Şimdi Ara

volvo v60 cross country aldım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
6
Favori
28.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güzel seçim fakat SW malesef bizim ülkemizde pek talep görmüyor. Fakat yurt dışında ne kadar araç gördüusem ya 90 ya 60 serisi SW.

Xc60 615 bin tl eğer elite II paket eklemiyorsanız ki elite II malesef şu anda gelen seride yok. Winter ve xenium II mevcut. Size 650 bin tl nisan teslim diyen bayii ye güvenmeyi 2 kez düşünün diyebilirim.

699 bin tl liste fiyat üzerinden 615 bine tüm bayiilerden kapora verererek araçı opsiyonluyor.

Kazasız belasiz sürmeniz dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yol tutuş, konfor, süspansiyon, yalıtım gibi konularda audi A4 ile kıyaslarsanız güzel olur.
    Bu araba a4 den yuksek ve daha uzun
    A4 gibi kullanmak biraz zor
    Ama kalite ve yalitim 1 tik daha iyi volvo a4’den

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptCRaCKs

Hayırlı olsun güzel seçim fakat SW malesef bizim ülkemizde pek talep görmüyor. Fakat yurt dışında ne kadar araç gördüusem ya 90 ya 60 serisi SW.

Xc60 615 bin tl eğer elite II paket eklemiyorsanız ki elite II malesef şu anda gelen seride yok. Winter ve xenium II mevcut. Size 650 bin tl nisan teslim diyen bayii ye güvenmeyi 2 kez düşünün diyebilirim.

699 bin tl liste fiyat üzerinden 615 bine tüm bayiilerden kapora verererek araçı opsiyonluyor.

Kazasız belasiz sürmeniz dileğiyle.
    650.000 dediler bana
    Bu arabaya ilginc bir sekilde talep de var beklentinin ustunde hemde

volvo v60 cross country aldım

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Evet, bu pakete normalde 615 bin tl sölemeleri gerekiyor.

Araca talep var ama giriş sayısı çok az ayda 52 araç deniyordu ben alırken.

Yeni B4 motor seçeneği hybrid destekli ve kristal vites şıklığı ile malum piyasada passatın bile 350 bin tl bandında olmasıyla birlikte bu araç için fiyat makul kalıyor.

Malum sitede aracı 615 bin den alınıp 700bin tlden ilana koyulan arabalarıda görmek mümkün.

Konuyu daha fazla kirletmeden aracınızla güzel şeyler yaşamanız dileği ile tekrar hayırlı olsun.

• Haklısınız arkasından konuşmak olmaz o zaman yüz yüze de konuşmuştuk. Bende bıraktığı izlenimin pek benle alakası yok ben o olaydan sonra 1 ay sonra babam o arabayı almıştı zaten ama bunun benimli bile alakası yok çünkü o farklı birey ben farklı. Ben x6 alcam desem de dalga geçse sonuna kadar hak verirdim ya da babamın konu dışında açmış olduğu saçma bi konuyu bulsa. O zamanlar bile forumdan çıkmıyordum ben genelde herkese troll gözüyle yaklaştığı için hepsinde haklı olduğunu düşünmediğim için intibası kötü.

• Araç tek kelimeyle akıyor. V40 alma hayalim vardı bir aralar ama hem piyasanın uçması hem arabanın piyasasının olmaması ve masrafları soğuttu beni. Param olsa kesinlikle alırdım. Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptCRaCKs

Evet, bu pakete normalde 615 bin tl sölemeleri gerekiyor.

Araca talep var ama giriş sayısı çok az ayda 52 araç deniyordu ben alırken.

Yeni B4 motor seçeneği hybrid destekli ve kristal vites şıklığı ile malum piyasada passatın bile 350 bin tl bandında olmasıyla birlikte bu araç için fiyat makul kalıyor.

Malum sitede aracı 615 bin den alınıp 700bin tlden ilana koyulan arabalarıda görmek mümkün.

Konuyu daha fazla kirletmeden aracınızla güzel şeyler yaşamanız dileği ile tekrar hayırlı olsun.
    V60 cc nin ustune en fazla 100.000 verilir xc60 icin ustune gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: temlik

476 bin vermiş SW arabaya?
    tabi bizim millete de hak vermek lazım. SW araç deyince toros ve kartal geliyor akıllarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 23 Mart 2020; 16:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

ÖTV sıfırlansada sizin aracı kapsamaz merak etmeyin aracınız 2000cc fakat çok merak ediyorum neden dizel ?

Alıntıları Göster
    Turkiyeye yek donanim ve tek motorla geliyor

• Çok güzel araç ama renk rezalet.. Güle güle kazasız belasız kullanın.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Peki 450 bin tl verip neden dizel arabaya biniyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Peki 450 bin tl verip neden dizel arabaya biniyorsunuz ?
    Benzinli araç sevmiyoruz.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hiç traktör sürmedim de nasıl bir his traktör sürmek ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan maşaALLAH süper bir seçim
  • quote:

Hiç traktör sürmedim de nasıl bir his traktör sürmek ??
    Traktör diye kendini avutursun sadece. Objektif olarak bakarsak premium araçlarda yalıtımdan dolayı rölantide bile ses gelmemekte. Yolda ise benzinli araba devirinden dolayı daha çok ses almakta. Önceden de benzinli araç kullandım ama sesten yana hiç şikayetim olmadı. Dizelin anlık tepkisi, perfonmansı bana daha iyi geliyor ee birde ekonomisi.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Dizelin anlik bir tepkisi veya performansi yok. Benzinli araclar ayni hacimde her zaman daha performansli., anlik tepkileride daha hizli. Yuk tasimiyorsaniz dizelin tek artisi ekonomi.

İstedigi kadar yalitim olsun. Yazin surekli cam acik gezerim, bu yuzden sirf ekonomi icin o sese katlanamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 23 Mart 2020; 18:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcorp

Dizelin anlik bir tepkisi veya performansi yok. Benzinli araclar ayni hacimde her zaman daha performansli., anlik tepkileride daha hizli. Yuk tasimiyorsaniz dizelin tek artisi ekonomi.

İstedigi kadar yalitim olsun. Yazin surekli cam acik gezerim, bu yuzden sirf ekonomi icin o sese katlanamam.
    İşte dizel olsa yazın camı kapatıp, klimayla gezerdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gustavo fring in gözleri yaşlı
    Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.