Şimdi Ara

Volvo S80 Makyajlandı D2 Fiyat Açıklandı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.volvo bu segmentte ne 5 serisine ne de e serisine rakip olabilir.S80,5.20d nin yanında ufo gören masum köylü gibi kalır.5.20d nin tasarımı yeter volvo yaşlı arabası imajı verir.

bir arabanın tarzını SEN sevmezsin bir arabanın dış görünüşü SANA itici gelir
    ama bu tarzı ve dış görünüşü yüzünden "ya o da araba mı bunlar yanında" gibi bir söz söylemek yanlıştır

volvo benim gözümde tarz olarak bmw 5 den ve mercedes e den daha güzel görünür

ha diğer bir ihtimal yolda gördüğün s40ları s80 sanmandan kaynaklı bir yanlış anlaşılma olabilir

ben s80 i ayırt edebiliyorum ancak bir bmw 5 serisini yanına koyduğumuzda kesinlikle o karizma yok araçta.e segmentinde mercedes,bmw ve audiyle başa çıkacak bir tasarım değil zaten pek tercih edilmediği de satışlarından belli.bu segmentte kral yeni 5 serisi herkesin hayali

volvonun kendi tarzı vardır sana hoş gelmeyebilir dediğim gibi
    bmw 5 de gereksiz bir sportiflik var bana göre de evet uzun kaput hoş ama o oturaklı ve sade tasarım yok
    ben sade tasarımları severim gereksiz fazla kıvrımlar hoşuma gitmez e39 bmw 5 serisi f10 dan daha güzeldir mesela gözümde

sana bu karizmatik gelir bana da daha oturaklı daha güven veren volvo daha karizmatik gelir
    benim hayalim s80 bu yüzden 5 serisi değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.volvo bu segmentte ne 5 serisine ne de e serisine rakip olabilir.S80,5.20d nin yanında ufo gören masum köylü gibi kalır.5.20d nin tasarımı yeter volvo yaşlı arabası imajı verir.

ama bu tarzı ve dış görünüşü yüzünden "ya o da araba mı bunlar yanında" gibi bir söz söylemek yanlıştır

ha diğer bir ihtimal yolda gördüğün s40ları s80 sanmandan kaynaklı bir yanlış anlaşılma olabilir

ben s80 i ayırt edebiliyorum ancak bir bmw 5 serisini yanına koyduğumuzda kesinlikle o karizma yok araçta.e segmentinde mercedes,bmw ve audiyle başa çıkacak bir tasarım değil zaten pek tercih edilmediği de satışlarından belli.bu segmentte kral yeni 5 serisi herkesin hayali

bmw 5 de gereksiz bir sportiflik var bana göre de evet uzun kaput hoş ama o oturaklı ve sade tasarım yok
    ben sade tasarımları severim gereksiz fazla kıvrımlar hoşuma gitmez e39 bmw 5 serisi f10 dan daha güzeldir mesela gözümde

sana bu karizmatik gelir bana da daha oturaklı daha güven veren volvo daha karizmatik gelir

Bırak dostum bu adama cevap verme liseli gençler gibi bir araca sadece dışarıdan bakıp görüp ahkam kesiyor. Onun için en önemli özellik dizayn çünkü görmemiş gibi çevresine hava basmayı hayal ediyor 5 serisi alıp

Bir bilse araçlar sadece dış dizayndan oluşmuyor, güvenlik, konfor, iç mekan kalitesi, yakıt ekonomisi ve bir aracın kişiye kullanırken hissettirdikleri gibi başlıklar onun için bir önem oluşturmuyor. Çünkü nasılsa hiç bir zaman sahip olamayacağı araclar hakkında sadece dış görüntüsüne bakıp zevzek zevzek konuşmak ona zevk veriyor...

bmwi volvoyu döver,mercedesi ezer geçer gibi tartışmalardan fazlasını yapamayacağın bu tip insanlara cevap bile verme...

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak dostum bu adama cevap verme liseli gençler gibi bir araca sadece dışarıdan bakıp görüp ahkam kesiyor. Onun için en önemli özellik dizayn çünkü görmemiş gibi çevresine hava basmayı hayal ediyor 5 serisi alıp

Bir bilse araçlar sadece dış dizayndan oluşmuyor, güvenlik, konfor, iç mekan kalitesi, yakıt ekonomisi ve bir aracın kişiye kullanırken hissettirdikleri gibi başlıklar onun için bir önem oluşturmuyor. Çünkü nasılsa hiç bir zaman sahip olamayacağı araclar hakkında sadece dış görüntüsüne bakıp zevzek zevzek konuşmak ona zevk veriyor...

bmwi volvoyu döver,mercedesi ezer geçer gibi tartışmalardan fazlasını yapamayacağın bu tip insanlara cevap bile verme...

Aynen. Yanlız bu "kardes" bmw mercedes sempatizanından ziyade volvo dusmanı, begenmemesini anlarım fakat durmadan çapsız ve dayanaksız bir şekilde volvoyu yerden yere vurmasını anlamıyorum kaldıki bu konuda sadece volvoyla ilgili bir gelişmeden bahsediliyor araç kıyaslaması yaplımıyor burda bile gelip "bu sınıfın lideri 5 serisidir", "volvo öyle volvo böyle" diye yorumlar yapmanın alemi nedir?

• Volvo s80 f/p olarak çok başarılı bir araç.E ve 5 serisinden öyle aman aman bir farkı yok, hele ki s80e uygun fiyatla ulaşmak ayrı bir güzellik.Ufak kardeşi s60a bakınca, e ve 5 serisine göre biraz dış görünümü eskimiş görünebilir ama yenilenecek kasa ile bu algıyı da bitireceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llUlisisll -- 13 Ocak 2012; 17:15:49 >
  • Direksiyonu 3 kollu olana olana bittim. Gerçekten adamlar yapmış dediğim bir araba olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

quote:

s80 bmw 5 serisi veya mercedes e serisine rakip mi değil mi onu çözemedim?

Bmw 1 ve mercedes B'ye rakip

eğer öyleyse ben pek rakip olarak görmüyorum bu araçların yanında cılız aklıyor s80.bu segmentin lideri yeni 5 serisi

ölü taklidi yapın belki gider.

Siz cok yasayin. Gece gece gülmekten kırıldım. İyi geldi vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

quote:

quote:

eğer öyleyse ben pek rakip olarak görmüyorum bu araçların yanında cılız aklıyor s80.bu segmentin lideri yeni 5 serisi

ölü taklidi yapın belki gider.

Sevgili Noktanın Sabiti,

Biraz geç okudum bu başlığı ama, hem Crazy Romeo'nun hem de senin "malum kişi" ile ilgili yorumlarınıza gülmekten kırıldım resmen... Bu arkadaşı da böyle kabul edeceğiz galiba :)) Her mahallenin bir delisi oluyor zira!

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan34

quote:

quote:

quote:

Yok gitmiyor hocam ben daha once denedim baska cozum uretmek lazim:)

Sevgili forumdaşım,

Az önce (bir önceki sayfada) Crazy Romeo ve Noktanın Sabiti'nin "malum kişi" ile ilgili yazdıklarına çok gülmüştüm ama bu sayfaya gelip senin yazdıklarını da okuyunca (komedinin kümülasyonundan olsa gerek) koptum gittim :)) Dediğim gibi, böyle komik arkadaşlar da gerekli!!! Yoksa konuların ciddiyetinden boğulup gideceğiz be Muhtemelen henüz ehliyetini alamamış tar-ü tazeler de burada birşeyler yazıyor-çiziyor. Ama onların da aklı başında olanı var, olmayanı var! Bize de ağabeylik yapıp, gülüp geçmek düşer bu kardeşlerimize...

• Forum yönetiminin diğer bölümlerdeki her gördüğü Volvo başlığını Volvo bölümüne taşıma politikasını anlamış değilim. Burası genelde Volvo sahiplerinin ya da Volvo almaya niyetlilerin yeri. Diğer bölümlerde esen kesen çoluk çocuk çok. Essin kessin bize ne de, niye bu bölümü de kirletsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Forum yönetiminin diğer bölümlerdeki her gördüğü Volvo başlığını Volvo bölümüne taşıma politikasını anlamış değilim. Burası genelde Volvo sahiplerinin ya da Volvo almaya niyetlilerin yeri. Diğer bölümlerde esen kesen çoluk çocuk çok. Essin kessin bize ne de, niye bu bölümü de kirletsin!

Sevgili Hesheit,

İnanın bana, bu başlıkları okuyan her akıllı insan, bu tip komikleri (!) hak ettiği gibi değerlendiriyor! Volvo forumlarında çok sık adı görülmeyen insanlar bile, bazen dayanamayıp öyle cevaplar veriyorlar ki, aklı başında hiçbir muhalif bu konularda birşeyler yazmaya/cevaplamaya cesaret edemez! Ama dediğim gibi "aklı başında"!!!! Yukarıda yazdığım gibi, muhtemelen B sınıfı ehliyeti olmayan çocuklar bile bu platformlarda fikir beyan ediyorlar.... Ve yine muhtemelen, hayatı boyunca ne Audi, ne BMW, ne Mercedes ne de Volvo'nun (alfabetik sırayla yazıyorum her zaman) kontak anahtarını çevirememiş bazı tipler buna benzer forumlarda sağdan soldan duyabildikleri kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorlar. Bunları ciddiye almak ne kadar doğru bilemiyorum. Elbette burası herkesin birşeyler yazabileceği bir platform... Ama daha önemli olan, herkesin okuyabildiği bir platform olması... İnanın pekçok insan, burada yazılanları ve yazıların sahiplerini çok sağlıklı değerlendirebiliyor.
    Velhasılı kelam, netice-i meram; bizler gibi gerçek kullanıcılar ve potansiyel alıcılar, bu forumda Volvo ile ilgili en doğru bilgileri aktarmak ve niyeti bu konudaki bilgileri almak olan herkes, en doğru bilgiyi paylaşmaya devam edecek. Bu komik arkadaşların yazmaya devam etmesi, bizim eğlenmemize yardım edecek :) Eksik olmasınlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.