Şimdi Ara

VOLVO VE GEELY ORTAK PLATFORM GELİŞTİRECEK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geliştirilecek geliştirilmesine ama inşallah Volvo imajını zedelemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Geliştirilecek geliştirilmesine ama inşallah Volvo imajını zedelemezler.

volvonun imajı ürettiği otomobillerdir. ford ortaklığından daha iyi durumda geely ortaklığı ile

sebebi de volvonun ek finans kaynağı yaratılamaması nedeniyle bekleyen bütün projeleri için kaynak sağladı geely.

ben ümidi kesmiştim ama 11 senelik xc90 bile kasa değiştiricek.

forumda işine gelmeyen yine teneke ya da çinli diyecek o değişmez.

burası liselilerin ya da egosunu tatmin etmek için kendi arabasını en iyi görenlerin forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 21 Şubat 2013; 1:05:06 >
  • Bu olaydan Volvo'yu aşağılamaya kalkmak saçma olur.

Geely'nin Volvo'daki bilgi ve tecrübe birikiminden, know how'dan faydalanmak istemesi kadar normal bir şey olamaz.

Önümüzdeki yıllarda Geely'nin aynen Hyundai gibi gelişme ve büyümesine şahit olacağız.
  • Benim anladığım bu olayla ilgili olarak Volvo teknolojisinden maksimum faydalanıp daha ucuza kaliteli araç üretmeleridir.Fiyatları Volvo kadar olmasada yinede piyasada ses getirecek araçlar çıkacaktır.Geely nin motor ve model azlığına katkı yapacaktır.Dizel ünitelerinin olmaması ve daha güçlü motorlara ihtiyaç olmasından kaynaklı olarak bu birliktelik kanımca iyi şeyler çıkaracaktır ortaya.
    Şu an kullandığım araç (Emgrand) 2 yıl oldu hala çok şükür bir sorun çıkarmadı.Eğerki önümüzdeki yıllarda bu işbirliğinden doğan daha güçlü motorlu dizel yada benzinli araçlar gelmeye başlarsa hiç düşünmeden alabilirim.
  • Bu yeni merkezde sadece C segmentinde kullanılacak platform geliştirilecek.D-E segmenti araçlar sadece Volvo'nun kendi bünyesinde gelistiriliyormus..Burada amaç tabii ki Geely'yi alternatif olabilecek bir orta sınıf marka yapmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

shadow

volvoya kimsenin teneke deyip de kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Akifçiğim bu konuyu açanın ve birkaç yandaşının her konusunu takipteyim şu aşamadan sonra.
    Render üzerinden yeni model yaratan,milleti polemiğe sevkeden bu tiplerin konularına mümkün mertebe gerekli bilgiyi sunacağım,zira niyetlerinin temiz olmadığı çoktan açığa çıktı.
    Adama;s60 şu anda render,bekle kanlı canlı model gelsin görelim beraber eleştiririz diyorsun,ağzına geleni sayıyor.Seviye ortaokul olduktan sonra kimseye laf anlatamazsın.
    Bak yanına objektif anket yapıyoruz diye milleti gazozlamaya kalkan çakma cetta anketçisini de almış,beraber çalıp oynuyorlar maaşallah
    Bıraksan volvo geely gibi olacak da derler bunlar.
    O kadar içerlemiş volvo meselesine düşün yani
    Hatta ben sana geçmiş konulardan kardeşimizin small overlap testine yaptığı yorumu da vereyim:
    quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic
    passatın kapısının neden koptuğunu sorgulamak yerine dalga geçen zavallılar bilsin ki : passatın cam çerçeveleri yok!
    cam çerçeveleri kapının bütünlüğünü koruma açısından önemli bir faktör. darbe alttan geldiği için kapı hemen kendini bırakmış. çerçeveler üst kısımda olduğundan dolayı alt kısımla bütün olduğu için onu destekler, böylelikle burkulma daha az olurdu, kapı kendini bırakmazdı. fizik kurallarını tartışacak halimiz yok. airbagları gördüm ama sonuçlarıda gördüm. isterseniz sonuçlara bakmayı da deneyin. airbagları açılan çoğu araçtan yüksek puan aldığını görürsünüz.ayrıca perdelerin açılması çok önemli değil bu teste. darbe önden geliyor zaten.

kaza anında paramparça olup Kapısı kopan arabayı bu şekilde savunan birisinin s60 render ve geely volvo konusu açması sence de manidar değil mi akifçiğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Şubat 2013; 10:43:04 >

• seninle aynı havayı soluduğuma yanıyorum.
  • quote:

seninle aynı havayı soluduğuma yanıyorum.
    sen bize şu CC nin güvenlik amaçlı kopan kapısını anlat,hani çerçevesi yok diye kendini salıveren kapıyı.
    bırak volvoyu daha önce de söyledim volvo aşar seni.
    Bu arada alıntıyı yaptığım konuyu şimdi hortlattım,o çakma anketçi kankanın yaptığı gibi silme yani o yazıyı,printscreen de aldım haberin olsun:)
    Dipnot:
    Çinlilere satılan değil,çinli geely firması tarafından satın alınan olucak.
    Milleti galeyana getiremezsin bu cümlelerle uyandılar artık dünyayı doyçlanddan ibaret sanmıyor kimse forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Şubat 2013; 10:54:45 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir üyeyi hatırladım şimdi,3.16 ile s60 180liğin donanım motor farkları karşılaştırılınca 320i alırım demiş,fiyatını duyunca forumu bırakırım diye ağlamıştı
    biz sizin gibilerin forumu bırakma muhabbetlerini çok duyduk.
    konunun girişinden belli zaten neyin amaçlandığı.
    öteki konuda da söyledim,fakat idrak edememişsiniz.
    ister volvo dağıtsın ister başkası ben gelen modeli muhatap alırım.
    Gelen modelin resmi fotoğrafları yayınlanır,hep beraber bakarız.
    Renderla resmi fotoğrafın ayrımını yapamamanızı normal karşılıyorum,zira kapısı kopan arabaya güvenlik sistemidir bu diye sahip çıkan bir zihniyetten daha ötesi beklenemez.
    render olarak volvonun kendi verdiği siteyi koydu arkadaş renderi de o zaman muhatap aldım,mecmuayı değil.
    s60 o tasarımla gelirse hepimiz eleştiririz,fakat ortada gelen bir model yok tekrar söylüyorum insanların kafasını bulandırmayın.Piyasaya çıkmayan arabaya don biçeceğinize paramparça olan CC nize savunacak başka bir argüman bulun:)
    Ha çok bulamaç istiyorsanız kapısı kopuk arabaya nasıl güvenlik sistemi tasarladığınızı anlatın burada.
    Bu zihniyetteki insanların hiç birisinden de özür falan dilemeyeceğim,önce insan gibi adaplı konuşmasını öğrenin.Sıkışınca ağzını bozan tiplersiniz.
    Ortaokul üslubuyla külhanbeyi muhabbeti çeken adamlarla laf yarışına girecek halim yok bu saatten sonra.
    Bu volvo düşmanlığı alamancı takımını çok daha kötü günlere düşürecek buraya yazıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Şubat 2013; 13:27:49 >

• Hiç beklemediğim kişiler polemiğe girmiş konunun önüne gecmisler. İkisini de severim açıkcası. Sakin beyler.

Konuya gelecek olursak bizim icin küçük Çinli icin büyük adım olmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • polemik çıkarmak için konu açtın dediğin konu da bakalım neler yazmışsın shadow efendi. sen gelene kadar konuda polemikten eser yoktu. attığın mesajları şimdi yeniden cevaplayayım. bu mesajı da print yap

ilk mesajın :

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Paylaşılanlardan biri aracın kendisi,öteki render.
    Aracın kendisi ise şu anki halinden daha şık olmuş,render olan tamamen polemik çıkarma amaçlı.
    Volvo satış rekorları kırarken böyle hatalar yapacak firma değil.
    Konuyu açanın otomobil konusuna bakış açısı da düşünülürse,çok ciddiye almamak en iyisi.
    Gelsin bir makyajlı olarak o zaman görürüz.
    Arkadaşımıza da tavsiyem cetta passat falan paylaşsın,volvo aşar biraz sizi.

Paylaştığım resimlerin hepsi volvo tarafından basına dağıtılan resmi fotoğraflardır. Ayrıca aracı görmeden nasıl aracın kendi hali daha şıktır diyorsun onu da anlamadım. kendinle çelişiyorsun. ortada resmi bir bilgi yok diyorsun ama aracın şekline şemaline yorum yapmışsın. allah vahi mi gönderdi sana kardeş. madem polemiğe neden arıyorsun, polemiği volvo çıkarmak istemiş demekki!

ikinci mesajın :

quote:

işte haberin olmayan şeylerden konu açma bundan sonra.
    render olan ilk paylaştığın s60ın kamyon çarpmış hali.
    Bir de asap bozulmasıyla yürümüyor bizim forumda işler,doğru paylaşım yaparak ve fanboyluğa düşmeyerek idare ediyoruz.

işlerden kimn haberdar olmadığı çok açık. bu mesajda da bunu gördük. paylaştığım resmi belgeler doğru paylaşımdır!

üçüncü mesajın

quote:

volvo kendisi herhangi bir şey yayınlamamış,ortada henüz gerçekleşen bir makyaj da yok.
    oradan buradan verdiğin linklerle insanların kafasını bulandırmaktan vazgeç.Gerçek fotoğraf zaten verilmiş dikkatini çekerse duruyor orada senin paylaştığınla uzaktan yakından alakası yok.
    s60 bu renderlar gibi gelirse hepimiz eleştiririz zaten,ama gelmez ve makyajlı hali daha güzel olursa o zaman seni o konuda arayacağım merak etme

burada da inkar politikası izlemeye devam ettin. volvo herhangi bir şey yayınlamamış diyorsun halen. halbuki paylaşılan herşey resmi bilgi!

dördüncü mesajın :

quote:

volvo s60a 1.2 turbo motor ekleyecekmiş.
    Volvo uses in s60 1.0 ecoboost.
    Source: volvo.
    turkeycarfans.com
    İşimiz gücümüz yok Bunlara inanacağız .
    Otomobil mecmualarının passatın karşısına E serisi dikip sonra passatı birinci seçtiğini ne çabuk unuttunuz?
    Gerçi unutmazsınız,malum fanboyluk meseleleri
    Ortada resmi açıklama yokken paylaşılan herşey hikayedir,resmi fotoğraflar gelsin ondan sonra konuşuruz.

inkar politikası tüm hızıyla sürüyor bu mesajda da.

beşinci mesajın

quote:

Ben hiç bir otomobil mecmuasına güvenmem.Orjinal siteden geleni firmadan direkt geleni muhatap alırım.
    Ben dediğim gibi bu şekilde geleceğini ve tasarımının rezil edileceğini düşünmüyorum bunlar şu anda üretimdeki modeller değil render çalışması.
    V40 için de daha önce tipsiz tasarımlar yayınlanmıştı,sonrasında v40ın nasıl piyasaya geldiğini hepimiz biliyoruz.
    aynı şekilde paçavra mecmuaların anketlerini karşılaştırmalarını yayınlayıp C sınıfındaki alman araçlarını D sınıfı diğer ülkelerin araçlarının karşısında 1. seçenleri de.
    Volvo eğer böyle bir tasarımla gelirse hepimiz eleştiririz,ama bu firma için daha önce de çin malı teneke alınmaz diyen doyçe wellecilerin çarpışma testinden sonra nasıl kaçacak delik aradıklarını hepiniz hatırlarsınız.

Paylaşılan bütün resimler ve üretim modellerine ait. volvo kendi sitesinde bütün bilgileri paylaştı. volvo resmi sitesinin linkini koydum, hattta başka bir arkadaşta koydu. sonrasında sen yine bunları görmemiş gibi devam ettin.

altıncı mesajın

quote:

gördüğünüz üzere bu da bir render çalışması.
    aracın neye benzeyeceği hakkında fikir verir,ama aracın kendisi değildir.
    Aracın kendisi olabilmesi için türlü güvenlik,aerodinami,tüketim testlerinden geçmesi lazım.
    Volvodan bahsediyoruz.
    Premium bir marka ve yüksek güvenlikli sağlam otomobiller üretme konusunda uzman.
    Üretim modelini görmeden gelecek resimlerin bozuk para kadar bile değeri yok o yüzden.
    Zaten buradaki niyetin bozuk olduğu benim mesajlarıma atılan cevaplardan belli.
    Daha önce aynı zihniyet volvoya çin malından tut tenekeye kadar türlü şekilde saydırıp sonrasında çarpışma testleri neticesinde arkasında bakmadan kaçan zihniyettir,hakaretvari söylemlere başvurmaları normal
    Yukarda belirtmiştim yine belirteyim s60ın tasarımı çirkinleşirse bunu ilk ben eleştiririm,bazıları gibi markalara veya ülkelere tapma huyum yoktur

aynı telden çalmaya devam. Aracın gerçek fotoğrafına render çalışması demişsin. ''Aracın kendisi olabilmesi için türlü güvenlik,aerodinami,tüketim testlerinden geçmesi lazım. '' nasıl bir cümledir, hangi mantıkta yazılmış anlayamadım. sanki ortada bir araç yok herşey uydurma. sonrasında yine laf sokmalara devam ettin.

yedinci mesajın

quote:

bak mesela insan sıfatıyla mesaj yazdığın zaman sana yanıt verebiliyorum.ondan ötürü bu lafına yanıt verdim.
    Render demek yorum demektir,açıklama demektir.
    Volvo bu gösterdiğin resimlerle bir tasarım yorumunu vermiş,açıklamış.
    Aynı şekilde o ilk gösterdiğin tipsiz şekil de bir render,bir yorum.
    Aracın böyle geleceğinin işareti değil yani.
    Araç piyasaya tam çıkar,o zaman biz konuşuruz.
    Örneğin s60'ın önceden yayınlanmış render tasarım halini bir düşünelim:
     VOLVO VE GEELY ORTAK PLATFORM GELİŞTİRECEK!
    Şimdikinin kopyası gibi,ama çok farklı değil mi?
    Hatta çok da güzel.
    Ama n'apmış üretici firma?
    Birçok kıstası ele alıp günümüzdeki formu oluşturmuş.
    Senin açtığın konunun başlığı fail bir kere.
    Ortada henüz piyasaya çıkmış bir model yok,render çalışmaları var.
    Makyajlayacağız demiş adamlar,makyajladık ahanda böyle çıkacak DEMEMİŞLER.
    Tabi dünyayı almanyadan ibaret sanan bir zihniyete bunca açıklama ne tesiri yapar orası şüpheli.
    Ekleyeyim:
    İnsan sıfatıyla yazdığın tüm mesajları ciddiye alıp cevap vereceğim,ahlakını bozup liseli ağzıyla konuştuğun zaman seni komşumun arabasının jantı kadar dahi umursamam.

tezlerinin hepsi çürüyünce render kelime anlamına girerek büyük bir hamle yapmışsın. ortada tasarım yorumu yok! resmi olarak tanıtılmış, satışa sunulmaya hazır makyajlı bir araç var. makyajlı aracın ön izlemesi olmaz. sen başka bir konsept fotoğrafını örnek göstererek sonuca ulaşmışsın hemen. adı üstünde konsept. sonradan yine hakaretlere, iftiralara devam etmişsin. bu kadar olmaz!

sekizinci mesajın

quote:

Malı canlı canlı görelim insin piyasaya ondan sonra yorumlarız diyoruz hepsi bu.
    Yukarda da yazdım kötü gelirse biz çakma anketçilere doyçe wellecilere benzemeyiz eleştirinin dibini görürsünüz burada.
    doyçe welleci zihniyetindeki tiplerin genel profiline bakarsan zaten bu renderlar gibi gelmezse ne yapacağını tahmin edersin:
    teneke volvo meselesinde olduğu gibi arkasına bakmadan kaçar.,birkaç gün foruma uğramazlar
    Bunları çook gördük biz ilk vukuatları değil yani.

şimdi de aracı canlı görelim faslına geçmişsin. resmi fotoğraflar olmadan yorum yapmam diyen adam, paylaşılanların resmi fotoğraf olduğu kanıtlanınca aracın canlısını görmem lazım hamlesini yapmış. bakın şu işe!

tekrar söylüyorum shadow efendi : volvoya teneke vb. şekilde hakaret ettiğim bir mesajımı bul, ben forumu bırakıyorum. eğer bulamazsan benden özür dileyeceksin. hodri meydan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 21 Şubat 2013; 14:16:48 >

• quote:

bir üyeyi hatırladım şimdi,3.16 ile s60 180liğin donanım motor farkları karşılaştırılınca 320i alırım demiş,fiyatını duyunca forumu bırakırım diye ağlamıştı
    biz sizin gibilerin forumu bırakma muhabbetlerini çok duyduk.
    konunun girişinden belli zaten neyin amaçlandığı.
    öteki konuda da söyledim,fakat idrak edememişsiniz.
    ister volvo dağıtsın ister başkası ben gelen modeli muhatap alırım.
    Gelen modelin resmi fotoğrafları yayınlanır,hep beraber bakarız.
    Renderla resmi fotoğrafın ayrımını yapamamanızı normal karşılıyorum,zira kapısı kopan arabaya güvenlik sistemidir bu diye sahip çıkan bir zihniyetten daha ötesi beklenemez.
    render olarak volvonun kendi verdiği siteyi koydu arkadaş renderi de o zaman muhatap aldım,mecmuayı değil.
    s60 o tasarımla gelirse hepimiz eleştiririz,fakat ortada gelen bir model yok tekrar söylüyorum insanların kafasını bulandırmayın.Piyasaya çıkmayan arabaya don biçeceğinize paramparça olan CC nize savunacak başka bir argüman bulun:)
    Ha çok bulamaç istiyorsanız kapısı kopuk arabaya nasıl güvenlik sistemi tasarladığınızı anlatın burada.
    Bu zihniyetteki insanların hiç birisinden de özür falan dilemeyeceğim,önce insan gibi adaplı konuşmasını öğrenin.Sıkışınca ağzını bozan tiplersiniz.
    Ortaokul üslubuyla külhanbeyi muhabbeti çeken adamlarla laf yarışına girecek halim yok bu saatten sonra.
    Bu volvo düşmanlığı alamancı takımını çok daha kötü günlere düşürecek buraya yazıyorum:)

• Geely akıllı bir marka ve gelişmek istiyor. Elbette Volvo'yu hayrına almadılar. Volvo'nun tecrübesinden ve bilgisinden(know how) yararlanmak istemeleri gayet doğal.
    Kimse korkmasın Volvo Çinli olacak diye. Geely aksine Volvolaşacak. Avrupa'yı domine etmeleri 10 yılı bulmaz. Ancak Hyundai, Kia gibi kendilerini geliştirdikten sonra fiyatlarını da Avrupalılarla bir tutarlarsa başarılı olurlar mı bilemiyorum.
  • Daha açıklayıcı bilgiler verilmiş.

http://cinarabalari.com/geely-logolu-volvo-geliyor/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlasbey

Daha açıklayıcı bilgiler verilmiş.

aman shadow linki görmesin artniyet peydah eder şimdi. çinarabaları.com iyiymiş
  • quote:

quote:

Daha açıklayıcı bilgiler verilmiş.

aman shadow linki görmesin artniyet peydah eder şimdi. çinarabaları.com iyiymiş

Hocam amacım polemik değil bilgi vermesi açısından ekledim linki

• quote:

Hocam amacım polemik değil bilgi vermesi açısından ekledim linki

biliyorum kardeşim. ama bahsettiğim o kişilik bu linkten öyle bir anlam çıkarabilir. ben söylemiş olayım
  • Çinliler volvo tecrübesinden faydalanacak volvo da başka marka ile ucuz araç yapacak. Durum bu. Her firma yapıyor bunu. E paranın girdiği kasa aynı olunca sorun yok. Olaya bu açıdan bakmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

shadow

volvoya kimsenin teneke deyip de kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Akifçiğim bu konuyu açanın ve birkaç yandaşının her konusunu takipteyim şu aşamadan sonra.
    Render üzerinden yeni model yaratan,milleti polemiğe sevkeden bu tiplerin konularına mümkün mertebe gerekli bilgiyi sunacağım,zira niyetlerinin temiz olmadığı çoktan açığa çıktı.
    Adama;s60 şu anda render,bekle kanlı canlı model gelsin görelim beraber eleştiririz diyorsun,ağzına geleni sayıyor.Seviye ortaokul olduktan sonra kimseye laf anlatamazsın.
    Bak yanına objektif anket yapıyoruz diye milleti gazozlamaya kalkan çakma cetta anketçisini de almış,beraber çalıp oynuyorlar maaşallah
    Bıraksan volvo geely gibi olacak da derler bunlar.
    O kadar içerlemiş volvo meselesine düşün yani
    Hatta ben sana geçmiş konulardan kardeşimizin small overlap testine yaptığı yorumu da vereyim:
    quote:

passatın kapısının neden koptuğunu sorgulamak yerine dalga geçen zavallılar bilsin ki : passatın cam çerçeveleri yok!
    cam çerçeveleri kapının bütünlüğünü koruma açısından önemli bir faktör. darbe alttan geldiği için kapı hemen kendini bırakmış. çerçeveler üst kısımda olduğundan dolayı alt kısımla bütün olduğu için onu destekler, böylelikle burkulma daha az olurdu, kapı kendini bırakmazdı. fizik kurallarını tartışacak halimiz yok. airbagları gördüm ama sonuçlarıda gördüm. isterseniz sonuçlara bakmayı da deneyin. airbagları açılan çoğu araçtan yüksek puan aldığını görürsünüz.ayrıca perdelerin açılması çok önemli değil bu teste. darbe önden geliyor zaten.

kaza anında paramparça olup Kapısı kopan arabayı bu şekilde savunan birisinin s60 render ve geely volvo konusu açması sence de manidar değil mi akifçiğim?

Biliyorum tiplerin yolda volvo görmeye bile tahammülleri yok. nickleri de belli zaten

hepsine cevapları verdik .

şenerin saçmasapan yorumları sayesinde millet v40 ın çok da pahalı olmadığını avrupada da mercedes a ile benzer fiyatta satıldığını öğrendiler.

volvonun vw den daha iyi araçlar yapması zaten doğal ona göre de fiyatu var .cihan bile abisinin s60 ı sayesinde volvonun nasıl olduğunu gördü.

konuya dönersek ben de ilk başta geely nin volvonun imajını düşüreceğini sanmıştım ama adamlar akıllı çıktı volvoya sadec para verdiler

şimdi de ne yapıyorsan bize de göster diyorlar

bunu yapması gereken aslında biz olmalıydık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.