Şimdi Ara

Volvo v40 fiyat teklifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun sure binerim diyorsan en iyi tercih Volvo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Volvo, Alfa gibi araçlar sıfır olarak alınmamalı. Çin himayesine giren Volvo, 1 milyar nüfuslu, himayesine girdiği ülkede eylül ayında 350 adet satıyorsa bu işte bir anormallik var cidden. Ama ben henüz çözemedim neden böyle olduğunu. Çözebilen varsa beri gelsin..

Volvo sıfır alınır ve keyifle binilir senin gibi vosvos satış temsilcileri almasın zaten

çinde Volvo satışları aylık 5000 adet düzeyinde

o konuyu açan çocuk insanlara hatalı bilgi veriyor.

çin pazarına özel uzatılmış şase s60 ın da seneye devreye girmesi ile satışları artacaktır

önemli olan kalite ve güvenliktir.

olayı çözmene yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

http://online.wsj.com/article/BT-CO-20131003-702728.html

Öncelikle, Vosvos değil Volkswagen. Bunu bir öğrenmeni rica edeceğim.

Birde bu Volvo' yu benim gibi Vw satış temsilcisi almıyor, o almıyor, bu almıyor, kim alıyor arkadaş bu arabayı

1 milyarlık ülkede 5.000 adet araç satışı yine çok çok düşük kalıyor ki aylık 5000 adet satışın bahsedildiği bir link koyarsan daha çok memnun kalırız. Konuyu açan arkadaşımız hatalı bilgi vermedi, link verdi. Sende link ver de bir bakalım, kim hatalı, kim değil.

Bahsettiğin '' önemli olan kalite ve güvenliktir '' doğru bir cümle olsaydı
    Volvo, her yıl satış rekorları kırardı. Demek ki neymiş, önemli olan sadece kalite ve güvenlik değilmiş. Bunu bir idrak edemedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 31 Ekim 2013; 12:24:20 >

• doğru söylüyorsun önemli olan teneke üretip çok satmaktır vosvos gibi.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Tüff yaff ! bunu koskoca Dünya düşünemiyor, bir bizim forum üyesi akifsari düşünüyor
  • Alt tarafı vosvosta satış temsilcisisin kendini ne sanıyorsun ki

forum üyesi diye aklın sıra beni mi aşağılıyorsun

kalite ve güvenlik esastır

Volvo da kalite ve güvenlikten taviz vermeden yıllardır üretim yapıyor bunu idrak edemiyorsan o senin sorunun

ayrıca vosvosun çinde ürettiği tenekeler çok satıyor diye övünen komik vatandaşlarımız var
  • Volvo s60 'in ve s80 in satis rakamlarina baktigimizda eskisi gibi olmadigi asikar bir sekilde goruluyor. V40'da beklenenin yerine getiriyor.

İkinci el meselesinde "galerici halk arabasi" haric bir cok arac zarar ettirir. Sanki bu araca gore bir durummus gibi lanse etmenin alemi yok.

Bu sebeple buradaki yorumlara katilmiyorum.

Arac ve fiyat olarak bakilacak olursa on numara tercih yapmissiniz. Dizel olmasinin avantajini daha ilk depoda anlayacaksinizdir. Performans dusunceniz yoksa alinabilecek gayet ideal bir secenegi seciyorsunuz.

Benim yorumum bu yonde. Gerisi size kalmis. Hayirli olsun.

Ama klavye basindan yok ikinci eli kotu, yok soyle yok boyle diye yorum yapan milletin bu araca binmeyi hak ettigini zaten dusunmuyorum. Gule gule kullanin arkadasim.

Not: madem öyle, bu aracin aynisini ikinci elde almaya calisin. Belki bu bahsedilen fiyat farkini avantaja cevirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 31 Ekim 2013; 12:41:53 >

• Otomobilin yatırım aracı olarak görülmesi gibi saçma sapan bir durum var maalesef ki.hayatınızı emanet ediyorsunuz arabaya paranızı değil.ikinci el en son kriter olmalı.ya da paranız sizin için çok değerliyse böyle otomobillere bakıp üzülmeyin ikinci eli kötü diye.

• quote:

Alt tarafı vosvosta satış temsilcisisin kendini ne sanıyorsun ki

forum üyesi diye aklın sıra beni mi aşağılıyorsun

kalite ve güvenlik esastır

Volvo da kalite ve güvenlikten taviz vermeden yıllardır üretim yapıyor bunu idrak edemiyorsan o senin sorunun

ayrıca vosvosun çinde ürettiği tenekeler çok satıyor diye övünen komik vatandaşlarımız var

Alt tarafı Volkswagen' de satış temsilcisi değilim. Ya da boşver sen öyle bil benim için sorun yok.

Daha önce özelden de tartışmıştık seninle. Benden büyük olduğun için çok fazla seni zorlamak istemiyorum, ama sen cidden beni zorluyorsun laf söylettirmek için.

Herkes Allah katında aynı olduğu için benim kimseyi aşağılayacak bir konumum yok. Yarası olan gocunur.

Volvo' ya kötü araba demiyorum zaten. Adamlar çok iyi otomobiller üretiyor. Volvo' ya kötü marka dediğimi nerde gördün duydun da idrak edemiyorsun falan diyorsun. Ama Vw' de sonuçta kaliteli üretim yapıyor. Ama sen gelip koskoca Vw' e teneke diyorsun.

Benim anlatmak istediğim şu;
    Volvo çok iyi otomobiller üretiyor, güvenlik konusunda aştılar artık. Kalite olarak daha iyileri olmasına rağmen, çok kaliteli bir marka. Sadece herşeyin güvenlik ve kalite olmadığını satış adetlerinin gösterdiğini söylüyorum sana. Bunda yanlış birşey mi var ? Anlamakta güçlük çekiyorsan ben ne yapabilirim..

• Ben satış temsilcisi değilim herhangi bir marka ayda 300 satar 500 satar benim umurumda değil

koskoca dediğin vosvos çinde 30 senelik eski teknoloji tenekeleri ucuza satmaya devam ediyor ise

yeni teknoloji dediği dsg leri geri topluyor ise

bana göre koskoca falan değildir

bana ne yaptığı cirodan

sen ve senin gibi satış temsilcileri markayı benimsiyorsunuz ve eleştirileri üzerinize alıyorsunuz

ben ürünlere bakarım

kimseyle alıp veremediğim yok yaşım belli mesleğim belli seninle daha önce de konuşmuştuk

ama geçip de marka savunucam diye terbiyesizlik yapanlara cevap veririm hiç çekinmem biliyorsun

arkadaşın açtığı konuyu da rezil etme Volvo sıfır alınmaz gibi boş düşüncelerle

alacak arkadaşa hayırlı olsun

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Volvonun motorlari kac senelik akifcim? sanzimanlari da pek yeni sayilmaz. guvenlik disinda atilim yaptiklari bir teknolojik kulvarda gormedim. Yeni motorlari henuz tanittilar daha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 31 Ekim 2013; 13:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Çok iyi fiyat almışsınız ikinci eli çok düşmez h

çok kaliteli ve sağlam bir araç

1.6 dizelin ford tdci motor olması ayrı bir avantaj

bu aracın rakibini reno olarak düşünen arkadaşlar için bakımlar pahalı gelebilir tabiki

bence cam tavanlı bulabilirseniz çok daha iyi zevkle 3-5 sene binersiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-doktordan-volvo-v40-7000-km-141942795/detay

Hakikaten fazla düşmüyor fiyatları. Bir iki örnek vermek gerekirse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2013-model-hatasiz-5000-kmde-dizel-v40-premium-141641041/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-temiz-1.6-dizel-141688301/detay

Örnek verilen araçlar Premium paket. Arkadaşın aldığı teklif aldığı araç Advanced paket. Dolayısı ile doğru bir karşılaştırma olmaz.

Ama Volvo'nun ikinci el değer kaybının az olmadığıda bir gerçek. Uzun yıllar binmek veya ikinci el almak daha mantıklı olabilir (V40'ın ikinci eli henüz oturmadığı için bu yorumlarım daha çok diğer modeller için geçerlidir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokka -- 31 Ekim 2013; 13:17:59 >

• Her volvo başlığında volvoyu kötülüyorsun. Neden acaba? Tamam premium değil, premium olmak zorunda da değil. Güvenliğe çok önem veren, rakiplerinden daha güvenli araçlar üreten bir marka. Bu konuda saygıyı haketmiyor mu?

Hani bazı şeyler, kişiler vardır. Almazsın ama hakkında olumsuz düşünmezsin. Pek tercih edilmese bile sevmeyeni, takdir etmeyeni yoktur. Volvo'da öyle bir marka değil mi?
  • V40 güzel arac. Aldığınız fiyat makul sınırlarda. Alın keyifle binin.

• 207m kullanıcısına yanıt
    Üstadım yakında sizi VW nin eski çalışanı olmak suçundan hapse atarlarsa şaşırmayacağım.Şaka bir yana bu teneke ve çöp laflarının sarfedenin ayağını 4-5 günlüğüne yerden kesici büyülü bir anlamı var gibi gözüküyor forumda.Volvo da mevzu edilmesi çok tehlikeli bir marka olmaya başladı VW gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Kim diyor bakımları 800-900 TL diye ?

Birde bilende bilmeyende yorum yapıyor.

Gidin inceleyin kullanın sonra yorum yapın.

2. el konusu dopru olabilir ama olabilir diyorum yeni araç sonuçta doğru düzgün 2. aracıda yok zaten.

İşçilik kalitesi malzeme kalitesi mercedes te bmw de yok, aynı segmentler için konuşuyorum.

Konuyu açan arkadaş, saçma sapan yorumları kaale bile alma bence.

Megane dizel otomatiğin fiyatlarına bakın sonra yorum yapın.

Sungur arkadaş merak ettiğim bi şey var acaba sen küçükken havale falan mı geçirdin ?

Saçmalamada sınır tanımıyosunda.

A serisinin ici daha kaliteli V40 a gore

• Kendim Volvo sahibiyim ve bu aracın ne olduğunu çok iyi biliyorum.Bazı öven veya eleştiren arkadaşlar o kadar işi bartıyorlarki birşeyi bilmeden üstadmış gibi konuşmanın insanı ne kadar küçük düşürebileceğini bir kez daha anlıyorum.

Burada herkes bir otomobili yorumlarken siyasi parti destekliyormuş gibi bir hava katıyor.Volvo'cular için Volvo herşeyin en iyisini yapıyor.Anti tezciler içinde Volvo'nun yaptığı hiçbirşey doğru değil.Hatta Çin markası dolayısıyla kalitesiz olduğunu ispatlamak için başka argümana gerek bile yok!

Bu tarz fanatik yorumlar ile herkesbu forumda doğruyu değil bir başkasını ne pahasına olursa olsun çürütmek için yazı yazıyor.
  • ikinci eli düşùnen rica ederim volvoya binmesin. gitsin eşşek alsın ona binsin. ver arpayı otu samanı oooh. yakıtı ucuz, göğsü yumuşak, park problemi yok. vergisi yok. aldìğın fiyata satarsın olmadı merdiven.altında sucuk yaptırır kayseri altını diye satarsın.

• V40 premium C segmentimin en kaliteli iç mekana sahip aracıdır bu sanırım artık bilinen ve kabullenilen bir gerçek, kalite olarak ona tek rakip a3 gösterilebilir. Volvo'nun ikinci eli hep kötü olmuştu Türkiye'de bu bir gerçek ama S40 ile başlayan S60 ile devam eden bir ivmelenme var farkındaysanız ve bu ivmelenme S60 modeline 1.6 dizel + otomatik kombinasyonunun gelmesiyle baya yükseldi, s60'ın ciddi bir piyasası oluştu ; iddia ediyorum ki v40, Volvo Türkiye için bir dönüm noktası olacak hem satışlar hem de 2. el konusunda. (Tabi diyorsanız ki benim param kıymetli ben aldığım fiyata satıcam zevkle kullanmak için değil binmek için alıyorum ozaman audi, bmw, mercedes, volvo'ya değil renaulta vw'ye bakacaksınız)

Volvo'ya Çin'li diyenlere de bir tarafımla gülüyorum, land rover ve jaguar ne kadar hintliyse volvo da en fazla o kadar çinlidir. Land Rover'ın bir satılmadan önceki bir de hintli tat aldıktan sonraki araçlarına ve satışlarına bakın sonra buyrun gelin konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 31 Ekim 2013; 23:10:08 >

• İkinci eli daha mantıklı volvo s60 almak.Dedikleri gibi uzun sürece en az 5 yıl binicekseniz güzel seçim bir araç.Ben olsam yanına birde plus güvenlik paketi alırım en azından güvenli volvonun hakkını versin.
  • Başka bir başlıktada belirtmiştim. Buraya da yazayım.

VOLCAR Bayi V40 R-Design için ilk bakımın 400 TL ikinci bakımın 750 TL olduğunu söyledi.
    BMW Kosifler Oto Bağdat Caddesi 116d ED için ilk bakımın 900 TL olduğunu Euro kuruna göre değişebileceğini söyledi.

Bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.