Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mart ayinda gelecek gemi varmis aynen bana da bayi soyledi
    Ama fiyat garantisi veremiyoruz dediler
    Bakalim ne olacak
    Araba olsa volvo baya araba satar bilgi icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Sevgili trakianboy, mesajlarınızı gördükçe aracımı teslim alacağım gün (Mayıs sonu gibi görünüyor) için daha çok sabırsızlanıyorum. Benim için durum şuradaki ağzı yüzü akan arkadaş gibi oldu artık:

Volvo XC40 Kullanıcıları

Aracınızı güle güle kullanın, gerçekten çok güzel görünüyor. Tecrübelerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim, çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Güzel, kazasız belasız günlerde mutlulukla kullanın.

• Benim aracımda gemide... Hayırlısıyla gümrük-transfer derken 10-15 güne olduğum şehirde olacak gibi. Sanırım ÖTV muafiyetli ilk alacak kişilerdenim. Aslında eşime alıyorum ama ondan çok daha heyecanlıyım burda paylaşım yaptıkça :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız alırsınız umarım. Ötv muafiyetli alacam bende aracı almanın heyecanıyala bizleri bilgilendirmeyi unutmayın:)

• Teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun... Tabiki paylaşırım👍

• Selamlar, sigorta ve kasko ücreti konusunda bilgilendirebilecek var mıdır?
  • huseyyil kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortası: 687tl aksigorta
    Devam eden Eski kaskom bu ay ortası bittiğinde yeni bedel için bilgi verebilirim. (Axa)
    Tavanını siyah folyo kaplatmak isteyenlere ziebart 1000tl fiyat veriyor.
    Kapı uçlarına da yaklaşık 0,5 cm eninde gözüken poliüretan kaplattım. Kapı açarken otopark duvarına çarpmaktan muzdariplere fikir verebilir.

Teşekkürler, ötv indirimi ile alındığında kaskonın nasıl değişeceğini merak ediyorum aslında. Malım araç direk benim adıma olmayacağından fark olacaktır

Teşekkürler bilgi için, bu arada çift renkler ruhsatta görülmüyor sanırım.
    Siyah folyo kaplama trafik kontrollerinde sıkıntı çıkartır mı? Ruhsata işlenmesine gerek var mıdır?
  • ÖTV indirimi ile alacak arkadaşlar ne kadar fiyat aldıklarını yazabilirlermi? Ben 210 bin fiyat almıştım. Ve acaba sadık müşteri indirimi yapılan oldumu?

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Ben beş bayiden fiyat aldım hepsinde fiyat 210 bindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arasclk -- 4 Mart 2020; 16:26:20 >
    Hocam merhaba
    siz Volcar VOLVO Altunizade bayisinden mi bilgi aldınız
    v60 CC kırmızı için
    zam gelecek dediler de bu hafta belli olacakmış
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Evet.

• Herkese merhaba!

Ben de 3 hafta önce XC40 siparişi verdim, teslimatın Haziran ayında yapılacağı söylendi. Her ne kadar yurt dışında yaşadığım ve siparişi bulunduğum ülkeden verdiğim için forumdaki sohbetlerin ekonomik boyutuyla pek ilgilenemesem de, araçla ilgili yorum ve değerlendirmelerinizi heyecanla takip ediyorum ve hepsi için teşekkür ederim. Bu vesileyle, XC40'ın T3 motorlu ve otomatik şanzımanlı versiyonuna ait yabancı basında İngilizce olarak bulabildiğim tek incelemeyi paylaşmak istiyorum:https://www.telegraph.co.uk/cars/volvo/volvo-xc40-t3-review-want-compact-comfortable-upmarket-suv-look/ Özetle, öve öve bitirememişler. Hem motoru hem de şanzımanı gayet beğenmişler. Özellikle de motorun sessizliğine dair hiçbir olumsuzluk görmemiş olmaları beni oldukça rahatlattı:

"The engine starts quietly, and settles to a gentle thrum; you’re distantly aware it’s a three-cylinder, but it idles smoothly and unobtrusively. Snick the eight-speed automatic box into drive – you have to pull the stubby lever back twice, for there’s no interlock button, as is Volvo’s custom – and you’re away, gently and smoothly.

ZF’s eight-speed gearbox can be a bit hit and miss, depending on the manufacturer that’s tuning it – indeed, we’ve driven diesel XC40s so equipped that have felt awkward in traffic, with annoying shunting as you come on and off the power – but in the T3 there are no such issues; the ’box feels as sweet as could be, slotting home changes impeccably and seemingly always ready with the right ratio.

What’s more, there’s a surprising amount of grunt on offer from that little engine. Not only is there more than enough torque lower down the rev range, but when you give the T3 its head it revels in the top end of the rev range. This is not merely an adequate amount of performance; it’s genuinely brisk, and feels far more sprightly than its performance figures would have you believe. There’s a delightful three-pot burble, too, though it never becomes intrusive, and vibrations are notable only by their absence."

Saygılar, selamlar..

• Selamlar. Yıllar sonra foruma geri döndüm ki en düzeyli faydalı iyi forum sitesi olarak değeri hiç düşmeyen bir forum. Ağustosta xc40 t3 momentum beyaz araç aldım. Hayalimdeki araçtı çok çok memnunum! Tek kafamdaki soruyu sizinle paylaşmak danışmak isterim. Bu araçlar 3 silindirli malum. Roketleme dediğimiz seyir halinde ani hızlanmada vites küçültüp hızlanma sırasında araç kısa bir Yığılma ve Vites geçişi hissettirme huyunda. Sakin tempoda hiç yok ama ciddi yüklenmwdw net hissettiriyor sizlerde var mı??

• dochollywood kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz. Kısa süreli sürüş deneyimimden bir tespit daha:
    Hantal dizel araçlardan bu araca geçenler performans ve konfor olarak 3 silindir motor+8 AISIN kombinasyonundan memnun kalacaktır.
    Sorunuza ise şu soruyla karşılık vermek istiyorum; böylesine yüksek bir aracın benzinli sedanlardan bile daha ivmeli bir şekilde gaza bastığınızda roketlenmesinden korkmuyor musunuz?

• Herkese merhaba.
    Bir süredir 4 yıldan fazladır kullandığım insigniamı değiştirme fikrim vardı. Araştırmalarım sonunda içime sinen bütçeme uygun ve beklentilerimi mümkün olduğunca karşılayan bir araba bulamadım. Yeni kasa İnsignia yı değerlendiriyordum. Dün Opele test şürüşü için giderken yolda volvo bayisi gördüm ve bi bakmak istedim. Xc40 ı ilk kez orda canlı gördüm. Xc40 ı tasarım, kullanışlılık ve ferahlık olarak çok beğendik eşimle birlikte. Donanım olarak da olmasını isteğimiz tüm donanımlar mevcuttu. Fiyat çok yüksek olsa da genel araba piyasasını bilen biri için gerçekten piyasaya göre bence fiyat performans oranı çok iyi geldi. Bu foruma gelip sizlerin yazışmalarınızın tamamını okudum. Bugün de test sürüşü için tekrar gittim. Askında bugün kapora veririm diye düşünüyodum ama kafam da bazı sorular var onlara cevap arıyorum.
    1. Kullandığım araç daha yeni gelmiş sadece 10 km deydi. İlk kez ben kullandım. Bana motor çok sesli geldi. Isınınca sesi biraz azaldı. Yalıtım konusunda emin olamadım. Test videolarında çok övülmüş. Acaba benim kullandığım modeli ilk ben kullandığım için mi öyle geldi. Sizlerin yalıtım konusunda gelen olarak tecrübeleriniz ve diğer kullandığınız araçlara göre durum nasıl?
    2. İç renk kehribar çok hoşuma gitti ancak kapı içleri ön konsolun tamamı ve tavan siyah oluyor o zaman. Bej oluncaki çift renk li konsol ve kapılar daha iyi görünüyor ama bejin temizlik olarak çok zor olur mu? Daha önce hiç açık renk döşemeli araç kullanmadım. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
    Biraz uzun oldu biliyorum ama araç alma arefesinde aynı yollardan geçmiş insanların görüşleri çok kıymetli benim için. Şimdiden teşekkürler

Cevabınız için çok teşekkürler.. evet bu bahsettiğimi de sorun saymazsak fiyatı ve sehmentine göre muhteşem bir arabaya sahibiz. Bir önceki soruya da istinaden sesle ilgili 120km’ye kadar en ıfak sıkıntı yok üst hızlarda biraz ses alıyor ama hiç rahatsızlık hissetmedim:)
    Ben hızlı kullanan biri hiç değilim ama bir tek dediğim roketleme anı sorunu düşündüm her araçta bar mı bende bir sorun mu diye merakımdan sormak istedim. Servise de götürdüm ve ayrıntılı baktılar hiç sorun düşünmediler

• gunaydinfn kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun, umarım en doğru kararı verirsiniz. Naçizane kendimce sorularınıza cevap vermeye çalışayım. Birinci sorunuz için kendim yaptığım test sürüşünde ses ile ilgili bir sorunla karşılaşmadım, sakin kullanım, trafikte kullanım, hızlı kullanım hepsini denedim. Golf kullanıcısıyım şu anda, mevcut aracımdan daha iyiydi diyebilirim, hatta yalıtım anlamında bariz daha da iyi olduğunu söyleyebilirim. İkinci sorunuza şöyle cevap verebilirim, açık renk ferahlık anlamında en çok tercih edilen seçenek. Kehribar rengini hiç düşünmedim açıkçası. Bej ile kırmızı arasında kal. Aracın dışı gri olduğu için içinin bej ile çok kendini gösteremeyeceğini düşündüm. Zaten aracın üstü cam tavan olduğu için tavanı siyah olsa bile aracın içinin karanlık olacağını düşünmedim ve kararımı kırmızıda kıldım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.