Şimdi Ara

Volvo V40 Cross Country D2 mi Tiguan mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
8.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fusion kullanıcısı olarak Kugayı inceledim ve beğenmedim. İç malzeme bence kötü sonra her model de aynı paneli kullanıyorlar. Yakıt korkunç yüksek ve nedense bu modele hiç ısınamadım ben. Tiguan ise hala düşündüğüm ve beğendiğim bir araç ama yakıt sorunu var ve yazık ki bu ülkede yaşıyoruz...
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kıyaslayın demedim zaten. Sebebini belirterek bu iki araçtan hangisi dedim.Şartlarımı belirttim hangisi uygundur diye fikir istedim. İki modeli yarıştırmıyoruz yani...
  • öncelikle sebep yazalım: volvo premiumdur benim gözümde. vw ise her daim halk arabası. volvo kalitedir lükstür, her ne kadar hisseleri çinlilerin elindede olsa dünyada herhangi iyi bir istatistiki bilginin herzaman ilk üçüne giren isveçliler tarafından üretilir. volvo fark yaratır, vw sıradanlaştırır. vw en efsane arabasında bile para diye torsiyon çubuğa geçip bağımsız arka süspansiyonu çalmıştır, volvo kaliteden ödün vermez ve V40cc volvonun şuanda en kaliteli ve güvenli araçlarından biridir. fazlasıyla hastası olduğumdan kesinlikle v40diyorum.

ben aracın fanatik hayranıyım. markanın ve logosunun bile hastasıyım. kamyon bile alacak olsam volvo olsun.isterim. beni ciddiye almayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklentiyle alakalı yukarda yazılmış zaten dağ piknik olsun + şehir içinede uyumlu olsun falan dersen tiguan ama şehir içi yeter biraz daha spor görünsün falan dersen v40 acıkcası benim fikrim ise 2 side değil cünkü tiguan suv çakması bir arac ve hb ise bence kullanıssız 1 kişi iseniz ve hiçbirşey yapmıyorsanız belki .. acıkcası ben d segment sedan bişeyler bakardım ..

not : hocam tamamen karasız olduğunuz için böyle yazdım ..
  • Accord tavsiye ederim.
  • yeni tiguan 2014 sonunda çıkıyor.
  • Accord olmaz arkadaşlar. Şehir arabası olacaksa yakıt durumu ön plana çıkar benim için. Dağ bayıra da gidebilecek bir araba denirse o zaman yakıtta biraz daha esnek olabilirim. Bir de ikisi de olmaz diyenler arkadaşlar öneri getirirse sevinirim. Aklıma sonradan takılan Honda CRV ve veya SubaruVV gibi...
  • Bence ikisi de güzel araba. Ama dizel ve benzinli farkından dolayı V40 daha iyi bir tercih olacaktır. TSI'ın ne yapacağı belli olmuyor farketmeden 10-12 litreleri görmek olası. Yalnız Cross Country'yi de satarken daha fazla zarar edebileceğinizi de söylemek lazım.
  • yeni kaşkai de alabilirsin. arazide çok dolaşıcam diyorsan japon jiplere yönel.suzuki, mitsubishi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşım kıyaslayın demedim zaten. Sebebini belirterek bu iki araçtan hangisi dedim.Şartlarımı belirttim hangisi uygundur diye fikir istedim. İki modeli yarıştırmıyoruz yani...

Kıyalayın demediysen o zaman v40 al

hem dizel hem yerden yüksek hem de Volvo sağlamlığı ve kalitesi

vosvos yanına yazılmaz bile
  • V40 iyi güzel araç da fiyatını haketmiyor bana göre. Premium HB alınacaksa A3'ü bakmak ya da arkadan itişe merak salıp 116 yı denemek de mantıklı. Cross country da çok bişey ifade etmiyor bence.
    Tiguan ise tamamen farklı bir araç. V40 az yakar ama ağır bir araç ve hantal kalır. Tiguan'ın tüm motorları daha atik ama en az 1,5 kat daha fazla yakar. Şehirdışında ise sizi bu kadar üzmez. Volvo premiumdur ve yıllık bakımda çıkan fatura da bunu size hissettirir. Servis ağı maalesef diğer Premiumlar kadar geniş değildir. Tiguan ise yerden yüksektir, kasislerden belinize darbe almadan kolayca geçersiniz, uzun değildir V40'ın girdiği her yere girer çıkar. Konforludur, yol tutuşu yerden yüksek olmasına rağmen iyidir. İçi Golf 6 görünümündedir çok havalı değil sadedir. Cam tavan alırsanız yarıya kadar açabilirsiniz, V40 da açamazsınız. Ekleyeceğiniz donanımlar da Premium araçlarda daha farklıdır tabii ki. Yüksek fiyattan girse de yeni QQ da bir alternatif olabilir.
    Test etmeden hiçbir aracı almaya karar vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

V40 iyi güzel araç da fiyatını haketmiyor bana göre. Premium HB alınacaksa A3'ü bakmak ya da arkadan itişe merak salıp 116 yı denemek de mantıklı. Cross country da çok bişey ifade etmiyor bence.
    Tiguan ise tamamen farklı bir araç. V40 az yakar ama ağır bir araç ve hantal kalır. Tiguan'ın tüm motorları daha atik ama en az 1,5 kat daha fazla yakar. Şehirdışında ise sizi bu kadar üzmez. Volvo premiumdur ve yıllık bakımda çıkan fatura da bunu size hissettirir. Servis ağı maalesef diğer Premiumlar kadar geniş değildir. Tiguan ise yerden yüksektir, kasislerden belinize darbe almadan kolayca geçersiniz, uzun değildir V40'ın girdiği her yere girer çıkar. Konforludur, yol tutuşu yerden yüksek olmasına rağmen iyidir. İçi Golf 6 görünümündedir çok havalı değil sadedir. Cam tavan alırsanız yarıya kadar açabilirsiniz, V40 da açamazsınız. Ekleyeceğiniz donanımlar da Premium araçlarda daha farklıdır tabii ki. Yüksek fiyattan girse de yeni QQ da bir alternatif olabilir.

Son derece objektif ve bir o kadar da rafine yorumunuzdan dolayı kutluyorum sizi.

• Tiguan çok eski bir kasa bence artık değişmesi gerekir. V40 ise Tiguan'e göre çok daha dar bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

öncelikle sebep yazalım: volvo premiumdur benim gözümde. vw ise her daim halk arabası. volvo kalitedir lükstür, her ne kadar hisseleri çinlilerin elindede olsa dünyada herhangi iyi bir istatistiki bilginin herzaman ilk üçüne giren isveçliler tarafından üretilir. volvo fark yaratır, vw sıradanlaştırır. vw en efsane arabasında bile para diye torsiyon çubuğa geçip bağımsız arka süspansiyonu çalmıştır, volvo kaliteden ödün vermez ve V40cc volvonun şuanda en kaliteli ve güvenli araçlarından biridir. fazlasıyla hastası olduğumdan kesinlikle v40diyorum.

ben aracın fanatik hayranıyım. markanın ve logosunun bile hastasıyım. kamyon bile alacak olsam volvo olsun.isterim. beni ciddiye almayabilirsiniz.

Seni ciddiye alıyorum çünki analizin son derece objektif ve net.

• quote:

V40 iyi güzel araç da fiyatını haketmiyor bana göre. Premium HB alınacaksa A3'ü bakmak ya da arkadan itişe merak salıp 116 yı denemek de mantıklı. Cross country da çok bişey ifade etmiyor bence.

Bana göre de A3 bu yüksek fiyatları haketmiyor. V40 cc 1.6 dizel otomatik golfe göre bile uygun sayilir .tarz araç sonuçta. Hafif araziye bile girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 22 Nisan 2014; 14:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

öncelikle sebep yazalım: volvo premiumdur benim gözümde. vw ise her daim halk arabası. volvo kalitedir lükstür, her ne kadar hisseleri çinlilerin elindede olsa dünyada herhangi iyi bir istatistiki bilginin herzaman ilk üçüne giren isveçliler tarafından üretilir. volvo fark yaratır, vw sıradanlaştırır. vw en efsane arabasında bile para diye torsiyon çubuğa geçip bağımsız arka süspansiyonu çalmıştır, volvo kaliteden ödün vermez ve V40cc volvonun şuanda en kaliteli ve güvenli araçlarından biridir. fazlasıyla hastası olduğumdan kesinlikle v40diyorum.

Seni ciddiye alıyorum çünki analizin son derece objektif ve net.

Kamyon 'bile' kismi hatali, adamlar kamyonlarda da yardiriyor zaten

• bagaj derdi yoksa tabi ki volvo
  • quote:

Oldukça açıklayıcı ama bence kafamı daha da karıştıracak bir yorum. Benim de tam böyle düşündüğüm için kafam karışık ve tam böyle düşündüğüm için ikisi arasında karar veremiyorum zaten... :) .Ama A3 tense volvoyu tercih ederim. Ben A3 ten çok Audi Q3 e göz dikmiştim çünkü...Ama benzinli dizeli ise çok pahalı... :( .

• bir bilgim yok ama istanbulda çok fazla tiguan görüyorum.
    1.4 TSI ı çok fazla var trafikte.
    iyi herhalde
  • Trafikte çok var diye araba alıncak olsa en iyi araba tofaş veya renault grubu olurdu. Ya da son dönemde en çok satılan qq veya duster. Ben ne yazık ki devlet memuruyum ve zor para biriktiriyorum. Amacım ahir ömrümde iyi ve kazancımı hakeden bir araca binmek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.