Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.814
Cevap
112
Favori
661.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stonewall

T6 motor gelse tadından yenmez

Bizim ülkede V40'ı T6 motor ile 150bin TL'den aşağı satmazlar:) V40 hangi motorlar ile geliyor tam bilmiyorum ancak 1.6lt'den büyük motorları getireceklerini hiç sanmıyorum.
  • Oda doğru bence Volvo yüksek performanslı dizel motorlar geliştirmeli şöyle 3.0 dizel motor iyi olur açıkçası. Yeni kasa XC90'da görürüz ancak...
  • 2 sene sonra yeni araçların hepsi hybrid Volvoda.3.0 diye bir motora ihtiyaç duyulmayacak.4 silindirli motorlardan bugünkü 6 silindir verimi almayı planlıyorlar.Bu çerçevede 2 motor tanıtıldı bile.Su önümüzdeki 2 sene Volvo'nun hızına yetisilmeyecek.Bekleyip görelim.
  • En güçlü motor seçeneği 254 hp lik T5 olacak, ancak özel siparişle gelecektir sanırım, belki 3-5 adet getirirler o kadar.
    Aslında ilerleyen zamanda benim Volvo'dan beklentim diğer Premiumlar gibi performans olarak çok üstte konumlandırdığı modeller getirmesi, Bmw M, Audi S gibi. Eski Volvo R'ye dönüş gibi ama daha da güçlüsü. Kendini konumlandırdığı yerde buna kesinlikle gerek olduğunu düşünüyorum, tabi Türkiyede tutması pek mümkün olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

Oda doğru bence Volvo yüksek performanslı dizel motorlar geliştirmeli şöyle 3.0 dizel motor iyi olur açıkçası. Yeni kasa XC90'da görürüz ancak...

V40 için değil de S80 ve F segmentte çıkaracağı araçlar için kesinlikle 6 silndirli 3.0 dizel motor seçenekleri eklenmeli.
  • tolbert'in bahsettiği konuda ben de bir şeyler okumuştum. büyük hacimli veya 6 silindirli bir motor üreteceklerini sanmıyorum.

ancak hybrid sistemi ile yüksek performans vaad ediyorlar. sayılarla konuşmak gerekirse 276hp üreten 2.0lt 4 silindir benzinli motorun yanında arka tekerlere güç aktaran 69hp bir elektrik motoru bulunuyor. böylece yüksek hacimli SUV'lar kadar performans veren xc60 2.3llt/100km ile 3 silindirli bir motora denk yakıt tüketimi sunuyor. Benzin+elektrik konsepti yanında dizel+elektrik konsepti de tanıttılar. o sistemde sunulan güç biraz daha az ancak tüketim 1.9lt/100km.

yine tolbert'in dediği gibi yakın gelecekte volvo şaşırtıcı şeyler üretecek:)

Kaynak

• önü dağılıyo diye çin malı olur şimdi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

önü dağılıyo diye çin malı olur şimdi :P

Bence bunu diyecek kapasitede insanlar var bu forumda . .
  • Otokoç İle görüşmemde Eylül Ekim ayında satışa sunulacağı bilgisi aldım.Bende merakla bekliyorum fiyatları ilk tercihim şu anda.
  • volvo tr başkanının yaptığı açıklamada mayısta üretime girecek olan araç ekimde tr de satışa çıkacak.
  • İlk etapta R-desing seçeneği olacak mı aracın yoksa daha sonra mı çıkaracaklar?
  • forumdaki yazıları epey okudum. öncelikle v40 derken farklı bir şey bekliyordum çünkü benim aracım 9 yaşında v40 biliyorsunuz kasa tipini. benim için hiç önemi yok güvenlik filan ayağına gittim aldım volvoyu çok ta memnun kaldım. bundan sonrada volvoya devam tipi farketmez. konfor iyi güvenlik iyi sağlam araba kaliteli bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflymax

Otokoç İle görüşmemde Eylül Ekim ayında satışa sunulacağı bilgisi aldım.Bende merakla bekliyorum fiyatları ilk tercihim şu anda.

Merakla bekleyenler için
    Volvo V40 Hollanda Fiyat Listesi açıklanmış. Başlangıç fiyatı D2 için 26bin euro. En donanımlı seçenek 31500euro. Ben şahsen çok doğru buldum fiyat konumlandırmasını.

Aynı ülke için V50 başlangıç fiyatının 28000euro yani bugünkü kurla 66800TL olduğunu ve şu anda TR'de liste fiyatının 67250 kampanya fiyatının 62000TL olduğunu göz önüne alırsak distribütörün müdahale etmemesi durumunda V40 içinde 62500TL başlangıç fiyatı hayal değil

Hepimize hayırlı olsun

• geriye tek temenni kalıyor euro artmaz umarım çıkana kadar. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkpt

quote:

Orijinalden alıntı: soulflymax

Otokoç İle görüşmemde Eylül Ekim ayında satışa sunulacağı bilgisi aldım.Bende merakla bekliyorum fiyatları ilk tercihim şu anda.

Merakla bekleyenler için
    Volvo V40 Hollanda Fiyat Listesi açıklanmış. Başlangıç fiyatı D2 için 26bin euro. En donanımlı seçenek 31500euro. Ben şahsen çok doğru buldum fiyat konumlandırmasını.

Aynı ülke için V50 başlangıç fiyatının 28000euro yani bugünkü kurla 66800TL olduğunu ve şu anda TR'de liste fiyatının 67250 kampanya fiyatının 62000TL olduğunu göz önüne alırsak distribütörün müdahale etmemesi durumunda V40 içinde 62500TL başlangıç fiyatı hayal değil

Hepimize hayırlı olsun

Uzun zaman önce açıklanmıştı aslında Hollanda fiyatları, ben hep ısrarla 60-65 arası giriş fiyatı olacağını savunuyorum.
    Distribütör uyanıklığı gibi bir sorun olmaz çünkü öyle bir aracı yok, Volvo kendisi pazarlıyor.

• D2 motor V40'ın İsveç fiyatı yaklaşık 260 bin SEK (69 bin tl). Kilometre sayacı seçebilme imkanı ek donanım olarak sunulmuş.
    Karşılaştırınız: D2 C30 İsveç'de: 240 bin SEK (64 bin tl), TR'de de aynı donanım hemen hemen aynı fiyat.
    Bu ara, S40'ın İsveç'de satıştan kaldırıldığını da ekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

D2 motor V40'ın İsveç fiyatı yaklaşık 260 bin SEK (69 bin tl). Kilometre sayacı seçebilme imkanı ek donanım olarak sunulmuş.
    Karşılaştırınız: D2 C30 İsveç'de: 240 bin SEK (64 bin tl), TR'de de aynı donanım hemen hemen aynı fiyat.
    Bu ara, S40'ın İsveç'de satıştan kaldırıldığını da ekleyeyim.

hollanda ve italyadaki fiyatları da ben daha önce karşılaştırmıştım aynı hesaplar onlarda da geçerliydi hemen hemen. . Türkiyeyede bu fiyatlarla gelecek görünen o ki. . keşke biraz daha ucuz olsaydı ve güvenlikle ilgili donanımları seçerken fazla düşünmeseydi insanlar. .
  • Lansman fiyatını bilemem, ki onu düşünenler kaçırmamalı, ama D2 V40'ın normal fiyatının 75bin tl olacağını tahmin ediyorum.
  • Bana 2.el C30 yolu gözüktü arkadaşlar temiz dizel motorlu az km li bir volvo almayı düşünüyorum.Fiyat aralıkları 75 civarı olacağı benziyorV40 ın bu fiyatlarada araba almak bana hayal gibi görünüyor.Daha çoluk çocuk yok eşimle bana fazlasıyla C30 yeter.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.