Şimdi Ara

VOLVO VE GEELY ORTAK PLATFORM GELİŞTİRECEK! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

adamların volvonun renderına bile tahammülleri yok.
    Ağzımızla söylüyoruz arkadaşım araba tipsiz gelsin o zaman yorumlarız en başta biz eleştiririz renderdan mevzu çıkarmayın diyoruz,ağızlarına geleni sayıyorlar.
    Yahu ağzına geleni çarpışma testinde sınıfta kalan araçlar için de sayaydın?
    E ona gelince arkadaşların objektiflik damarları kuruyor nedense:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Şubat 2013; 20:49:57 >
  • Hey fanboylar ne haber yaa :)

Güvenlik nedeniyle kendini bırakan passat cc kapısını kendi efsanelerimin arasına yazıyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

adamların volvonun renderına bile tahammülleri yok.
    Ağzımızla söylüyoruz arkadaşım araba tipsiz gelsin o zaman yorumlarız en başta biz eleştiririz renderdan mevzu çıkarmayın diyoruz,ağızlarına geleni sayıyorlar.
    Yahu ağzına geleni çarpışma testinde sınıfta kalan araçlar için de sayaydın?
    E ona gelince arkadaşların objektiflik damarları kuruyor nedense:)

Boşver illaki çıkıp çinli diiyecekler başka türlü karalayamazlar volvoyu.

emin ol hepsi biliyor volvonun ne olduğunu.volvonun niye ağır olduğunu bile zor da olsa öğrendiler.o çarpışma testinde bmw,mercedes ,vw rezil olmasaydı

daha çok ötüceklerdi volvo da hafif araba yapsın bilmem ne diye ama ortada yoklar gördüğün gibi

• Olay mı var gençler ?
  • quote:

Ben şu yeni s60ı bekliyorum şimdi tipsiz bir render yayınlıyorlar inşallah volvo bir hata yapıpda arabanın tipini bozmaz o zaman nereye kaçacak bunlar çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ben şu yeni s60ı bekliyorum şimdi tipsiz bir render yayınlıyorlar inşallah volvo bir hata yapıpda arabanın tipini bozmaz o zaman nereye kaçacak bunlar çok merak ediyorum

Arabanın tipini bozmadılar daha sade olmuş.

asıl yenilik içinde.
  • quote:

Arabanın tipini bozmadılar daha sade olmuş.

asıl yenilik içinde.

şahsen render aracı hiç beğenmedim ben şu anki çok daha sportif duruyor.
    içini zaten beğeniyorum ben s60ın koltuklar konsol falan çok kaliteli.Geliştirirlerse daha da iyi olur.
    Zaten resimler yanıltıcı olabiliyor ondan ötürü dedim rendera çok aldanmayalım araç gelsin ozaman yorum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

İsveçli üretici volvo çinlilere satılmıştı bildiğiniz gibi. bunun bir meyvesi olarak çinli üretici geely ile ortak platform geliştirecekler.

Şirketler İsveç'te ortak bir Araştırma ve Geliştirme Merkezi kuracak.

Volvo ve Geely gelecek C segment araçlar için yeni bir platform geliştirecekler.

2013 yılı sonuna kadar Ar-Ge merkezi tam çalışmaya başlayabilir.

Merkezi çalışanları İsveç ve Çin'den gelen yaklaşık 200 mühendisten oluşacak.

Kaynak: Volvo

VOLVO VE GEELY ORTAK PLATFORM GELİŞTİRECEK!

Not : shadow adlı şahıs konuya beklenmiyor

Geldim ne vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Geldim ne vardi

sen değil kardeş öteki elemanı kasdettim
  • Focus volvonun platformunu kullanmıştı .güncel kasa focusu bilmiyorum
    öncesinde durum oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

Focus volvonun platformunu kullanmıştı .güncel kasa focusu bilmiyorum
    öncesinde durum oydu.

Volvo Focus platformunu kullanıyordu. Volvo satılınca kendi platformlarını üretmek zorunda kaldılar. Sonuç bu.
  • 2005 kasa focusun platformu volvonundur.
  • Aylardır mantıklı ve objektif yazılar yazıyorum. Forumda Volvo'nun gerçek ederini ve rakiplerini yazıyorum.
    Çinli Başkan ile de geçenlerde PaperMoon'da yemek yedik. Söylediklerinin altına imzamı atarım dedi. Beni haklı buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Aylardır mantıklı ve objektif yazılar yazıyorum. Forumda Volvo'nun gerçek ederini ve rakiplerini yazıyorum.
    Çinli Başkan ile de geçenlerde PaperMoon'da yemek yedik. Söylediklerinin altına imzamı atarım dedi. Beni haklı buldu.

bu yazdığınız objektif yazılar arasında sahibi olduğun B sınıfı honda city ne 40 bin lira fiyat biçip v40 40binden satılmalı yazısı da var,gerçekten sizin objektifliğine forum olarak hayranız,bunun eğitimini falan mı aldınız?Var mıdır bir okulu falan gidelim ibret alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Şubat 2013; 13:37:33 >
  • şener

volvo v40 - audi a3 kıyaslaması yapmışlar . bir izle bakalım

http://www.youtube.com/watch?v=Vqe6oqdsXz8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Sırf şöyle bi araç yapmaları bile yeter bana göre

aynen, Volvo budur.
  • quote:

Aylardır mantıklı ve objektif yazılar yazıyorum. Forumda Volvo'nun gerçek ederini ve rakiplerini yazıyorum.

Çinli Başkan nedir hocam
  • quote:

quote:

Çinli Başkan nedir hocam

• quote:

quote:

quote:

Çinli Başkan nedir hocam

Volvo'nun başına Çinli mi getirmişler??

Yazıklar olsun

• quote:

quote:

quote:

Çinli Başkan nedir hocam

Şener

volvo v40-audi a3 kıyaslamasını izledin mi?

yorumunu bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.