Şimdi Ara

volvo v60 cross country aldım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
414
Cevap
6
Favori
28.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim başkası adına konuşmam hoş olmaz. Ancak yakaladığı çoğu üye bir gün önce x6 alıyor bir kaç gün sonra ise Maclaren f1 alıyordu. Şimdi 21 yaşındayım demişsiniz buranın eski otomobil genel yaş ortalamasının çooook çok altı. Bakalım siz 35 yaşında geldiğinizde sizin gibi davranış sergileyen üyelere tavrınız ne olacak.

Sizin aranızda geçen olayınız ne bilmiyorum ancak kötü bir izlenim ve iz bırakmış sizde
  • Adam Bmw motoruna fosil diyor. Sanki full elektrik araç almış da içten yanmalı motorları gömüyor.

İlk uye olduğu zamanı bilirim. Jettayı gömüp 2-3 hafta sonra jetta almıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Bu Kayseri’de bi a5 e chip yapılırken motorumu ne gitmiş
    Adam burada konu açmış konu silinmişti
    Sonra ortaya çıktı ki forum chiptuning firmasından reklam alıyormuş
    Ulan dedim bunlar utanmayacak benmi utanıcam
    Mesajımı siliyorlar yine yine 50 kere hangi admin sildi konuyu diye üstlerine gittim sürekli
    2008 yılında aldığım üyeliği süresiz uzaklaştırdılar
    Şimdi çoluk çocuk takılıyorlar
    Boş boş konular alın işte adama ne iş yapıyorsun diye sormalar nereden nereye
    Vasatlığın dibe çökmüşlüğün resmidir Türkiye de forumlar
    Teibündergi vardı orasıda alanında en iyi forumken tıpkı buradaki gibi saçmalıklardan ötürü yine tıpkı buradaki gibi hemen tüm eskiler voltasını aldı
    Hocam geri kalmışlık bütündür, parçalanamaz. Maalesef internetin özgürlük kavramını temsil ettiği çağda fikir alışverişi bile yapılamıyor.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Bu arabaların daha güzel olduğu inş bir gün ülkemizde de anlaşılacak. Yıllardır kartal muamelesi görüyor bu arabalar, oysa Avrupa da çok tercih ediliyor. Şimdi bir RS olsa station vagon diyip kötüleyecek miyiz? 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence çok güzel bir tercih yapmışsınız, şahsi fikrim yüksek araba sevmiyorum ama cross country ne suv ne normal s serisi gibi alçak. Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Benim gönlümde de her zaman v90 cc var. Bir gün nasip olur inşallah.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    180.000 liraya benzinli clio satilan ulkede bu arabaya verilen 455.000 helaldir
    volvo v60 cross country aldım

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Tarabya da hangi bloktasın kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

180.000 liraya benzinli clio satilan ulkede bu arabaya verilen 455.000 helaldir
    Ve aynı şekilde 300bin tl ye benzinli golf satılan ülkede

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Biz bunu sana G20 forumunda çok anlatmaya çalıştık ama anlayamadın. Ne diyelim GÜNAYDIN CİHAN...

Senin bu arabayı şirket aracı olarak aldığını düşünüyorum. Yani vergiden düşeceksindir muhtemelen. O yüzden burada bana 1.6 ya o kadar para verilir mi aynı paraya 2000cc araba var gibi klişe cevaplar verme.
  • Yol tutuş, konfor, süspansiyon, yalıtım gibi konularda audi A4 ile kıyaslarsanız güzel olur.

• volvo v60 cross country aldım
  • xc 60 ın en kötü yönü aynı segmentteki diğerlerine göre dar bagaj. bagaj büyük olacak. Bu tercihin daha anlamlı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Otv nin sifirlanmasi mumkun degil

Alıntıları Göster
    ÖTV sıfırlansada sizin aracı kapsamaz merak etmeyin aracınız 2000cc fakat çok merak ediyorum neden dizel ?

• 455bin arabaya verilen çok fazla bir para...

455bini arabaya verecek kadar zengin olsam bu arabayı alır mıyım diye empati yaptım ama fakir zihniyetliyim heralde gider ev alırım dedim.

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

• Saçma sapan arabalara 150-200 bin lira saydıkları şu piyasada tercih son derece mantıklı. Hayırlı olsun çok güzel araç.

• 450 bine sahsen tercih etmeyecegim bir arac. Kotu vs demiyorum, sadece dizayni kendini gostermiyor. Sahibi gule gule kullansin

• quote:

Orijinalden alıntı: hollandsedrop

Tarabya da hangi bloktasın kardeş?
    A26

• quote:

Orijinalden alıntı: Yelken85

Biz bunu sana G20 forumunda çok anlatmaya çalıştık ama anlayamadın. Ne diyelim GÜNAYDIN CİHAN...

Senin bu arabayı şirket aracı olarak aldığını düşünüyorum. Yani vergiden düşeceksindir muhtemelen. O yüzden burada bana 1.6 ya o kadar para verilir mi aynı paraya 2000cc araba var gibi klişe cevaplar verme.
    1 ocaktan sonra yasa degisti
    Sirkete araba almanin bir getirisi kalmadi
    Ticari araba aliyorsan durum farkli
    Yani bilmeden karalama yapmayalim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.