Şimdi Ara

Volvo V40 R-Design Renk Önerilerinize İhtiyacım Var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aventador Turuncu da olabilir. Kırmızı olacaksa Aventador J modelindeki parlak koyu olanı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inque -- 10 Ekim 2014; 18:56:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aracın son hali şu şekilde oldu:

Volvo V40 R-Design Renk Önerilerinize İhtiyacım Var
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    daha önce paylaştığınız fotoğraflarda sanki matımsı bir hava vardı, halbuki bu bildiğimiz parlak cilalı kırmızıymış yakışıklı olmuş kazasız belasız ama galatasaraylı olmama rağmen fren disklerinizi sevmedim açıkçaı onların rengini değiştirebilir ya da daha açık bir sarıya boyarsanız daha hoş durabilir
  • Buluşma da görmüştün Abi Allah nazar deydirmesin.

Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Kaplama da işçilik çok güzeldi konuyu hatırlamasaydım gerçek rengi diye bilirdim.
  • 41 ? Hayırlı olsun.. Hocam kocaeli nin neresindensiniz ? Bu canavarı görmek isteriz, maşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 10 Ekim 2014; 23:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel olmuş, güle güle kullanın... Hangi ilde yaptırdınız ?

Sanırım bu folyo işi ile tam renk değişimlerinde, renk değişikliğini ruhsata da işletiyorsunuz değil mi ?
  • Önceki fotoğrafta kapalı alandaydı. Aracın gerçek rengi aynı burada görünen şekilde. Fenerbahçeli olmama rağmen bu renkleri seviyorum. Balataların boyası döküldü zaten farklı bir renge boyatasım var ama karar veremedim daha :)

@tibet41;
    Darıca'da oturuyorum. Buyrun gelin, hafta içi günlerde açık garajda öyle mahsun mahsun yatıyor araç.

Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Teşekkür ederim.

Bir de arkasından foto atayım:

Volvo V40 R-Design Renk Önerilerinize İhtiyacım Var

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Güzel olmuş, güle güle kullanın... Hangi ilde yaptırdınız ?

Sanırım bu folyo işi ile tam renk değişimlerinde, renk değişikliğini ruhsata da işletiyorsunuz değil mi ?

Teşekkürler. Bostancı Protac'ta yaptırdım. Adamlar bu işin ehli gerçekten.

Tam renk değişimlerinde yeni ruhsat şart. Gerçi artık çok kolay hale gelmiş, yarım saat gibi kısa bir sürede ruhsatınızı çıkartabiliyorsunuz.
  • Orijinali de şuanki hali de gayet güzel...
    Maşallah üstad.. Körfezdeyim ben de,neden olmasın bir gün gelip bir çayını içebiliriz.. Aynı şekil de sizleri de beklerim
  • Cam mavisi, lacivert ve turuncuyu beğendim.
  • Bu işlemi yaptırmanın ne gibi koşulları var bi araba için? Her renkten her renge kaplama yapılabiliyor mu?
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tek koşul kaportanın hasarsız olması. Çünkü en ufak bir deformasyon folyo üzerinde çirkin biçimde belli olmakta. Tamponlar gibi plastik yüzeylerdeki deformasyonları ise, ufak zımparalayarak veya kopuk yere besleyici parçalar yapıştırarak onlar hallediyorlar. Zaten işlem öncesinde aracın tüm sış yüzeyinde detaylı temizlik yapılıyor.

Renk konusunda ise, aşağıdaki adreste göreceğiniz karteladan istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz. Benim seçtiğim renk 371 kodlu olan; chili red.

http://www.wraping.pl/folia_ORAFOL_970.html
  • Cam mavisi ya da lacivert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Volvo V40 R-Design Renk Önerilerinize İhtiyacım Var

Pembe yapın. Arka cama da "öyle bakarsın işte " yazdırın.
  • kırmızıdan sıkılırsanız bmw'deki space grey de çok güzel..
  • en güzeli orjinal kırmızı rengi. Burda d2 r-design v40 var kırmızı renk , camlar karartılmış , süper duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.