Şimdi Ara

volvo v40 mı jeep renegade mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar volvo v40 ve ya jeep renegade alıcam ikisi arasında kararsız kaldım aslında renegade daha cok aklıma yatıyor fakat jeep sitesinde yakıtın 5.5 yaktıgı soylenıyor fakat izlediğim test sürüşlerinde 7.5 olarak gösteriyor buda benim biraz kafamı karıstırdı sizce hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

• 2 aracıda bayiye gidip inceleyin. V40 ın malzeme kalitesi renegade den iyidir. Ancak önceliginiz yüksek araç ise renegade daha çok tatmin eder. Bu durumda v40 cc ye de bakabilirsiniz. Ben v40 cc yi tercih ederdim. Orta konsolu gösterişli degil ancak renegade in de gösterişli konsola sahip oldugu söylenemez.
  • Yüksek araç istemiyorsanız V40. Sınıfının en güvenli aracı, ve yine en kaliteli araçlarından, tipide oldukça güzel.

1.6 Multijet motor, çok az yakan bir motor değildir, fabrika verilerine aldanmamak gerekir. Az yakan motor istiyorsanız Renault'nun dCi, ve Citroen Peugeot Volvo Ford'un kullandığı motor HDi'ı tercih etmelisiniz, ki V40'ta da bu motor var. Ama V40'ın handikapı araç sınıfı için oldukça ağır, 1.5 ton.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı Volvo s60 mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.