Şimdi Ara

Volvo S70 Kullanıcıları Sayfası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Volvo s70 için ana konu olabilecek bir konu göremedim ben de böyle bir başlık açma kararı aldım. Eğer böyle bir konu var ise oraya yönlendirebilirseniz sevinirim. Forumu araştırdığım kadarıyla hep parça parça sorunlar için açılmış başlıklarla karşılaştım. Amacım 2018 yılında da hala s70 kullanan kullanıcıları bir başlık altında toplamak. Sorunları , çözümleri , şikayetleri , kısacası olumlu olumsuz tüm her şeyi birbirimizle paylaşalım. 1998 model 2.0T s70 aldım yaklaşık 2 hafta kadar önce. Öncelikle araç şu an 210 bin km'de. Aldığımdan beri ufak tefek bakımlarını yaptırdım. Triger seti , fren balataları , motor yağı , filtreleri vs değiştirdim. Birkaç problemim var aslında hala düzelmeyen. Öncelikle kronik göğüs çatlaması mevcut , ufak tıkırdamalar geliyor giderken. Bunun için çözüm önerisi olan var mı ? Birde fren balatalarını yeni değiştirdim fakat hala freni zayıf gibi geliyor bana. Brembo marka fren balatası aldım ama yine de tatmin etmiyor gibi. Üzerinde Teleflex GFI marka LPG sistemi mevcut. Yokuş çıkarken vites geçişlerinde sanki 2500-3000 devire kadar gaz yemiyor gibi araba. Tüp 2010 yılında takılmış fakat benden önceki sahibi bakımını yaptırdı mı bilmiyorum. Bayramdan sonra bakım için gideceğim. Birde ön sol hoparlörlerden ses gelmiyor muhtemelen bir yerlerde kablo vs koptu ya da başka bir sorun var fakat pratik şekilde söküp bakabileceğim bir durum değil gibi

• Öncelikle böyle bir konu açmanız çok iyi olmuş. Bizde s70 almayı düşünüyoruz bir araştırma yapayım dedim sizin de dediğiniz gibi hem parça parça konular hemde eski. Bizde 2.0 t5 alsak mi diyoruz fakat yakıt düşündürücü. Sizin araç ne kadar yakıyor acaba. Ve memnun musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, yakıt konusunda henüz ölçüm yapmadım yani t5'ler daha güçlü malum yakıt konusunda biraz daha fazla yakabilir. Fakat zaten bu motorun yaktığı belli yani bu durumu kabul edip almak lazım diye düşünüyorum. Ortalama 40-45 kuruş yakar diye düşünüyorum tabi gaz pedalıyla olan ilişkinizle alakası :)) Araçtan memnunum iç hacmi , malzeme kalitesi , sürüş karakteri gayet güzel. Yaşından ötürü ister istemez yıpranan parçalar var iç aksamda. Zamanla onları da toparlamayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.