Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drserti

Benim gümrükten geçmiş, bu sabah satış temsilcisi bilgi verdi. Haftaya teslim edecekler bir aksilik olmazsa.
    sizin sipariş mart ayı içinmiydi bende ocakda kaparo vermiştim mayıs dediler ondan sormak istedim dedikleri sürede geliyormu bir gecikme olurmu merak ettimde
  • dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    Ben kaporayı 15 ocakta verdim. Ama ÖTV muaf alınabilme ihtimaline karşı sipariş için ismimi Ekim ayında yazdırmıştım. Sanırım ocakta kapora aldıkları sıraya göre siparişleri mart-nisan-mayıs şeklinde almışlar. Banada Nisan teslim demişlerdi ama daha erken geldi onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 12 Mart 2020; 13:54:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben kaporayı 15 ocakta verdim. Ama ÖTV muaf alınabilme ihtimaline karşı sipariş için ismimi Ekim ayında yazdırmıştım. Sanırım ocakta kapora aldıkları sıraya göre siparişleri mart-nisan-mayıs şeklinde almışlar. Banada Nisan teslim demişlerdi ama daha erken geldi onuda belirteyim.
    bende 17 ocakda verdim kaporayı banada mayıs ayı demişlerdi bende ötv muafiyetli alcam bakalım artık inşallah bir sıkıntı olmaz
  • Temmuz için kapora verip benim gibi fiyatın belli olmasını bekleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aracım pazartesi geldi, serviste dış tasarım paketi krom çubuklar, 19 inch jant takılıyor.daha sonrada seramik cam kaplama, kaput koruma filmi , cam filmleri ve koltuk koruma işlemi yapılacak. haftaya pazartesi-salı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarab

aracım pazartesi geldi, serviste dış tasarım paketi krom çubuklar, 19 inch jant takılıyor.daha sonrada seramik cam kaplama, kaput koruma filmi , cam filmleri ve koltuk koruma işlemi yapılacak. haftaya pazartesi-salı alırım.
    merhaba sizin siparişiniz mart teslimi olarak mı kayıtlıydı
    Evet. aralıkta kapora vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarab

Evet. aralıkta kapora vermiştim.
    teşekkür ederim demekki işleyiş gayet düzenli bende ocakta verdim mayıs dediler sıkıntı olmaz gelir zamanında güle güle kazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle
  • Teşekkürler. Avrupa'da ürün tedariğinde ve taşımacılığında bir sorun yok. sadece çalışanların mesai düşüşlerinden dolayı 5 günde gelip gümrüklemesi yapılacak gemi, 10 güne çıkabilir. tabi yarın ne olur yine bilemeyiz. hayırlısı.
  • Kapora veren arkadaşlardan fiyat sabitlemesine dair imzalı belge alan var mı? Bana da fiyat sabit denildi ama ben yanlış hatırlamıyorsam ne kaporaya dair ne de fiyata dair bir belge almadım. Euro'nun yükselişi ile Mayıs ayı geldiğinde fiyat değişti deme durumuna karşı elinde belgesi olan var mı acaba? Bu gidişatla fiyatların böyle kalacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuleli160

Kapora veren arkadaşlardan fiyat sabitlemesine dair imzalı belge alan var mı? Bana da fiyat sabit denildi ama ben yanlış hatırlamıyorsam ne kaporaya dair ne de fiyata dair bir belge almadım. Euro'nun yükselişi ile Mayıs ayı geldiğinde fiyat değişti deme durumuna karşı elinde belgesi olan var mı acaba? Bu gidişatla fiyatların böyle kalacağını zannetmiyorum.
    aynı şekilde benimde öyle herhangi bir belge falan yok ben kapora verdiğimde söylemiştim dediğiniz fiyattan fazla olursa almam onlarda net bir şekilde fiyat bu demişlerdi.
  • Ben temmuz için kapora verdim fiyat bile belli olmadı daha. Döviz de artıyor endişeyle bekliyorum fiyatı.

• Benim aracımda bayiye ulaşmış. İnşallah bir aksilik olmazsa pazartesi teslim alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

Ben temmuz için kapora verdim fiyat bile belli olmadı daha. Döviz de artıyor endişeyle bekliyorum fiyatı.
    size bunu hangi bayi söyledi acaba
  • quote:

Benim aracımda bayiye ulaşmış. İnşallah bir aksilik olmazsa pazartesi teslim alacağım.
    aracı aldığınızdada bizi bigilendirirseniz çok seviniriz
  • bkarab B kullanıcısına yanıt
    Merhaba dış tasarım kiti, 19 lık jantlar ve diğer işlemler için ne kadar verdiniz acaba. Bir de hangi bayi de

Ankara volvo grup

• esrkan E kullanıcısına yanıt
    dış tasarım kiti ve 19 inç black diamond jantlar için kdv dahil 22870 TL, seramik cam kaplama + cam filmleri + kaput koruma filmi 5000 TL verdim. araç pazartesi salı elimde olur.
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için. Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

• Araçlarını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Müjdemi de isterim bu gece itibari ile benzine 51 kuruş daha indirim gelerek motorinden ucuza satılmaya başlanacak. Tüm benzinli motora geçen xc40cılara hayırlı uğurlu olsun!

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.