Şimdi Ara

VOLVO VE GEELY ORTAK PLATFORM GELİŞTİRECEK! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Aylardır mantıklı ve objektif yazılar yazıyorum. Forumda Volvo'nun gerçek ederini ve rakiplerini yazıyorum.
    Çinli Başkan ile de geçenlerde PaperMoon'da yemek yedik. Söylediklerinin altına imzamı atarım dedi. Beni haklı buldu.

Çinli Başkan nedir hocam

Şener

volvo v40-audi a3 kıyaslamasını izledin mi?

yorumunu bekliyorum.

Akşama izlerim. A3 ile kıyaslanacak araç değil. Direkt rakipi Linea, Fluence, Megane, Focus sonuçta. Hatalı bir kıyaslama olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 22 Şubat 2013; 16:26:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aylardır mantıklı ve objektif yazılar yazıyorum. Forumda Volvo'nun gerçek ederini ve rakiplerini yazıyorum.
    Çinli Başkan ile de geçenlerde PaperMoon'da yemek yedik. Söylediklerinin altına imzamı atarım dedi. Beni haklı buldu.

Çinli Başkan nedir hocam

Şener

yorumunu bekliyorum.

Akşama izlerim. A3 ile kıyaslanacak araç değil. Direkt rakipi Linea, Fluence, Megane, Focus sonuçta. Hatalı bir kıyaslama olmuş.

neden kıyaslıyorlar a3 ile peki?

ben linea ya da fluence ile v40 karşılaştırması bulamadım .dünya üzerinde hiçbir basın kuruluşu ya da tv programında yok

siz örnek gösterirseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çinli Başkan nedir hocam

Şener

yorumunu bekliyorum.

Herkes hata yapabilir. Programcılar işi bilmiyorsa benim yapabileceğim birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çinli Başkan nedir hocam

Şener

yorumunu bekliyorum.

Herkes hata yapabilir. Programcılar işi bilmiyorsa benim yapabileceğim birşey yok.

otomobil basını da işi bilmiyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

2005 kasa focusun platformu volvonundur.

Yanlış biliyorsunuz.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_C1_platform
  • çinli mühendisler daha ucuz nasıl yaparız derken, isveçli mühendisler daha sağlam nasıl araba yaparız diyecekler.

Sonuçta hem ucuz hemde sağlam yeni modeller ortaya çıkabilir
  • Şener Bey,

İşi bilmiyor dediğiniz Alman autozeitung dergisi premium kompaktlar şeklinde test yapmış

volvo v40 ı hem a3 ile hem de bmw 1 serisi ile kıyaslamışlar

niçin böyle hatalar yapıyorlar boşyere zaman ve para harcıyorlar? akşam bunu da izleyip yorum yapın lütfen

http://www.youtube.com/watch?v=Bleedtq77rc
  • Bu kadar takılmayın, zamanında Superb ile 5 Serisi ve E Class karşılaştırması da yapılmıştı.
  • ateşlenmiş bir başlık daha
  • Tek kapı Audi her alanda V40'ı ezmiş geçmiş. Zaten beklenen sonuç. Volvo'nun ön konsol tam uyumsuz ve facia. Kamyon direksiyonu koymuşlar nedense.
  • quote:

Tek kapı Audi her alanda V40'ı ezmiş geçmiş. Zaten beklenen sonuç. Volvo'nun ön konsol tam uyumsuz ve facia. Kamyon direksiyonu koymuşlar nedense.

İşte beklediğim cevabı verdin Şener

bu testleri yapanlar işi bilmiyor a3 ve bmw 1 ile volvo v40 kıyaslanmaz. v40 ın rakibi linea ve fluence diyordun

şimdi de bu testlere bakıp a3 ezmiş geçmiş diyorsun.

kendi kendine saçmaladığını ispatladın .

alman dergisi tabiki vw grubu 1 seçer. yıllardır yaptıkları şeyi değiştirecek değiller. volvo v40 ı ikinci (frenleri bestwert en iyi ) açıklaması

kalite ve konforu için 2 seçmişler. aslında volvoyu birinci seçmek zorlarına gitmiş.

neyse volvo v40 ın rakiplerini bilen biliyor kalitesini de biliyor.volvo nun kamyonları da on numaradır dert etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 22 Şubat 2013; 21:10:41 >

• quote:

quote:

Tek kapı Audi her alanda V40'ı ezmiş geçmiş. Zaten beklenen sonuç. Volvo'nun ön konsol tam uyumsuz ve facia. Kamyon direksiyonu koymuşlar nedense.

bu testleri yapanlar işi bilmiyor a3 ve bmw 1 ile volvo v40 kıyaslanmaz. v40 ın rakibi linea ve fluence diyordun

alman dergisi tabiki vw grubu 1 seçer. yıllardır yaptıkları şeyi değiştirecek değiller. volvo v40 ı ikinci (frenleri bestwert en iyi ) açıklaması

kalite ve konforu için 2 seçmişler. aslında volvoyu birinci seçmek zorlarına gitmiş.

neyse volvo v40 ın rakiplerini bilen biliyor kalitesini de biliyor.volvo nun kamyonları da on numaradır dert etme

V40'ın yada Volvo'nun Audi'ye yetişmesi için 30-40 yıl lazım. O zaman geçerse ancak Audi'nin 2013'teki konumuna ancak belki ulaşırlar. Gerçi 2-3 sene sonra Çinli Volvo markanın adını Geely yapacakmış. Yada baktı zarar ediyor komple kapatacakmış.

Saçma olan Volvo'nun 25-30000 TL haksız fiyat itelemesi. Sen ve senin zihniyetinde olanlar oldukça adamlar çakma premium diye yuttururlar.

• quote:

quote:

quote:

V40'ın yada Volvo'nun Audi'ye yetişmesi için 30-40 yıl lazım. O zaman geçerse ancak Audi'nin 2013'teki konumuna ancak belki ulaşırlar. Gerçi 2-3 sene sonra Çinli Volvo markanın adını Geely yapacakmış. Yada baktı zarar ediyor komple kapatacakmış.

Saçma olan Volvo'nun 25-30000 TL haksız fiyat itelemesi. Sen ve senin zihniyetinde olanlar oldukça adamlar çakma premium diye yuttururlar.

He heee ondannnnnnnn volvo kaputa bile airbag koydu senin haberin yok

bişey bilmediğin belli senin de neyse benim sana öğretmeye niyetim yok .sadece düştüğün komik durumu gösterdim.

sen v40 yerine linea ya da fluence alırsın.

• Volvo sadece güvenlik donanımlarına vakit harcıyor. Araçları da genelde orta kalite zaten.

V40'ı da Golf'e rakip olsun diye çıkardılar fakat görülen o ki Linea, Focus gibi araçlarla ancak yarışacak düzeyde. Bu sebeple pek yüzüne bakan yok.
  • quote:

Volvo sadece güvenlik donanımlarına vakit harcıyor. Araçları da genelde orta kalite zaten.

V40'ı da Golf'e rakip olsun diye çıkardılar fakat görülen o ki Linea, Focus gibi araçlarla ancak yarışacak düzeyde. Bu sebeple pek yüzüne bakan yok.

Anlaşıldı senin olayın bu

focus gibi bir araçla yarışıcak düzeyde olan v40 golf ile niye yarışamıyor?

golf ile focus yıllardır aynı kulvarda rekabet ediyorlar. bu kaçıncı tezatın

almanlar bmw ve audi ile kıyaslıyıor .

sen golfe rakip olamaz diyorsun .

bak şener biliyorum kıs kıs gülüyorsun ama inanki bu yazılarını okuyup birsürü insan da sana gülüyor.

volvo hiçbir zaman orta kalite olmadı. volvoyu karalamak istediğini biliyorum ama birçok belediyede makam aracı olarak tercih edilen bir üreticiyi

boş yere orta seviye yok linea diye karalama.

benden bukadar. devam ediceksen bana alıntı yapmadan karalama yap lütfen.

• Karalama falan yapmıyorum. Sadece gerçekleri yazıyorum. Volvo hep orta kalite idi ve sonsuza kadar orta kalite kalacak. Volvo premium diyenleri zaten hiç kaale almam. Aracın içini dışını biliyorum. Kalite sorunları ve hatalı fiyatlandırma nedeniyle battılar birkaç sene önce.

Daha birkaç ay önce bu aracın sedanı olan S40 modeli, Dizel olarak full şekilde 57000 TL idi. Hala bunu göremeyenler var. Bu aracın da dizeli full olarak 57000 TL ancak eder.

Ki Volvo S40 modeli sedan olmasına rağmen ve 1.6 dizel olmasına rağmen doğru dürüst satamadı bile.

Neden acaba?

1. Kalite sorunları
    2. Servisin aşırı pahalı olması
    3. Çinli olduğu için 2.elinin olmaması
    4. Son sahibi olma durumu.
  • volvo s40 2004 yılında kasa değiştirdi gayet de iyi sattı dizeli .sen bu yolda devam et. kaya gibi arabalara linea muamelesi yap

edit : 2010 yılında geely volvo otomobil bölümünün hisselerini ford dan aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 22 Şubat 2013; 21:45:32 >
  • quote:

Karalama falan yapmıyorum. Sadece gerçekleri yazıyorum. Volvo hep orta kalite idi ve sonsuza kadar orta kalite kalacak. Volvo premium diyenleri zaten hiç kaale almam. Aracın içini dışını biliyorum. Kalite sorunları ve hatalı fiyatlandırma nedeniyle battılar birkaç sene önce.

Daha birkaç ay önce bu aracın sedanı olan S40 modeli, Dizel olarak full şekilde 57000 TL idi. Hala bunu göremeyenler var. Bu aracın da dizeli full olarak 57000 TL ancak eder.

Ki Volvo S40 modeli sedan olmasına rağmen ve 1.6 dizel olmasına rağmen doğru dürüst satamadı bile.

Neden acaba?

1. Kalite sorunları

Şener Bey,

Ya bu işlerden anlamıyorsun yada cidden milletle dalga geçiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlasbey

quote:

Karalama falan yapmıyorum. Sadece gerçekleri yazıyorum. Volvo hep orta kalite idi ve sonsuza kadar orta kalite kalacak. Volvo premium diyenleri zaten hiç kaale almam. Aracın içini dışını biliyorum. Kalite sorunları ve hatalı fiyatlandırma nedeniyle battılar birkaç sene önce.

Neden acaba?

1. Kalite sorunları

Şener Bey,

Ya bu işlerden anlamıyorsun yada cidden milletle dalga geçiyorsun

s40 sınıfınına göre iyi sattı. ( tr de premium arac ancak o kadar satar ) hong kong daki gibi satışn adetleri beklememek lazım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.