Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki Btk denen kurum neyi yasaklamış birşey anlamadım.Acil yardım çağrısınımı yada yol yardımı çağrısınımı? Garip 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Benim mercedeste Mercedes me çalışmıyor ama acil durum tuşu çalışıyor. Geçen gün acil bir durumda çalışıp çalışmayacağından emin olmak için merak edip bastım, telefondan bağımsız araç kendi arama yaptı, karşıdan telefonu biri açtı yanlışlıkla aradığımı söyledim, iyi olduğunuzu bilmek bizim için yeterli dediler ve kapattılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 10 Mart 2020; 14:16:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserti

Benim mercedeste Mercedes me çalışmıyor ama acil durum tuşu çalışıyor. Geçen gün acil bir durumda çalışıp çalışmayacağından emin olmak için merak edip bastım, telefondan bağımsız araç kendi arama yaptı, karşıdan telefonu biri açtı yanlışlıkla aradığımı söyledim, iyi olduğunuzu bilmek bizim için yeterli dediler ve kapattılar :)
    Evet VOC da da benzer şekilde,aynı zamanda isterlerse oradanda arıyorlar.Bir kere beni eski değiştiğim araçtan dolayı aradılar,alarm çalıyor farkındamısınız dediler 😃.Alan adam abonelik devam etmesine rağmen kendi adına kayda geçmemiş,merkez alarmı alıyor ama adamın iletişim bilgileri yok.

• Deri konusunda, volvo -dekor amaçlı ufak döşemeler hariç- hiç bir zaman suni deri kullanmadı diye biliyorum. Buna eski modeller de dahil.
  • ambiyans aydınlatmaya ait aracı alan arkadaşlar resim yüklerse çok güzel olur... sabırsızlıkla bekliyorum
  • gunaydinfn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar renk ve iç döşeme hangisini seçtiniz?Verdiğimiz Kaporayı olumsuz bir durumda iade alabiliriz değil mi?
  • Oscar3376 O kullanıcısına yanıt
    Dış pepple gri iç bej renk tercih ettim. Kaporayı istediğimiz zaman sebepsiz geri alabiliriz. Bayilerin canına millet. Bayiye sorduğumda vazgeçmeyi, bize fazladan bir araç kazandırmış olursunuz dedi. Bakalım fiyat için aramadılar hala ona göre karar vericem.
    Sizin renk kombinasyonu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Aracı aldığımda volvo on call için de ayrı ücret ödeniyordu. Yalnız hayırladığım temmuzda o işlemi bayiye gittiğimde kendileri araca tanımlamışlardı ben sadece apple aplikasyondan bilgi girip hazır yanımda götürdüğümü hatırlıyorum. O zamandan da programı silmedim de çalışıyor da. Dün baktım ama apple storeda bulamadım bu uygulamayı???
    Merhaba...volvo on call uygulamasi artik trden yuklenmiyor..ben yurtdisinda indirip kurdum telefonuma...size sormak istedigim 4 haneli bir pin kodu verdiler mi size bayiden arabayi aldiginiz zaman..arabayla telefonunuzda ki uygulamayi eleştirmede bir pin kodu kullandiniz mi???

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlamıyorum ama pin kodunu sisteme girişi vs hepsini orada servis uzmanları halledip arabayı geri vermişlerdi

Merhabalar ben de aynı renkleri (dış renk ve iç döşeme rengi) tercih ettim. ÖTV muafiyeti ile alacağımdan dolayı momentum City Pack II paketi alabiliyorum sadece.Fatura limitini aşmamak gerektiği için jant , Harman Karbon ses sistemi, farklı bir şey ekletemedim.Kapora verildi temmuz yada Ağustos ayında teslimat olacak.

• Oscar3376 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun size de. Ben duş rengi gördüğüm an karar verdim peppw griye. İçerisi biraz zor karar verdim pişman olmam inşallah

Çok ferah ve geniş gösteriyor aracı

İphone da uygulamayı paylaşma seçeneği var onla paylaşınca indirmiş olan birinden indirilebilir mi acaba?

Sorun da zaten bu pin kodunda, Volvo Türkiye yasal kısıtlama nedeniyle bu kodu vermeyi durdurmuş. Yani uygulama olsa da nafile.

• Covid-19 nedeniyle ithalat sürecindeki gecikmelere kendinizi hazırlamanızı öneririm. Ağzınızın tadı bozulmadan aracınıza kavuşmanız ümidiyle.

• Biz acaba bir çalışma yapılırda Mercedes me yi kullanabilirmiyiz diye düşünürken, Mercedes şimdi gönderdiği mesajla acil durum çağrısınıda iptal etti.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• Arkadaşlar bu mesaj şunu akla getiriyor. Ben araca sit bir sim kart olmayıp kendi cep telefonumu bağladığımdan onun data hattını kullanmaktayım. Bu yüzden sistem düzgün çalışıyor olabilir mi?

• dochollywood kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta araçtan uzaktayken telefonunuz bağlı olmuyor. Sizin aracınızdaki iptal edilmemiş hala belliki. Araç bazında iptal ediyorlar

• acaba aracını teslim alan yada aracı hakkında bir gelişme olan varmı ??
  • dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    Benim gümrükten geçmiş, bu sabah satış temsilcisi bilgi verdi. Haftaya teslim edecekler bir aksilik olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 12 Mart 2020; 13:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.