Şimdi Ara

Volvo V40 Cross Country D2 mi Tiguan mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
8.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, her forumda olduğu gibi olay polemiğe dönüşmüş. Ben araba tercihi yaparken öncelikle güvenliği ön planda tutmuştum. Ama yaşadığımız ülkenin bazı gerçekleri var. Maliyet hesabında şöyle düşündüm mesela; araç -güvenli araç- ya 1.6 olmalı ya da 2000 motor olacaksa az yakmalı. Yazık ki ülke şartlarında her ikisinin birden maliyetini karşılamak zor. Fiata gelince, bir çok arkadaş aracın liste fiatından değerlendirme yapıyor, mesela volvo v40 d2 c.c piremium listede 91 bin ama deri döşeme, cam tavan dediniz mi 10 bin daha eklemek gerekiyor. Başka opsiyonlar da var tabii. Bu durumda volvo ile XV arasındaki fiat farkı en az 25 oluyor. Ama volvonun da yakıt avantajı var. Bazı arkadaşlar hem benzinli hem de pahalı araçlar önermişler.c180 gibi. Ki o araç bayide o fiatlara da alınmıyor-malum opsiyon olayı-. Uzatmadan önerilerinizi bu kriterlere göre yaparsanız sevinirim. Çünkü samimi önerilere ihtiyacım olduğu için burdayım.Memurum, zor biriktirdiğim parayla iyi güvenli ve sorun yaşamayacağım bir araca sahip olmak istiyorum. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uoletesi4

O kadar param olsa 2012-2013 c180 amg alirdim ama herkesin kendi karari tabi

ikinci el araç ile sıfır kıyaslanmaz

2012-2013 c 180 e benzin parası yetiştirmek için debeleneceğime ben de gider 2012 1.6 dizel volvo s60 alırım

o kadar paraya 2012-2013 c180 amg mi? nerdeymiş çalan vermez
    benzin parasına gelince ordada bir yanlış kanı var yeni nesil cgi mercedesler bayağı ekonomik benim 2013 c180 de yaklaşık 15.000 km (hemen hemen hepsi şehir içi) yol bilgisayarı yakıt tüketimim 8,1 zamanla 8 in altınada düşecek çünkü şehir içinde sakin kullanımda 7 nin altına düştüğümde oluyor inanmayana fotoda ekleyebilirim

MUHA yı bana alıntı yaparak koymasaydınız iyi olurdu. o fiyata 2012 c180 amg alan ben değilim

yeni nesil cgi ler eskisinden ekonomik olsa da 8 litre benzin ortalaması ile 40 kuruşu geçiyor

malum benzin 5,07TL

edit : sıkışık trafikte 10 litre yi rahatlıkla geçtiği için de bana kabus gibi gelir

Perdon ben cgi motor amg için düşündüm kompresör motorda o fiyatlara alınabilir sonuçta yıldız iyi araç

• açıkçası subaru xv de iyi bir araç. v40 ile arasında çok fazla fiyat farkı var. ancak xv'nin yakıt sarfiyatı tabi ki v40 dizele göre daha yüksek olacaktır. ben dizelin torkunu sevdiğim için benzinlilere çok sıcak bakamıyorum. ama benzinli araç ile sorunu olmayan biri için xv de çok güzel bir araç.
  • senut kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tercihiniz hangisi olursa olsun hayırlı olsun ikisi de çok güzel araçlar.Ancak belirtmek istediğim bir kaç konu var.Güvenlik konusunda öncelikle subaru xv iihs testlerinin hepsinden good notu aldı.Belkide 3-5 modelin başarabildiği bir olay bu hepsinden good almak bunlara small overlap testide dahil.v40 cc nın iihs değerlendirmesini göremedim olsaydı zaten xvden daha yüksek alamazdı çünkü xv hepsinden good almış daha yüksek bi not yok.Bu yüzden güvenlik konusunda xvyi daha güvenli varsayıyorum.Bir diğer konu ise malzeme kalitesi.Volvo v40 a hiç binmedim ama iç mekan malzeme kalitesi olarak diğer volvoları göz önünde bulundurduğumda xv den bir tık önde olacağını düşünüyorum.Bunun haricinde subarunun daha gelişmiş bir dört çeker sistemi var yerden yüksekliği 220 mm volvodan 8 cm daha yüksek çamurlu karlı yollarda ve ıslak zeminde neler yapabileceğini siz düşünün artık :D Tabi bu yüksekliğin v40 a göre bir dezavantajı var o da yüksek hızlarda virajlarda volvodan daha fazla yatar araç ancak o kadar limitleri zorlayacağınızı düşünmüyorum güvenliğiniz için bunu hiç bir araçta yapmamalısınız zaten.Ayrıca v40 ta deri koltuk vs donanımları eklediğinizde 25 bin tl fiyat farkı olduğunu söylüyosunuz bu 25 bin tllik farkla benzinin litresinin 5 tl olduğunu kabul edip xv ile ortalama 7.5 litre yaktığınızı varsayarsak 66666 km boyunca sizi götürecel benzin parasını kurtarmış oluyosunuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: y_a_s

Hocam öncelikle tercihiniz hangisi olursa olsun hayırlı olsun ikisi de çok güzel araçlar.Ancak belirtmek istediğim bir kaç konu var.Güvenlik konusunda öncelikle subaru xv iihs testlerinin hepsinden good notu aldı.Belkide 3-5 modelin başarabildiği bir olay bu hepsinden good almak bunlara small overlap testide dahil.v40 cc nın iihs değerlendirmesini göremedim olsaydı zaten xvden daha yüksek alamazdı çünkü xv hepsinden good almış daha yüksek bi not yok.Bu yüzden güvenlik konusunda xvyi daha güvenli varsayıyorum.Bir diğer konu ise malzeme kalitesi.Volvo v40 a hiç binmedim ama iç mekan malzeme kalitesi olarak diğer volvoları göz önünde bulundurduğumda xv den bir tık önde olacağını düşünüyorum.Bunun haricinde subarunun daha gelişmiş bir dört çeker sistemi var yerden yüksekliği 220 mm volvodan 8 cm daha yüksek çamurlu karlı yollarda ve ıslak zeminde neler yapabileceğini siz düşünün artık :D Tabi bu yüksekliğin v40 a göre bir dezavantajı var o da yüksek hızlarda virajlarda volvodan daha fazla yatar araç ancak o kadar limitleri zorlayacağınızı düşünmüyorum güvenliğiniz için bunu hiç bir araçta yapmamalısınız zaten.Ayrıca v40 ta deri koltuk vs donanımları eklediğinizde 25 bin tl fiyat farkı olduğunu söylüyosunuz bu 25 bin tllik farkla benzinin litresinin 5 tl olduğunu kabul edip xv ile ortalama 7.5 litre yaktığınızı varsayarsak 66666 km boyunca sizi götürecel benzin parasını kurtarmış oluyosunuz :D

Maalesef xv yi kafana göre daha güvenli ilan edemezsin

iki aracın da ortak girdiği Euro ncap çarpışma testlerine bakarsın olur biter

http://www.euroncap.com/results/subaru/xv/2012/470.aspx

http://www.euroncap.com/results/volvo/v40/485.aspx

http://www.volvocars.com/intl/sales-services/fleetsales/pages/latest-news.aspx?itemid=8d2c677a-eb5d-4372-891d-3f510846ae76

görüldüğü gibi Volvo v40 Euro ncap tarihinin en güvenli aracı olmuş

güvenlik ve kalite konusunda volvonun üstünlüğü ortada

ayrıca içine oturmadığın araç ile ilgili yorum da yaparsan aradaki fiyat farkının nedenini hiç anlayamazsın

zaten 20 bin fiyat farkı var lafı da tamamen varsayım

90 bin lik v40 cc de yeterli donanımlar mevcut.

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Sayın arkadaşım söylediğin bir çok şeye katılmakla birlikte 90 binlik değil o araç. XV teki deri döşeme, cam tavan gibi opsiyonlar eklendiğinde yine araç 100 bin oluyor. Bir de volvo tabi ki de güvenli bir araç ama acık dağ bayır çıkılmak istendiğinde sorun yaşar mıyım diye çekiniyorum. Bir de bir çok video izledim bu konuda şu AWD olayı müthiş bir şey sadece kırsalda değil normal yollar da da yol tutuş önemli çünkü. Ve bu konuda Subaru çok iyi. Mesela koy bakalım v40 a AWD -var öyle bir modeli çünkü-
    fiat birden 150 lere çıkıveriyor. Kafam harbiden karışık ve samimi yorumlara ve özellikle kullanıcıların vereceği bilgilere ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Sayın arkadaşım söylediğin bir çok şeye katılmakla birlikte 90 binlik değil o araç. XV teki deri döşeme, cam tavan gibi opsiyonlar eklendiğinde yine araç 100 bin oluyor. Bir de volvo tabi ki de güvenli bir araç ama acık dağ bayır çıkılmak istendiğinde sorun yaşar mıyım diye çekiniyorum. Bir de bir çok video izledim bu konuda şu AWD olayı müthiş bir şey sadece kırsalda değil normal yollar da da yol tutuş önemli çünkü. Ve bu konuda Subaru çok iyi. Mesela koy bakalım v40 a AWD -var öyle bir modeli çünkü-
    fiat birden 150 lere çıkıveriyor. Kafam harbiden karışık ve samimi yorumlara ve özellikle kullanıcıların vereceği bilgilere ihtiyacım var.

Samimi yanıt veriyorum ama sen kafanda alacağın araç ile ne yapacağını tam oturtamamışsınç

ayrıca xv de cam tavan falan yok . gidip bayiye bakmamışsın bile

deri döşeme de çok gerekli mi tartışılır

bana sorarsan v400 cc yi 90 binden fazla verme

ayrıca v40 cc zaten dağ bayır çıkılsın diye tasarlandı. normal v40 ile hafif araziye giremezsin. cc ile hertürlü girersin

volvonun 4x4 ü sadece 2.0 litre motorlarda var fiyatın fırlamasının sebebi bu yani 4x4 farkı değil ötv vergi farkı

• Eğer aracı %50 dağ bayır, %50 de asfaltta kullanacaksanız, 4 çeker olması sebebiyle XV daha memnun eder. Ama şahsen ben o kadar para vereceksem premium, sağlam, güvenli bir araç olsun isterim. Onları da kenara bırakırsak sadece dış tasarım olarak bile V40 CC'yi tercih ederim. Elbette görecelidir ama piyasada bu kadar güzel bir MPV daha yok bence.

Volvo V40 Cross Country D2 mi Tiguan mı?

Bu arabayı sürmeye bile gerek yok. Kenara park et, otur izle.

• Forumda bir çok konudaki yorumlarınızı ilgi ile okurum. Şahsımca otomobil blümünde seçkin üyelerinden birisiniz ancak bu başlıktaki yorumlarınız ikna edicilikten uzak. Nedenlerine gelince:

1. Adam fiyatı söylüyor alıcı veya satıcı sizmişsiniz gibi öyle fiyat olmaz diyorsunuz.
    2. Üye güvenlik önemli demiş siz Volvu'yu övmüşsünüz, araç awd bile değil. Kışın ve ıslak zeminde awd'nin yol tutuşunu bilmesek bir gaflette bulunup önden çelkiş Volvo çok daha güvenlidir diyebilrdik ama özellikle bozuk zeminde her harükarda daha güvenlidir. En azından Subaru'nun kaza olmadan da güvenlik açısından avantajı var, ve awd bir çok kazayıda önleyebilir.
    3 Volkswagenclieri kapı sesi yumuşak palstik hikayeleri nedeniyle eleştiren sizi şimdi "Volvo'ya binince anlarsın diyorsunuz" 20.000 Tlyi babam araç satsa böyle hayali premium hissi için gidip vermem. Verilmesinide tavsiye etmem, ama gidip veren adamada saygısızlık etmem. Yarın bu üye gitsin Volvo alsın "Hayırlı oslun der" seçiminin nedenini sorarım. öğrenmeye çalışrım.
    4. Alıcıya kafandaki aracı netlettirememişsin demişsiniz, zaten adam netleştirse niye gelipsize veya bana sorsun ki? Benim kafamdaki araç Legacy forumda millet alınmaz araç gözüyle bakıyor beni ilgilendirmez keyfime bakarım. Parayı toparlayınca ilk işim bir tane Legacy'cinin yakasına yapışmak. Sonuçta burada bize fikir soruluyor bizim görevimiz bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmak.
    Şunuda belirtmek istiyorum amacım kesinlikle tartışmak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 29 Nisan 2014; 18:33:14 >

• quote:

quote:

Samimi yanıt veriyorum ama sen kafanda alacağın araç ile ne yapacağını tam oturtamamışsınç

ayrıca v40 cc zaten dağ bayır çıkılsın diye tasarlandı. normal v40 ile hafif araziye giremezsin. cc ile hertürlü girersin

volvonun 4x4 ü sadece 2.0 litre motorlarda var fiyatın fırlamasının sebebi bu yani 4x4 farkı değil ötv vergi farkı

Arkadaş istediği donanımları koyunca fiyat farkının 20 bini geçtiğini söyledi ki geçiyorda.İstediği donanımların gerekliliğde kendisine kalmış gerekli ki istiyor.Subaru xv de açılır elektrikli cam tavan mevcut bilmeden yazmayınız lütfen.Hocam ben zaten volvonun malzeme kalitesi olarak 1 tık daha önde olduğunu belirttim.V40 cc ye binmedim ama v40 a bindim s60 ve s80 e de bindim bir çok modeline bindim volvonun.Ayrıca euroncap ta small overlap gibi sınırları zorlayan bir test yapılmıyor xv bu testtende good aldı v40 bu testte yok o yüzden ben xvden üstündür diyemedim.Ayrıca xv de iihs den tüm testlerden en yüksek not olan good notu aldı ve iihs nin testlerdeki tarafsızlığı ve güvenilirliği euro ncapa göre daha iyi bence.Ayrıca güvenlik kaza anındaki güvenlikten ibaret değildir.Aktif ve pasif olarak ikiye ayrılır güvenlik.Subarunun simetrik dört çekerinni aktif güvenlikteki başarısına v40 cc yaklaşamaz bile.Ayrıca azcık dağ bayır çıkmak istenildiğinde kusura bakmayın ama yerden yüksekliği 14 cm olan ve awd olmayan bir araçla o isteğinizi yerinize getiremezsiniz çamura saplanıp kaldığınızda anlarsınız durumun vahiyetini.İsmini crosscountry koyarak olmuyo bu işler subaru dağ bayır yollarında volvoyu kusura bakmayın ama şamar oğlanına döndürür bizim oraların tabiriyle.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş istediği donanımları koyunca fiyat farkının 20 bini geçtiğini söyledi ki geçiyorda.İstediği donanımların gerekliliğde kendisine kalmış gerekli ki istiyor.Subaru xv de açılır elektrikli cam tavan mevcut bilmeden yazmayınız lütfen.Hocam ben zaten volvonun malzeme kalitesi olarak 1 tık daha önde olduğunu belirttim.V40 cc ye binmedim ama v40 a bindim s60 ve s80 e de bindim bir çok modeline bindim volvonun.Ayrıca euroncap ta small overlap gibi sınırları zorlayan bir test yapılmıyor xv bu testtende good aldı v40 bu testte yok o yüzden ben xvden üstündür diyemedim.Ayrıca xv de iihs den tüm testlerden en yüksek not olan good notu aldı ve iihs nin testlerdeki tarafsızlığı ve güvenilirliği euro ncapa göre daha iyi bence.Ayrıca güvenlik kaza anındaki güvenlikten ibaret değildir.Aktif ve pasif olarak ikiye ayrılır güvenlik.Subarunun simetrik dört çekerinni aktif güvenlikteki başarısına v40 cc yaklaşamaz bile.Ayrıca azcık dağ bayır çıkmak istenildiğinde kusura bakmayın ama yerden yüksekliği 14 cm olan ve awd olmayan bir araçla o isteğinizi yerinize getiremezsiniz çamura saplanıp kaldığınızda anlarsınız durumun vahiyetini.İsmini crosscountry koyarak olmuyo bu işler subaru dağ bayır yollarında volvoyu kusura bakmayın ama şamar oğlanına döndürür bizim oraların tabiriyle.

Aynı hatalı kıyaslamayı tekrar yapıyorsun

iki aracın girdiği ortak teste bakarak sonucu gösterdim

testin zorlu olup olmaması fark yaratmıyor

aynı test uygulandığında volvo farkını ortaya koyuyor

cam tavan ile sunroof arasındaki farkı bilmediğini düşünmeye başladım

kusura bakma ama daha fazla uzatmanın bir anlamı yok

neticede önden çekiş ile 4x4

benzinli ile de dizel kıyaslanmaz

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 29 Nisan 2014; 23:23:23 >

Bak şimdi oldu. Kimin nerde nasıl durduğu anlaşılınca seçim yapmak kolaylaşıyor. Arkadaşım İzmir G.emir de hem volvoyu hem de Subaru yu yakından defalarca inceledim. Zaten bilenler bilir iki bayi birbirine oldukça yakın ve aynı sıradalar. XV te cam tavan yok diyorsan senin hiç bir dediğinde tutarlılık yok demektir. Hakkında yorum yaptığı araçtan haberi olmayan sensin. Hem böyle araç ile ne yapacağını oturtmamışsın gibi usturubsuz söylemler sizi bilmem ama başından beri yaptığımız bilgi alışverişine hiç uygun olmuyor. Hem siz napacaksınzı benim deri döşeme istememi filan... Araç kıyaslıyorsak her iki aracı da donanımına göre değerlendirmemiz gerekmez mi. Subaru da piremium modelde hem deri döşeme hem de cam tavan mevcut.
    Denzilide de aynı aracı gidip gördüm İzmirde de aynı araç için pazarlık yaptım sitesinden de donanım tercih ederek fiat aldım fiat 114 bin- yukarda bahsettiğim donanımlarla- Öyle şu fiattan fazla verme diyerek yapılmıyor bu pazarlıklar. Zaten tartıştığımız da bu değil. Zahmet et yorum yapmadan önceki yazılanları bir oku benim ne istediğimi de hangi konuda fikir sorduğumu da anlarsın belki. V4o ile v40 c.c arasındaki farkı biliyorum ben. Ama kullananlar daha iyi değerlendirir diye fikir alıyorum sadece. Çünkü vereceğimiz paralar bir memur için oldukça fazla. Kimseyi kırmak istemem ama bilmeden okumadan sen... diye başlayan üst perdeden atıp tutmalar pek hoş olmuyor. Neyse sürçü lisan ettikse affola.
    4X4 kadar AWG tartışıyoruz. Hem kimsenin güvenlik ve konfor konusunda volvoya bir şey dediği yok zaten.Ama para konusu tam da benim dediğim gibi. İki bayiyle de ben pazarlık ettim çünkü.
    Hem kafamda tabi ki net bir fikir yok olsa ne diye bu forumda olalım ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 29 Nisan 2014; 23:15:19 >

• özelden yazıyorum
  • Bir de bu orta donanım nerden çıktı anlamadım. Volvo da opsiyon var liste fiatının üzerine ne isterseniz fiat artıyor. 18 jant isterim dediniz mi 4.500 fark,can tavan dediniz mi bir 4.500 daha oysa XV fix piremium derseniz 81.900, elegance derseniz 71.900. İşte size link bakın bakalım cam tavan var mı !

http://www.arabalar.gen.tr/subaru-xv-fiyatlari-c468.html Neyse dediğim gibi yine de sürçü lisan ettikse affola..
    http://www.bayraktar-otomotiv.com/Araclar/Subaru/Binek/17/17/XV

Sen zaten subarudan daha iyi biliyosun cam tavanla sunroof arasındaki farkı.Anlatta bizde öğrenelim.Evet euroncapta xvnin üstün olduğu yönler olduğuda gözüküyor ama ben euroncapı pek kale almıyorum iihs testlerine bakıyorum daha zorlu şartlar uygulanıyor orda v40 cc daha üstün performans sergilerse bir nebzede olsa çarpışma sonrası daha güvenli olduğunu kabul edebiliriz ama aktif güvenlik konusunda simetrik dört çekeri youtube da araştırırsanız 2 çeker araçlara göre ne kadar güvenli olduğunu öğrenirsiniz.Benden de bu kadar iyi geceler.

• v40 üretilirken s60/v60 platformu baz alındığı için iihs ve özellikle small overlap testlerinde v40 da v60/s60 gibi good alacaktır. ancak xvnin de güvenliğinin çok iyi olduğunu görüyoruz. güvenlik anlamında iki model (xv, v40) arasında çok fark olmayacağını düşünüyorum.

temelde iki soru var.
    1) yerden yüksek arazi özellikleri de olan bir 4*4 araca mı ihtiyaç var yoksa asfalt performansı iyi olan bir araca mı ihtiyaç var? (xv ne kadar 4x4 olursa olsun yerden yüksekliği yol tutuşu düşürecektir.)
    2) dizel-benzinli farkına 20 bin lira vermeye değer mi?

bu sorulara vereceğiniz cevaplar sizin tercihinizi doğrudan etkilemeli diye düşünüyorum.
  • quote:

http://www.bayraktar-otomotiv.com/Araclar/Subaru/Binek/17/17/XV

Sen zaten subarudan daha iyi biliyosun cam tavanla sunroof arasındaki farkı.Anlatta bizde öğrenelim.Evet euroncapta xvnin üstün olduğu yönler olduğuda gözüküyor ama ben euroncapı pek kale almıyorum iihs testlerine bakıyorum daha zorlu şartlar uygulanıyor orda v40 cc daha üstün performans sergilerse bir nebzede olsa çarpışma sonrası daha güvenli olduğunu kabul edebiliriz ama aktif güvenlik konusunda simetrik dört çekeri youtube da araştırırsanız 2 çeker araçlara göre ne kadar güvenli olduğunu öğrenirsiniz.Benden de bu kadar iyi geceler.

volvo v40 da cam tavan var

subaru xv de klasik sunroof var

elektrikli açılır tavan ( sunroof) ile cam tavan farklı kavramlardır

bana inanmak mecburşyetinde değilsin

lütfen daha uzamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

v40 üretilirken s60/v60 platformu baz alındığı için iihs ve özellikle small overlap testlerinde v40 da v60/s60 gibi good alacaktır. ancak xvnin de güvenliğinin çok iyi olduğunu görüyoruz. güvenlik anlamında iki model (xv, v40) arasında çok fark olmayacağını düşünüyorum.

temelde iki soru var.
    1) yerden yüksek arazi özellikleri de olan bir 4*4 araca mı ihtiyaç var yoksa asfalt performansı iyi olan bir araca mı ihtiyaç var? (xv ne kadar 4x4 olursa olsun yerden yüksekliği yol tutuşu düşürecektir.)
    2) dizel-benzinli farkına 20 bin lira vermeye değer mi?

bu sorulara vereceğiniz cevaplar sizin tercihinizi doğrudan etkilemeli diye düşünüyorum.

Hocam yaptığım hesaba göre 20 bin tl benzinle yaklaşık 60 bin km yol gidiliyor xv ile :D

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok iyi özetlemişsin. Aynen öyle volvo v40c.c ye binince içim gitti gerçekten güzel araba. Sonra XV e baktım hiç bilgim olmayan bir araçtı ve fiatına göre fena değil dedim ama sonra güvenlik Awd olayını öğrenince "iyiyimiş" dedim. Ama asıl sorun tam dediğin yerde Sonuçta hepimizin kökeni köy yaz tatili 15 tatil filan gidiyoruz yani. Kullandığım fusion disel 1.6 ile karlı yolda bir kaymışlığımız var ödümüz kopmuştu. -Demirci-Simav yolu- belki bilenler vardır. Allahtan uçurumdan tarafa değil de dağdan tarafa kaydık da sorun olmadı. Böyle olunca bu AWD baya kafamı karıştırdı yani. Ama dediğim gibi volvo da konfor ve donanımı ile aklımdan çıkmıyor.İşin içinden çıkamamam bundadır...
  • V40 CC fındık kabuğu gibi bagajı var 300 litre falan sanırım düz v40 dan daha küçüktü bana bagaj lazım olduğundan elemiştim. İki farklı aracı kıyaslamak mantıklı değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.