Şimdi Ara

Volvo V40 Cross Country D2 mi Tiguan mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
8.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V40 çok dar bir araç ancak kalite hissi üst düzey. Tiguan ise ortalama üstü kaliteye sahip olmakla birlikte verdiği hissiyat v40 a yaklaşamaz. Benim çocuktan dolayı geniş alana ve yüksek konuma ihtiyacım var. O nedenle şu an tiguanı tercih ederim. Bekar olsaydım hiç düşünmeden v40 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    kesinlikle v40 derim dizelle benzinli nerdeyse aynı fiyat ayrıca tigu kasa değiştirecek vede bence artık tsi motorlar hapı yutmuş durumda benim 3 yıllık tsi motorlu skoda yeti aracımın motoru gitti ve servis garantisi doldu deyip 10.000 tl masraf çıkardı firmaya yazdım ama ordanda bir cevap yok maalesef o ndenle tsiye hele hele dsg li tsi ye yaklaşmayın bile ben özel serviste aracımı yaptırdıktan sonra 3 e 5 e bakmadan arcı elden çıkarıp v40cc dizel düşünüyorum
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sadece iki kişiyiz. Kırk yılda bir kargodan bir şey gelirse bagaj o zaman lazım....
  • senut kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç düşünmeden v40 alın. Muhteşem bir araç.

• Araştırma ,inceleme ve öneriler doğrultusunda Tiguan elendi arkadaşlar. Onun yerine subaru XV ön plana çıkıyor...
  • senut kullanıcısına yanıt
    Hocam Xv ile test sürüşüne çıktınız mı? veya aracı deneme imkanınız oldu mu? Birde v40 d2'nin ve Xv'nin hangi paketlerini düşünüyorsunuz? Belirtirseniz daha gerçekçi bir biçimde kıyaslayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 27 Nisan 2014; 18:40:43 >
  • V40 derim
  • XV için Premium volvo v40d2 .c.c.premium ama deri döşeme ve cam tavan eklenmiş haliyle... Ama fiat 100 ün üzerine çıkıyor tabii.
  • Şu Volvucu arkadaşlardan rica ediyorum sadece Volvo diyip geçmek olmuyor. Arada 20.000 tl hatta daha büyük bir rakam farkı var neden bu fark verilsin? Bizde insanlara araçlar konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz şu olsun bu olsun diye, bu fiyat farkına değecek ne varsa belirtin bari bizde öğrenelim.

Alacak üyemiz neden 20.000 tl daha fazla verip, Awd, En yüksek yerden yükseklik , bagaj hacmi, arazi kabiliyeti, boxer motor gibi nimetlerden yoksun kalsın ki? Arta kalacak 20.000 tl'yi ise yıllarca benzin parası etse yine kardadır.

Hocam bu arada Xv'yi test ettiniz mi?
  • İki aracı da yakından inceledim ama test etmedim. Beş dakikalık bir kullanım fikir verdiği kadar yanıltıcı da olabilir diye düşünüyorum,belki yanlış olsa da... Evet volvo ya en az 20 bin fazla vermem gerek,tabi XV nin de yakıt dezavantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

Şu Volvucu arkadaşlardan rica ediyorum sadece Volvo diyip geçmek olmuyor. Arada 20.000 tl hatta daha büyük bir rakam farkı var neden bu fark verilsin? Bizde insanlara araçlar konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz şu olsun bu olsun diye, bu fiyat farkına değecek ne varsa belirtin bari bizde öğrenelim.

Alacak üyemiz neden 20.000 tl daha fazla verip, Awd, En yüksek yerden yükseklik , bagaj hacmi, arazi kabiliyeti, boxer motor gibi nimetlerden yoksun kalsın ki? Arta kalacak 20.000 tl'yi ise yıllarca benzin parası etse yine kardadır.

öncelikle xv güzel bir araç .1.6 dizeli olsaydı iyi satardı

20.000 tl lik farkı nasıl buldunuz?

orta donanım xv 75 bin gözüküyor listede

orta donanım v40 cc dizel otomatik 91bin

pazarlık hariç tabiki.

volvo liste fiyatlarından indirim yapabiliyor .

v40 ın güvenlik farkı barizdir. kalite olarak da bana göre subaru dan yukarıda ( subaru da kaliteli bir üretim)

ayrıca dizel otomatik ülkemizde altın gibi görülüyor

benzinli bir subaruyu satmak taktir edersin ki dizel otomatik volvo dan daha zordur

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Şu Volvucu arkadaşlardan rica ediyorum sadece Volvo diyip geçmek olmuyor. Arada 20.000 tl hatta daha büyük bir rakam farkı var neden bu fark verilsin? Bizde insanlara araçlar konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz şu olsun bu olsun diye, bu fiyat farkına değecek ne varsa belirtin bari bizde öğrenelim.

pazarlık hariç tabiki.

v40 ın güvenlik farkı barizdir. kalite olarak da bana göre subaru dan yukarıda ( subaru da kaliteli bir üretim)

benzinli bir subaruyu satmak taktir edersin ki dizel otomatik volvo dan daha zordur

ilave olarak volvo benzinlisi subaruya bakınca daha performanslı güç ve tork olarak (üstelik aynı yakıt verileri var) dizel ve otomatik bence farka değer

• O kadar param olsa 2012-2013 c180 amg alirdim ama herkesin kendi karari tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: uoletesi4

O kadar param olsa 2012-2013 c180 amg alirdim ama herkesin kendi karari tabi

ikinci el araç ile sıfır kıyaslanmaz

2012-2013 c 180 e benzin parası yetiştirmek için debeleneceğime ben de gider 2012 1.6 dizel volvo s60 alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 28 Nisan 2014; 21:32:48 >
  • volvo ile tiguan mı karşılaştırılır? volvo'nun rakibi bmw x3 mercedes glk felandır tiguan ne? tiguan anca qq ix35 sportage'in rakibi olur.
  • quote:

quote:

2012-2013 c 180 e benzin parası yetiştirmek için debeleneceğime ben de gider 2012 1.6 dizel volvo s60 alırım

o kadar paraya 2012-2013 c180 amg mi? nerdeymiş çalan vermez
    benzin parasına gelince ordada bir yanlış kanı var yeni nesil cgi mercedesler bayağı ekonomik benim 2013 c180 de yaklaşık 15.000 km (hemen hemen hepsi şehir içi) yol bilgisayarı yakıt tüketimim 8,1 zamanla 8 in altınada düşecek çünkü şehir içinde sakin kullanımda 7 nin altına düştüğümde oluyor inanmayana fotoda ekleyebilirim

• İki araç da güvenli araçlar, Subaru Xv small overlap crash test dahil güvenlik testlerinden yüksek puanlar alarak geçti. Simetrik Awd ile ve düşük ağırlık merkezi ile üst düzey yol tutuşu güvenliğe ek diğer unsurlar.

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/subaru/xv-crosstrek

Sürekli dört çeker ve yaklaşık 1,4 ton otomatik şanzımanlı bir araç için yakıt değerleri çok uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

quote:

quote:

o kadar paraya 2012-2013 c180 amg mi? nerdeymiş çalan vermez
    benzin parasına gelince ordada bir yanlış kanı var yeni nesil cgi mercedesler bayağı ekonomik benim 2013 c180 de yaklaşık 15.000 km (hemen hemen hepsi şehir içi) yol bilgisayarı yakıt tüketimim 8,1 zamanla 8 in altınada düşecek çünkü şehir içinde sakin kullanımda 7 nin altına düştüğümde oluyor inanmayana fotoda ekleyebilirim

MUHA yı bana alıntı yaparak koymasaydınız iyi olurdu. o fiyata 2012 c180 amg alan ben değilim

yeni nesil cgi ler eskisinden ekonomik olsa da 8 litre benzin ortalaması ile 40 kuruşu geçiyor

malum benzin 5,07TL

edit : sıkışık trafikte 10 litre yi rahatlıkla geçtiği için de bana kabus gibi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 28 Nisan 2014; 21:57:06 >

• quote:

quote:

pazarlık hariç tabiki.

20.000 Tl lik farkı nasıl buldum? Xv'nin bahsi geçen paketinin fiyatına baktım, 80.000 küsür, üyenin daha önceki mesajlarını okudum bahsettiği Volvo'nun bir iki ek donanımıyla 100.000'i geçitiğini belitmişti. Alıcı üyenin mesajlarına bakınız.

Volvo'da güvenlik farkı bariz derken? Bunun sadece bir forum söylemi olarak varsayıyorum XV'nin İİHS'de en üst düzey not aldığını belirtmek gerek. Subaru'dan daha kaliteli bir üretim demişsiniz, kendinize göre bu yorumu yapacak bir kıyasınız var veya yok bilemem ama şahsen böyle göreceli ifadelere kanarak 20.000 tl başka bir markaya vermem. Verecek adamında kendi tercihidir, birşey diyemem.

Benzinli bir Subaru'yu ucuza satsanız bile yinede Volvo'yu alırken verdiğiniz 20.000 gibi büyük bir farktan daha az olacaktır. Alırken 20.000 zarardasınız bir kere.

• quote:

quote:

quote:

pazarlık hariç tabiki.

20.000 Tl lik farkı nasıl buldum? Xv'nin bahsi geçen paketinin fiyatına baktım, 80.000 küsür, üyenin daha önceki mesajlarını okudum bahsettiği Volvo'nun bir iki ek donanımıyla 100.000'i geçitiğini belitmişti. Alıcı üyenin mesajlarına bakınız.

Volvo'da güvenlik farkı bariz derken? Bunun sadece bir forum söylemi olarak varsayıyorum XV'nin İİHS'de en üst düzey not aldığını belirtmek gerek. Subaru'dan daha kaliteli bir üretim demişsiniz, kendinize göre bu yorumu yapacak bir kıyasınız var veya yok bilemem ama şahsen böyle göreceli ifadelere kanarak 20.000 tl başka bir markaya vermem. Verecek adamında kendi tercihidir, birşey diyemem.

Benzinli bir Subaru'yu ucuza satsanız bile yinede Volvo'yu alırken verdiğiniz 20.000 gibi büyük bir farktan daha az olacaktır. Alırken 20.000 zarardasınız bir kere.

Üyenin 100 bine aldığı fiyatta hangi donanımlar var?

güvenlik farkı forum söylemi değildir. volvoyu tanımadığın ya da yetersiz bilgi sahibi olduğun ortada

ben subaru güvensiz ve kalitesiz demedim ki

volvonun içine otur ondan sonra gidip subaruya bin farkı göreceksin

sen subaru alabilirsin

ben aradaki 20.000 farkın temel sebebinin dizel otomatik olduğunu vurguladım zaten

neyse tartışmak istemiyorum kimseyle akşam akşam

herkes subaru alsın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.