Şimdi Ara

Volvo s80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş lar merhaba öncelikle . Uzun dönem içerisinde bir araba almayı düşünüyoruz bende çok araştıran birisi olduğumdan uzunca bir süre olmasına rağmen şimdiden bakınıyorum. Hemde hoşuma gidiyor .
    Geleyim soruya , s60 bakıyordum advance paket 1.6 dizel fakat farkettim ki aynı model aynı donanım paketli aynı motor şanzıman kombinasyonu ile s80 fiyatları nerdeyse s60 ile aynı düzeyde . S80 de bir kronik sorun mu var yoksa çok mu maliyetli birde biz 4 kişilik bir aileyiz annem kullanır arabayı çoğunlukla geri kalan zamanda ablam ve ben ailenin diğer üyesi 8 yaşında minik bir arkadaş
    Bütçemiz 80 120 hadi olsun 130 olsun çok değer derseniz. Ama sorun bu değil şuan çünkü önümüzdeki bir-kac ay almayı düşünmüyoruz ama yine de öneri alayım şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha çok bayan kullanacaksa s60. Daha cok sen kullanacaksan s80.
  • Kronik sorun ben duymadım sadece bakım maliyetleri bir tık yüksek bunun sebebi de sınıf farkı çünkü S80 e segmenti ve gerçekten mükemmel bir araç ve aşırı tutumlu bir depoyla 1200 km yapan kişiler vardı forumda. Automann isimli üyeninde bir dönem sahibi olduğu bir araçtı onun inceleme yazısını okumuştum eminim görünce o da birkaç şey yazar. Onun inceleme yazısını okumanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Daha çok bayan kullanacaksa s60. Daha cok sen kullanacaksan s80.

Hocam okul il dışı olduğu için araba evde kalıyor ama bu sene ankara ya geçmeyi düşünüyorum. Eğer öyle olursa çoğunluk bende olur hafta içleri . S80 bayan için sorun mu olur diyorsunuz ? Bir de annem 10 seneden fazladır kullanıyor olmasına rağmen park konusunda çok başarısız yanında ben yoksam kalabalık yerlere araba ile gitmez bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Kronik sorun ben duymadım sadece bakım maliyetleri bir tık yüksek bunun sebebi de sınıf farkı çünkü S80 e segmenti ve gerçekten mükemmel bir araç ve aşırı tutumlu bir depoyla 1200 km yapan kişiler vardı forumda. Automann isimli üyeninde bir dönem sahibi olduğu bir araçtı onun inceleme yazısını okumuştum eminim görünce o da birkaç şey yazar. Onun inceleme yazısını okumanızı tavsiye ederim

Bir bakayım hocam saolun . Doblo dan geçmeyi düşünüyoruz annemin kafasında v40 vardı hep bende s60 gösterince mavi aklı ona kaydı bende s80 görünce dedim e segment konforlu güvenli uzun yıllar bineriz.

• Bizim millet afedersiniz ama biraz salak. Aman o arabaya binersem alem ne der, aman ben bu arabaya 100.000 lira veriyorum ama sakın 22 kuruştan fazla yakmasın, aman trigerini 800 liraya değil de 600 liraya değiştireyim, aman 160.000 tl ye araba alacak gücüm var ama vergisine 1200 tl fazladan ödemeyeyim, aman tertemiz full bakımlı ama 140.000 kilometredeki araç olmasın da eşek niyetine binilmiş, bakımsız ama 70.000 kilometredeki araç olsun diye diye durum bu hale geldi.

Siz ister s60 seçin ister s80. Ikiside güzel araçlardır. s80 artık üretilmiyor ve yerine s90 geldi, yüzü de biraz eakimiş durumda ancak yukarı da anlattıklarım sizin için önemli değil ise alıp paşa paşa binebileceğiniz bir araçtır.

• Bu ülkemizde olağan bir durum.

Mesela aşağı yukarı aynı model clio-megane-laguna aynı fiyattır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Bizim millet afedersiniz ama biraz salak. Aman o arabaya binersem alem ne der, aman ben bu arabaya 100.000 lira veriyorum ama sakın 22 kuruştan fazla yakmasın, aman trigerini 800 liraya değil de 600 liraya değiştireyim, aman 160.000 tl ye araba alacak gücüm var ama vergisine 1200 tl fazladan ödemeyeyim, aman tertemiz full bakımlı ama 140.000 kilometredeki araç olmasın da eşek niyetine binilmiş, bakımsız ama 70.000 kilometredeki araç olsun diye diye durum bu hale geldi.

Siz ister s60 seçin ister s80. Ikiside güzel araçlardır. s80 artık üretilmiyor ve yerine s90 geldi, yüzü de biraz eakimiş durumda ancak yukarı da anlattıklarım sizin için önemli değil ise alıp paşa paşa binebileceğiniz bir araçtır.

S80 in durumunu biliyorum hocam . Bana göre de tipi çok alımlı tam bir aristokrat aracı gibi duruyor . Hani orasında burasın da çok agresif çizgiler yok s60 ona gore daha sportif kırmızı ve mavisi çok hoş . Ama segment farkı var . Bir de powershift şanzıman bizi uzer mi hocam doblo dan geçicez 2009 dan beri ona biniyoruz buda durur uzun yıllar .

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bu ülkemizde olağan bir durum.

Mesela aşağı yukarı aynı model clio-megane-laguna aynı fiyattır.

Garip geldi hocam e segment premium bir araç sonuçta .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.