sportif görünüş ise a3. sizin yerinizde olsam ben s60ı tercih ederdim.
Alıntıları Göster
Tercihine yardımcı olayım :
quote:
Orijinalden alıntı: çoksakatvar
Alıntıları Göster
S60 ve a3 konuşmaya bile gerek yok bence. Direk s60. Segment farkı bir kere arada.
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
yeni audi`nin ici bu mu? :S:S
Hocam sen beğenmediysen o zaman biz beğeneceğiz o aracı.
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Hocam sen beğenmediysen o zaman biz beğeneceğiz o aracı.
Tabikide Volvo S60
S60 alin A3 her ne kadar yeni olsa bile S60 ile kiyaslanabilecek kadar iyi olmayacak.Sadece marka algisi sizi burada yaniltiyor.Volvo mu Audi mi sorusu olmus aslinda kafanizda. Yoksa cevap cok acik net S60 hatta advance paket olursa tadindan yenmez
quote:
Orijinalden alıntı: CarBuyer
S60 alin A3 her ne kadar yeni olsa bile S60 ile kiyaslanabilecek kadar iyi olmayacak.Sadece marka algisi sizi burada yaniltiyor.Volvo mu Audi mi sorusu olmus aslinda kafanizda. Yoksa cevap cok acik net S60 hatta advance paket olursa tadindan yenmez
S60 ... o segmente Audi derseniz A6 amaoda bütçenizi sarsar ..
S60
quote:
Orijinalden alıntı: -Juhziz-
S60 ... o segmente Audi derseniz A6 amaoda bütçenizi sarsar ..
S60
Alıntıları Göster
a3 sedanı jettayla kıyaslayın s60 ın yakınından gecemez ki zaten abuk subuk bir araba olmus a3 sedan, yeni renault symbol gibi birsey yapmıslar ve bu tasarım içinde para alıyorlar audi den :)) bu arada şimdiden gözünüz aydın :)
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Bu resim neden defalarca forumda paylaşılıyor anlamış değilim. Türkiye'ye bu kadar boş araç gelmiyor. Bu araçlar daha çok Doğu Avrupa ülkelerine ve Rusya'ya satılıyor. Türkiye'ye gelenlerin en boş paketlerinde bile ekran standart.
Konuyla ilgili olarak ise;
A3 kaliteli bir araç olsa da özellikle Premium D sınıfıyla yarışabilecek durumda değil. Ama şunu da hesaba katın: S60'a 2014 yılında makyaj geliyor ve aracınız makyajsız kasa olmuş olacak. A3 Sedan ise yepyeni bir araç ve en az 2-3 yıl makyaj görmez ya da yeni kasası çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer bekleyebilecekseniz makyajlı s60 alın. Bekleyemeyecekseniz bence 3 serisi gibi bir araca yönelin.