Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dochollywood kullanıcısına yanıt
    Ben aracımı henüz teslim almadım... Ancak eniştem Eylül ayında teslim aldı,tam sizin sorununuzla aynı olmayabilir ama geçen gün aradı arabanın çalışırken motorunun çok sarsıldığını, bunun için servise götürdüğünü söyledi. Serviste bir kayışta sorun tespit ettiklerini, sarsıntıyı bir miktar geçici olarak azalttıklarını ama parça siparişi verip o sıkıntılı parçayı değiştireceklerini söylemişler. Hani çalıştırırken de sarsılıyorsa, bu tarz bişey olabilirmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunaydinfn kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3 silindir benzinli XC40'ı 1 haftadır kullanan biri olarak cevaplarım;
    1- Hem motor ile kabin hem de tekerleklerle kabin arası izolasyon çok iyi. Sırf motor sesini ve tepkisini ölçmek için gaz pedalıyla oynuyorum. Olması gerekenden fazla ses yok. Hatta araç dışından ses duyuluyordur da yayalar önlemini alır diye aklımdan geçiriyorum. Kısacası yalıtım konusu artık benim gündemimde yok yakıt sarfiyatı nasıl olur onunla ilgileniyorum bunu da 400-500 km sonra anlayabileceğim.
    2- Daha önce de içi bej döşeme araç kullandım. Bu sefer içi koyu renk alacağım dedim ama yine bejden devam ettim. Bej renk döşeme ve kabin ferahlık veriyor. Aracın kabin alt döşemesi koyu renkli olup toz toprağı daha çok gösteriyor bile diyebilirim. Gelgelelim bej deri döşeme üzerinde koyu deri eşyalarınızı uzun süre bırakır, kot pantalonlarınızın arka düğmeleri üzerinde koltukta bir sağa bir sola hareket ederseniz bir süre sonra deri döşemenizde yıpranma ve koyu çizgilenmeler oluşabilir. Bunun için deri temizliği ve bakımı yaptırırsanız düzelecektir bakım yaptırmaz iseniz ileri zamanlarda anlattığım deformiteler kalıcı hale gelecektir neticede suni deri kullanılıyor. Başta kehribar koltuklar istesem de koyu renk döşemeler içinde kehribar koltuklar çok da sevimli gelmedi. En azında araç camından bakarken belden yukarı kısımda gözüken kehribar ya da oksid kırmızısı koltuklar albenili duruyor ama kapıyı açınca görselde beklediğimi bulamadım.
    bmw, mercedes de dahil yeni nesil pek çok araçtada kullanılan koltukların arka kısmında fileli siyah sert plastik arkalık premium markaların maliyeti düşürmek için ortak hareket ettiğini gösteriyor. Mercedes az kar getirdiği için X serisini durduruyor, ortak platformdan (Volvo da duyurdu) bahsediyor, bmw fosil yakıtta CO2 değerlerini düşürebilmek ve f/p yarışında varolmak için 3 silindirli seçeneklere yer ayırmış durumdayken nostaljiden sıyrılıp yeni araç trendlerine alışmamız gerekiyor.

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    bende xc40 bekleyenlerdenim bu ses gürültü olayı benide tedirgin etmeye başladı kimileri gayet sessiz diyor kimileri gürültülü kafam karıştı cidden
  • 3 kere test aracı denedim 1 tanesini 3 gün süre ile sürekli kullandım, motor sesi ve dış ortam sesi konusunda yalıtım mükemmeldi bence, o dönem denediğim diğer marka araçların hepsinden iyiydi

• ermanceyhan E kullanıcısına yanıt
    verdiğini bilgi için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserti

Ben aracımı henüz teslim almadım... Ancak eniştem Eylül ayında teslim aldı,tam sizin sorununuzla aynı olmayabilir ama geçen gün aradı arabanın çalışırken motorunun çok sarsıldığını, bunun için servise götürdüğünü söyledi. Serviste bir kayışta sorun tespit ettiklerini, sarsıntıyı bir miktar geçici olarak azalttıklarını ama parça siparişi verip o sıkıntılı parçayı değiştireceklerini söylemişler. Hani çalıştırırken de sarsılıyorsa, bu tarz bişey olabilirmi?
    Merhaba.
    Benim rölanti düşük hız vs hiç öyle bir sarsıntı sorunum olmadı o araca ait bir parça sorunu sanırım
    Xc40 t3 gerçekten çok sessiz konforlu keyifli. Şehir içi için en ideal SUV olduğunu iddia da edebilirim.Yeni Xc60 mesela dar yol park manevra için bile kullandığımda çok huzursuz ediyordu. Xc40 ile inanılmaz rahat keyifli ve pratik kullanım şehir içinde
    Dediğim gibi hızlanmada da harika, atak, burun izini hiç kaybetmeyen bir araba ve sadece seyir halinde ani hızlana roketleme sollama sırasında ve gaza çok köklemek zorunda kalırsam araç hafiften dur diyor! Bunun dışında harika bir araba. Tipi tarzı yüksekliği vs hiç bahsetmiyorum bile.

Tek üzüntüm şu olabilir:) brn ağustos başı aldığımda harman kardon ses yoktu, iç ambians ışık paketi yoktu tek renk ışıklandırma vardı. Bir de 360 derece kamera yok

• Merhaba arkadaşlar. 3 bayiye danışmama rağmen ötv muafiyetili gelecek araçlarda ambians aydınlatma olmadığı konusunda ısrarcılar. Sabri beyin forumda Kasım bandından sonra ki araçlarda olacak dediğini ilettiğim halde ısrarla olmayacak deniyor.Malum ÖTV muafiyeti ile ek paketleri alamıyoruz ama. City Pack 2 içerisinde yüklü özelliğin çıkartılması garip geldi.

• esrkan E kullanıcısına yanıt
    Var hocam rahat olunuz. Sabri bey açık ve net bir şekilde yazdı.

• Değerli araç sahibi arkadaşlar iç ambians paketi, harman kardon ses sistemi ve 360 derece kamera sonradan araçlara eklenebiliyor mu peki, bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrkan

Merhaba arkadaşlar. 3 bayiye danışmama rağmen ötv muafiyetili gelecek araçlarda ambians aydınlatma olmadığı konusunda ısrarcılar. Sabri beyin forumda Kasım bandından sonra ki araçlarda olacak dediğini ilettiğim halde ısrarla olmayacak deniyor.Malum ÖTV muafiyeti ile ek paketleri alamıyoruz ama. City Pack 2 içerisinde yüklü özelliğin çıkartılması garip geldi.
    Hangi bayiler bunlar? Bayideki sorumlu arkadaşlara son verdikler ötv muafiyetli araçlardan birinin sipariş ekranındaki kodlara baktırın da onlar da ikna olup öğrensinler bari 879 kodlu iç aydınlatmanın olacağını, ben bi kaç tanesine ötle yaptım yetmemiş demek ki :)

• Şipariş alımı durdurulmuştu on gündür. Değişiklik var mı acaba? Sadece Ankaradaki bayii kapora alıyoruz dedi Temmuz ayı için. Diğer bayiler kesin bilgi olmadığı için almıyor. Farklılığin nedeni ne acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arasclk

Şipariş alımı durdurulmuştu on gündür. Değişiklik var mı acaba? Sadece Ankaradaki bayii kapora alıyoruz dedi Temmuz ayı için. Diğer bayiler kesin bilgi olmadığı için almıyor. Farklılığin nedeni ne acaba.
    merhaba ankarada hangi bayi ile görüştünüz acaba
  • ermanceyhan E kullanıcısına yanıt
    İstanbul Altunizade ve çekmeköy, İzmir Gaziemir bayileri. Hatta belirttim standarta dönüştüğünü altunizadede ki ısrarla sizinkiler de olmayacak dedi.

• dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    Grup ankara yetkili bayi. Mevlana bulvarında. Opsiyon paketinin fiyatı değişebilir (1-3 bin tl aralığında zam gelebilir dendi. Gelecek olan fiyat farkını kabul ederseniz kapora ödeyerek sipariş oluşturabilirsiniz dendi. Sadece bu bayinin sipariş alması ilginç.

• Arkadaşlar ne fiyat veriyorlar XC40 T3 için?

• dochollywood kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbiri eklenemiyor.

• PVH kullanıcısına yanıt
    Şu anda fiyat veremiyorlar.

• sorularıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. bugün ben de pepple gri ve ici bej renk siparişi verdim. ankara arkas volvoya gittim önce onlara temmuz ve ağustos araçlarını satmış. ben de konya yolundaki volvo grup tan temmuz için sipariş geçtim. fiyat belli değil 1 hafta içinde belli olur dendi. dış renge çok kolay karar verdik ama iç döşemede çok zorlandık. normalde kehribar rengini çok beğeniyorum. ama kapı içleri ve konsolun bej olan kombinasyonda çift renkli olması daha çok hoşuma gitti. inşallah pişman olmam. aracını alan arkadaşlar bol bol paylaşım yaparlarsa bizim bu heyacanlı bekleyişimize renk katmış olurlar. şuan en çok yakıt tüketimini merak ediyorum
  • İstanbulda temmuzdan beri önce otoban ağırlıklı kullanımda ortalamam 7.8lt civarıydı şimdi kısa mesafe yoğun trafikte kullanır oldum ortalamam 9.1lt

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.