Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum sitede ilk pebble grey xc40 200km 405binden satışa konulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ilginç fırsatçı bir kitle bayiler sıfır araç bulup satamazken ikinci el araçlarını sıfırından çok daha pahalıya internette satıyorlarr???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayilerin test aracı olarak kullandıkları araçları da o fiyattan satmaları da manidar. Piyasaya ayak uyduruyorlar.

• Sayın sabri sözen bunu cevaplarsanız çok sevinirim. Ben mayıs ayı için ötv muafiyetli xc40 + 21 inç jant + dıs Tasarim kiti şiparıs ettim kapora verdim fiyat sabit garantisiyle .ben kendim fiziksel engelliyim . Şuan bnde olan araçı sattım ama mayıs ayında yeni alabam geldiğinde teslim edeceğimi söyledim. Şimdi benim korkum şu bu corona virüs yüzünden bir gecikme olur mu çok mağdur olurum . 2. Sorumda olası bir ertelemede euro kuru çok yükseldiği için benim muafiyetimi iptal etmezler değil mi . Çünkü öyle bir durum olursa 4 aydr araba bekliyoruz arabalar zamlandı herkes mağdur olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waysee21 -- 14 Mart 2020; 10:5:48 >
  • Mağaza da opak Beyaz gören yada alan arkadaş resim atabilir mi acaba? Gri ile beyaz arasında kaldım ve beyaz için sıraya girdik. Kararan ayna ve sis farı da olmasını çok isterdim ama olmuyormuş.Hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isdemircan57

Mağaza da opak Beyaz gören yada alan arkadaş resim atabilir mi acaba? Gri ile beyaz arasında kaldım ve beyaz için sıraya girdik. Kararan ayna ve sis farı da olmasını çok isterdim ama olmuyormuş.Hayırlısı bakalım.
    Bende beyaz için sıradayım sizin tesllimat tarihi ne zaman acaba gri ve beyaz arasında kaldım beyazı tercih ettim bende

• Bugün gittim bayiye temmuz için sıra verdiler ayda kaç kişiye sıra veriyolar ki bir mi

• Car Play ve Android Auto uygulamasını (ikisini birden) kullanan arkadaşlar var mı acaba, android oto sağlıklı çalışmakta mıdır ? Android Auto Türkiye de resmen desteklenmediği için Car Play mi tercih edilmeli ? Sormamın sebebi araç bekliyorum, bu arada telefonumu da acil değiştirmem gerekiyor, androidden mi devam etsem, yoksa Iphone a mı geçsem ?
  • Spartacüs72 S kullanıcısına yanıt
    Bence siz Iphone’a geçiş yapın, bu zamana kadar beklemeseymişsiniz keşke. :) Şaka bir yana IOS’dan başka işletim sistemi mevcut durumda kullanmak istemem şahsen.

Selamlar

• Spartacüs72 S kullanıcısına yanıt
    Android Auto bir halta yaramıyor Apple Car Play ekletin.Kablolu olması dışında bir sıkıntı yok,ben sırf araç için bir usb kablosu aldım hep takılı duruyor,arabaya binince kullanmak istiyorsam takıyorum.

Ek:Ayrıca aracın orjinal sistemi ve komutları yerine Siri ile fonksiyonları kullanmak çok daha kolay;aracın hanımefendisi adamı verem ederken Car Play'de Siriye aşık bile olabilirsiniz.O kadar iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 15 Mart 2020; 2:33:8 >
  • hakan3185 H kullanıcısına yanıt
    Size fiyat konusunda ne dediler?

• Ben Android autoyu şimdiki aracımda sorunsuzca kullanıyorum. apkmirror sitesinden her yeni sürümü indiriyorum, böylece güncellemeleri kaçırmamış oluyorum. Carplay daha denemedim.
    AAyu navigasyon Ve Digital radyo uygulamaları için kullanıyorum. Volvoda nav olacak, Eğer Wifi üzerinden Digital radyo da varsa benim AAya ihtiyacım kalmaz.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    V40 ta wifi üzerinden digitalnrdyo sorunsuz çalışıyordu. Bunda da olur diye düşünüyorum

• 365-375

• Selam arkadaşlar,

Seramik kaplama, ön cam hariç cam filmi, alt darbe koruyucu be deri koruyucu 3800 tl teklif sizce nasıl bayiden?

Önerirmisiniz?

• OzgurAkcay O kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden aldiniz bu teklifi?? Bide seramik kaplamada hangi marka kullaniliyor o onemli sanirim...cok cesidi var sanırım seramik kaplamanin

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Ben Android autoyu şimdiki aracımda sorunsuzca kullanıyorum. apkmirror sitesinden her yeni sürümü indiriyorum, böylece güncellemeleri kaçırmamış oluyorum. Carplay daha denemedim.
    AAyu navigasyon Ve Digital radyo uygulamaları için kullanıyorum. Volvoda nav olacak, Eğer Wifi üzerinden Digital radyo da varsa benim AAya ihtiyacım kalmaz.
    Merhaba,ben Android Autoyu denediğimde çok kötü bir ara yüzü vardı ve çok kısıtlı kullanılabiliyordu,yeni birşeyler yaptılarmı bilmiyorum.Farkı öğrenmek için tlf numdan bir ekran görüntüsü ekliyorum,Car Play de kullanılabilen uygulamaları gösteriyor.Android de son durum ne,farkını yazabilirmisiniz.Birde uygulamanın ekran görünümünü ekliyeyim.
    Selamlar

Volvo XC40 Kullanıcıları

Volvo XC40 Kullanıcıları

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Kaporayı yatırdığımda, aralık ayında kampanya vardı. Tüm bayilerde aynı şartlarla.

Seramik türünü bilmiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Merhaba,ben Android Autoyu denediğimde çok kötü bir ara yüzü vardı ve çok kısıtlı kullanılabiliyordu,yeni birşeyler yaptılarmı bilmiyorum.Farkı öğrenmek için tlf numdan bir ekran görüntüsü ekliyorum,Car Play de kullanılabilen uygulamaları gösteriyor.Android de son durum ne,farkını yazabilirmisiniz.Birde uygulamanın ekran görünümünü ekliyeyim.
    Selamlar

Alıntıları Göster
    Android ayrı arayüzü bu yaz Temmuz Ağustos gibi değişti Apple carplay benzeri çok başarılı yeni bir arayüz geldi.

Volvo XC40 Kullanıcıları

Haritalar da şöyle oldu.

Volvo XC40 Kullanıcıları

Ben mytuner diye bir radyo uygulaması kullanıyorum. Kendi araba kumandaları ile istasyon ileri geri yapabiliyorum. Dünyanın her yerinden radyoları favorilerim attım mükemmel kalitede dinleyebiliyorum. Mesela seattle Ace radio, LA Rock radyo, NY K Rock Vs.
    Ayrıca Spotify WhatsApp Vs kullanılabiliyor. Ben şu an için oldukça memnunum 18 dk lık yolda bile AA açıyorum. Haritalar ile ilgili güzel bir öze"ik var. Siz tam navigasyon yapmazsanız bile sabahları iş , akşamları ev hedefini dk olarak gösteriyor. Ekstra bir süre yoksa nav açmaya da gerek yok. Böylece yoldaki sorunları da önceden görmüş olabiliyorum.
    Tek kötü tarafı kablo zorunluluğu.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.