Şimdi Ara

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araç tercihinizi yaptınız mı bilmiyorum ama s60'ın a3'le kıyaslanacak tek özelliği fiyatıdır. bende 2011 model s60 Premium d3 sahibiyim aracımdan çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok araç 87000 km'de. aracı bakımsız bırakmayım size hiçbir ek masraf açmaz. en son baktığımda s60 Premium d4 motor 121000 liraydı. 116000 a3'e vereceğinize 121000 s60'a verir 2.0 lt 163bg 400nm tork aracın keyfini çıkarırsınız. ama size tavisyem 85-90 bin aralığında 2.el s60 almanız. 95bin tl verirseniz s60 advance alırsınız ki a3'te opsiyonel dahi olmayan bir yığın özellik var araçta. aradaki 25-30 bin gibi rakamda cebinizde kalır 5 yıllık yakıt ve bakım masrafı olarak harcarsınız ve siz aracı satarken de yine aşağı yukarı aynı fiyattan satarsınız.
  • Arkadaşa katılıyorum 121000 verip sıfır almak yerine 85-90 verip 2-3 yaşında ama en full araç almak daha mantıklı. Değer kaybından ziyade 2-3 yaş volvo için hiçbirşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Tercihine yardımcı olayım :

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel?

Bu resim neden defalarca forumda paylaşılıyor anlamış değilim. Türkiye'ye bu kadar boş araç gelmiyor. Bu araçlar daha çok Doğu Avrupa ülkelerine ve Rusya'ya satılıyor. Türkiye'ye gelenlerin en boş paketlerinde bile ekran standart.

Konuyla ilgili olarak ise;

A3 kaliteli bir araç olsa da özellikle Premium D sınıfıyla yarışabilecek durumda değil. Ama şunu da hesaba katın: S60'a 2014 yılında makyaj geliyor ve aracınız makyajsız kasa olmuş olacak. A3 Sedan ise yepyeni bir araç ve en az 2-3 yıl makyaj görmez ya da yeni kasası çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer bekleyebilecekseniz makyajlı s60 alın. Bekleyemeyecekseniz bence 3 serisi gibi bir araca yönelin.

Bu arada yeni A3 sedanın manueli yok diye biliyorum. Fotoğraf çok iç karartıcı.

• Lütfedip direksiyon ve vites kolu koyduğu için Audi'ye teşekkür etmemiz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Tercihine yardımcı olayım :

Volvo S60 vs A3 Sedan Dizel?

o konsolun üstündeki takografmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 25 Kasım 2013; 0:36:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.