volvo nun oturmuş bir karakteri var.bence iyi bir marka.s80 in dış görünüşünü ne kadar geç yenileyip bir o kadar satış rakamlarını üstte tutabiliyorsa o kadar başarılıdır.bence volvo güvenlik donanım ve fiyat gibi unsurlarla sağlam bir imaj çiziyor.tasarım olarak bence biraz kaba bir araç.ama sanırım bu da volvo yu volvo yapan sert imajın önde gelen unsuru.
en baştan söyleyelim, o ekranı, ekranda kullanılan sistemi ve navigasyonu unutun..
quote:
Orijinalden alıntı: chncnyhn
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Volvoları oldum olası sevmem. Bir nedeni yok ama bana hep hantal bir izlenim veriyor.
zevkler tartışılmaz iskandinav zevk anlayışı her zaman sade olanı destekler ki ben bayılırım
volvo işini düzgün ve tam yapan bir müdür gibidir mercedes işini düzgün ve tam yapan müdürün patronudur bmw ise işini düzgün ve tam yapan müdürün patronunun oğludur
tabi benim zihnimde uyandırdıkları karşılıklar bunlar
hocam audi nerde ? yanlış anlamayın yaptığınız benzetme hoş olmuş da audiyi burda nereye koyacaksınız merak ettim patronun karısı falan olabilir mi mesela
Olsa olsa şöyle olur "Audi ise işini düzgün ve tam yapan müdürün patronunun oğlunun takıldığı kızdır"
S80'in acil olarak kasa değiştirmesi lazım. İç hacmi E sınıfı bir araca yakışmayacak kadar küçük. Öyle yayıla yayıla yolculuk yapmak diye bir şey yok bu araçlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: alaca28
Arkadaşlar volvo s80'in içinin makyajlanacağı söyleniyordu volvo'nun isveç sitesinde fotoğraflar yayınlanmış bence buna ihtiyaç vardı göze hoş geliyor önceden çok sade idi
yav böyle bir araba olamaz mükkemmel ya hep hastasıyım şu s80'in iç tasarımı eskisine gere çok güzel alınabilecek gzl bi makam aracı volvonun 2.eli fazla olmasada zararda etsem alırım.Alan kişi güle güle binsin allah olmayanlara nasip etsin
soğuk çok soğuk
İçten çok dış kasada makyaja ihtiyacı var bence S80'in.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Volvoları oldum olası sevmem. Bir nedeni yok ama bana hep hantal bir izlenim veriyor.
zevkler tartışılmaz iskandinav zevk anlayışı her zaman sade olanı destekler ki ben bayılırım
volvo işini düzgün ve tam yapan bir müdür gibidir mercedes işini düzgün ve tam yapan müdürün patronudur bmw ise işini düzgün ve tam yapan müdürün patronunun oğludur
tabi benim zihnimde uyandırdıkları karşılıklar bunlar
Hyundai işini düzgün ve tam yapan bahçıvan alfa romeo işinden kaytaran italyan ahçı olsun aile büyüsün
Bentley ve rolls royce ne olacak?Ailenin büyük babası mı?
Çok şık bir iç tasarımı var yine.....
quote:
Orijinalden alıntı: thekoch
quote:
Orijinalden alıntı: alaca28
Şahane yaw
Allah'mmm bu nedir yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: eczist
quote:
Orijinalden alıntı: _Azza_
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
quote:
evet audi patronun karısı bence de
VW de sekreter mi oluyor?
Bir bakıma, müdürün karısını aldattığı kadın
patronun oğlu müdüre bırakmaz onu
yanlış yere mi geldim
aşk-ı memnu ya dönmüş burası
Ne zaman gelecek ülkemize?
Yeni eklenecek motorlar veyahut donanımlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen..
1.6 motor hem benzinli hem dizel seçenekleriyle bu sınıfta ilk ve tek bakalım satış rakamları nasıl olacak.Bence aracın bestseller olmaması için bir mani yok.
son yapılan zamlardan sonra iyi satılıcağını düşünüyorum.
Aşağıdaki konuda VOLVO s80 diesel incelemem mevcut. Merak eden arkadaşlar okuyabilir. Bu arada araçtan hala çok ama çok memnunum. En ufak bir sıkıntı, sorun yaşatmadı bugune kadar. Servise daha bir kere 20.000 Km bakımı için gittim...
Aşağıdaki konuda VOLVO s80 diesel incelemem mevcut. Merak eden arkadaşlar okuyabilir. Bu arada araçtan hala çok ama çok memnunum. En ufak bir sıkıntı, sorun yaşatmadı bugune kadar. Servise daha bir kere 20.000 Km bakımı için gittim...