Şimdi Ara

Volvo S80 Makyajlandı D2 Fiyat Açıklandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
12.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S80 ayricaligini boyle uygun fiyatlarla yasamak icin son 2 sene.2014 teki yeni kasada en alt motor 2.0 olacak ama ilave teknolojilerle gunumuzun 6 silindirli motorlarindan elde edilen guc 4 silindir ile elde edilecek.Ust vergi dilimine girecegi icin fiyatlar ucuk olur kesin.
  • Volvo S80'in drive versiyonun fiyatı açıklanmış 110.000,00 tl olarak listeye dahil edilmiş

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/pages/volvofiyatlistesi.aspx

premium ve advance fiyatları listede yok

t4'ü baz alarak fiyatlandırmak gerekirse

DRIVE 110.000,00

DRIVE PREMİUM 118.140,00

DRIVE ADVANCE 125.190,00

standart ve opsiyonel donanım listeside linkte mevcut

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Documents/volvoS80.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: alaca28

Volvo S80'in drive versiyonun fiyatı açıklanmış 110.000,00 tl olarak listeye dahil edilmiş

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/pages/volvofiyatlistesi.aspx

premium ve advance fiyatları listede yok

t4'ü baz alarak fiyatlandırmak gerekirse

DRIVE 110.000,00

DRIVE PREMİUM 118.140,00

DRIVE ADVANCE 125.190,00

standart ve opsiyonel donanım listeside linkte mevcut

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Documents/volvoS80.pdf

Benim aracım DRIVE PREMIUM + COMFORT PAKET + KIS PAKETI (4 koltuk ısıtma, Webasto)+metalik boya yani ben alırken en dolusuydu şu haliyle 120.000 bini geçerdi heralde.

Advance paketi yeni çıkarmışlar kör nokta eklenmiş ve 6lı cd changer yerine dvd gelmiş. Aradaki fiyat farkına değermi tartışılır...

• makyajlı XC 60, S60, S80 hepsinin içi aynı oldu sonunda.
  • s80 bmw 5 serisi veya mercedes e serisine rakip mi değil mi onu çözemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

s80 bmw 5 serisi veya mercedes e serisine rakip mi değil mi onu çözemedim?

Bmw 1 ve mercedes B'ye rakip
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

quote:

Hahahahaha
  • Bende saati hiç yakıştıramıyorum bu araçlara. Beğenen var demek ki
  • arkadaslar s80 nin wagonu V70 mi oluyor, tipleri cok benziyor, ama sanki V70 in goruntusu yillanmis bir model gibi, V60 ta bana cok buyuk gelmedi, astra nin vagonu gibi sanki ...
  • Dışıda s60 tan faydalansaydı keşke
  • quote:

quote:

eğer öyleyse ben pek rakip olarak görmüyorum bu araçların yanında cılız aklıyor s80.bu segmentin lideri yeni 5 serisi
  • quote:

quote:

quote:

eğer öyleyse ben pek rakip olarak görmüyorum bu araçların yanında cılız aklıyor s80.bu segmentin lideri yeni 5 serisi

ölü taklidi yapın belki gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

quote:

Hahahahaha

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 12 Ocak 2012; 19:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvoları oldum olası sevmem. Bir nedeni yok ama bana hep hantal bir izlenim veriyor.

sorun yok volvolarda seni sevmiyor zaten
  • biraz dolusu 125000 civarına geliyor
    vergisiz fiyatı yaklaşık 77bin tl

BMW 520d fiyatı 200000
    vergisiz fiyatı yaklaşık 90bin tl

birisi 1,6 manuel diğeri dünyanın en iyi 2,0 dizel otomatiği

bu son otv artışını kullanan firmalar 1,6 araçları fahiş fiyatlarla satmaya başladı,
    gerçi volvo biraz insaflı davranmış, doğuş 1,6 aracı 2,0 dan pahalıya satıyor
  • quote:

quote:

quote:

Yok gitmiyor hocam ben daha once denedim baska cozum uretmek lazim:)

• doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.volvo bu segmentte ne 5 serisine ne de e serisine rakip olabilir.S80,5.20d nin yanında ufo gören masum köylü gibi kalır.5.20d nin tasarımı yeter volvo yaşlı arabası imajı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

biraz dolusu 125000 civarına geliyor
    vergisiz fiyatı yaklaşık 77bin tl

BMW 520d fiyatı 200000
    vergisiz fiyatı yaklaşık 90bin tl

birisi 1,6 manuel diğeri dünyanın en iyi 2,0 dizel otomatiği

bu son otv artışını kullanan firmalar 1,6 araçları fahiş fiyatlarla satmaya başladı,
    gerçi volvo biraz insaflı davranmış, doğuş 1,6 aracı 2,0 dan pahalıya satıyor

Volvo daha bir yıl önce 90 bin değilmiydi nasıl bu kadar zam yapar anlamıyorum. Yani 90 binden 120 bine çıkmanın mantığı nedir?
  • quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.volvo bu segmentte ne 5 serisine ne de e serisine rakip olabilir.S80,5.20d nin yanında ufo gören masum köylü gibi kalır.5.20d nin tasarımı yeter volvo yaşlı arabası imajı verir.

bir arabanın tarzını SEN sevmezsin bir arabanın dış görünüşü SANA itici gelir
    ama bu tarzı ve dış görünüşü yüzünden "ya o da araba mı bunlar yanında" gibi bir söz söylemek yanlıştır

volvo benim gözümde tarz olarak bmw 5 den ve mercedes e den daha güzel görünür

ha diğer bir ihtimal yolda gördüğün s40ları s80 sanmandan kaynaklı bir yanlış anlaşılma olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.volvo bu segmentte ne 5 serisine ne de e serisine rakip olabilir.S80,5.20d nin yanında ufo gören masum köylü gibi kalır.5.20d nin tasarımı yeter volvo yaşlı arabası imajı verir.

bir arabanın tarzını SEN sevmezsin bir arabanın dış görünüşü SANA itici gelir
    ama bu tarzı ve dış görünüşü yüzünden "ya o da araba mı bunlar yanında" gibi bir söz söylemek yanlıştır

volvo benim gözümde tarz olarak bmw 5 den ve mercedes e den daha güzel görünür

ha diğer bir ihtimal yolda gördüğün s40ları s80 sanmandan kaynaklı bir yanlış anlaşılma olabilir

ben s80 i ayırt edebiliyorum ancak bir bmw 5 serisini yanına koyduğumuzda kesinlikle o karizma yok araçta.e segmentinde mercedes,bmw ve audiyle başa çıkacak bir tasarım değil zaten pek tercih edilmediği de satışlarından belli.bu segmentte kral yeni 5 serisi herkesin hayali

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.