Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgili x-rayted biz bir zamanlar ford kuga sayfasına da üyeydik değil mi?? Tabi 7-8 yıl olmuştur👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Xc40’ın koltuk kenarındaki isveç bayrağı gerçek ful deri kullanılmış koltuk olduğunun göstergesidir diye biliyorum!
    Araç şerit takip sistemini ayarlardan değiştirebiliyorsunuz ama işin güzel tarafı sinyal verdiğinizde devre dışı kalıp izin veriyor.! Sinyalsiz şerit değiştirmek isterseniz devreye girip ayarlarınız nispetinde engel oluyor! Muhteşem bir özellik bence
    Benim cep telefonumdan hala volvo on call aktif ve sorunsuz kullanabiliyorum!!!?
    Kullananlara tekrar soratım ilk hızlanmada sorunsuz harika ivmeleniyor👍🏻 ancak hızlı ilerlerken roketleme yani kendisi vites küçültüp ara hızlanmada hafif yığılıyor sizde de oluyor mu arkadaşlar?
    Şu an cep telefonunuzdan aracınızı uzaktan çalıştırıp kapatabiliyor klimaları vs yönetebiliyor musunuz? Ne zaman aldınız aracınızı?

• Satış temsilcisi bana koltukların nappa deri olduğunu söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum sitede ki 2020 model xc40 fiyatları için yorumunuz nedir? Eur artışı ve bayiilerin fiyat garantisini kaldırmasından sonra fiyatlar nerelere çıkar ?
  • kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    Temmuz son günü almıştım. Telefondan her bilgiyi takip edebiliyorum kilit açılma kapanma uyarısını da alıyor kilit açıp kapatabiliyorum da. Klima yönetme çalıştırmayı hiç denemedim deneyeyim

• quote:

Sevgili x-rayted biz bir zamanlar ford kuga sayfasına da üyeydik değil mi?? Tabi 7-8 yıl olmuştur👍🏻
    Evet ..Kugayı niyetlenip alamamıştım. Bu sefer de sonum aynı olmaz inşallah.
    Eldeki arabayı makul fiyata satabilirsem kesin alıyorum XC40 ı.
  • dochollywood kullanıcısına yanıt
    En aktif kullanılacak şey aslında klima :) Deneyip bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    Uygulamayı kullanırken direk şasi falan girip tanıttınız mı? Olası bir engel durumunda cep telefondan vpn kurup farklı ülkeden aktivasyon benim aklıma ilk gelen şey olmuştu. Bayiler kullanılmıyor diye diretiyorlar, siz de nasıl çalışıyor?
    Bugün ziebartçılarla konuşurken suni deri uyarısını onlardan duyduğumu hatırladım ve bunun üzerine bayiyi aradım. Yetkili arkadaş tüm volvolarda gerçek deri kullanıldığını ifade etti.

• Volvo sunhi deri kullanmaz, gerçek deridir. derisini nereden aldığınızda sitesindeki videolardan izleyebilirsiniz.
  • Aracı aldığımda volvo on call için de ayrı ücret ödeniyordu. Yalnız hayırladığım temmuzda o işlemi bayiye gittiğimde kendileri araca tanımlamışlardı ben sadece apple aplikasyondan bilgi girip hazır yanımda götürdüğümü hatırlıyorum. O zamandan da programı silmedim de çalışıyor da. Dün baktım ama apple storeda bulamadım bu uygulamayı???

• Telefondan biraz önce klimayı başlat komutu girdim ama başarısız dedi?

Belki önce arabayı çalıştırmak gerekir ?

• Benim şuan kullandığım araçta Mercedes me vardı, Volvo on call ile benzer bir uygulama, arabanın tüm verilerini takip edebiliyordum, aracın yakınındayken çalıştırıp park yerinden çıkarıp geri sokabilşyordum . Kapıları açıp kapama yapılabiliyodu ancak 2019 un Ocak ayında kapattılar btk kararıyla. Gerçekten güzel olan ne varsa kullanmamıza izin vermiyorlar bir şekilde. Volvo kullananların ise önceden satın alanların kullanmaya devam ettiğini okumuştum,keşke mercedestede öyle olsaydı. bu özelliğe para alıp sattılar ama ne yazıkki kullanamıyoruz.

• bkarab B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dış tasarım kiti ve 21 jant lastik seti için 22.928 TL fiyat verdiler bana .Siz ne kadara yaptırdınız?
  • quote:

Telefondan biraz önce klimayı başlat komutu girdim ama başarısız dedi?
    Aracınızda ek ısıtıcı var mı? Eğer opsiyon olarak ekletmediyseniz yoktur.Bu durumda da Volvo On Call uygulamasında park kliması butonu olur ama donanım olmadığından çalışmaz.Tahminim aracınızda klima konfor koruması vardır, onun kullanımı başka oluyor.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Standart koltuk ısıtmalar dışında ek bir ısıtma sistemi yok?

İşte o yüzden Volvo on call dan gönderdiğiniz komut başarısız diyor.Haritadan aracınızın konumunu görebiliyormusunuz?Yada kapıları açıp kapayabiliyormusunuz?

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Evet haritayı aktif kullanıyorum

• Eniştemin aracının motor kulakları değişmiş. Araç ilk çalıştırmada sarsıntılı çalışıyordu, ilk defa böyle bir problemle karşılaştıklarını söylemişler.

• Kayış değil, sorun motor kulaklarıymış. Bugün servis evrakını gördüm.

Ayrıca aracı kullananlara sormak istediğim, Apple carplay yada android auto için telefonu etrafı beyaz çerçeveli olan USB girişine taktığınızda otomatik devreye giriyormu? Eniştemin aracında hiçbir şekilde aktif edemedik, birazdan servise gideceğiz bunun için. İlk çalıştırmada yapılması gereken bişey varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.