Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayağı bir düzeltmişler demekki çünkü ben Android Autonun o zamanki (2 yıl önceki) işe yaramaz halini görünce herhalde Car play de böyle birşeydir diye düşündüğümden Car Play i denemek bile uzun zaman aklıma gelmedi.İşe yaramaz dedim de siz şu an başka bir araç kullanıyorsunuz,bu araçta iyi çalışıyor belliki,belkide Android Auto ile Volvo'nun sistemi arasında uyumsuzluk yada eksiklik vardır.Car Play son derece uyumlu çalışıyor,aracın navigasyonu da çok başarılı ama ben google map i de kullanıyorum kuş uçuşu ayrı bir havası var.Bu arada aracın ses seviye kontrolü,parça değişimi vb Car Play ile Volvo da da direksiyon tuşlarından değiştirilebiliyor.Harita,whatsup ve diğer tüm uygulamalar Siri ile zaten kontrol edilebiliyor ve bildiğiniz gibi standart kalıplarla komut vermek zorunda değilsiniz.Aracın kendi sesle kontrol sistemi bu bakımdan gelişmiş değil.Bütün bunların dışında aracın kendi sistemine de bazı belirlenmiş uygulamalar indirilebiliyor;spofity,Tuneın bunlardan ikisi mesela ama uygulama sayısı şu an için çok sınırlı ve çeşitli değil.Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı telefonunuzla eşleştirip webi kullanır hale getirdiğiniz anda xc40’a uygun 7-8 güzel uygulama ortaya çıkıyor ve kolayca indirip kuruyorsunuz! Tune-in radio, hava durumu, spotify gibi. Bunlar olunca zaten araba bir multimedya şölenine dönüştü✨👍🏻 bu okunca apple car play kablolu hantal geldi hiç kullanmıyorum artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Aracı telefonunuzla eşleştirip webi kullanır hale getirdiğiniz anda xc40’a uygun 7-8 güzel uygulama ortaya çıkıyor ve kolayca indirip kuruyorsunuz! Tune-in radio, hava durumu, spotify gibi. Bunlar olunca zaten araba bir multimedya şölenine dönüştü✨👍🏻 bu okunca apple car play kablolu hantal geldi hiç kullanmıyorum artık
    Benim için yeterli bu. Spotify, real time nav, Ve tune in radyo bana yeter. Android autoyya ihtiyacım olmaz Xc40 Ya.
    Tune in radio Android auto ile de kullanılıyor Ama benim Ford sync3 multimedya ile uyumlu değil en azından direksiyon kumandası kullanılmıyor o açıdan mytuner kullanıyorum Android autoda

• Volvo 736bin arabasını geri çağırdı. 2019 Ocak ve 2020 Mart arası üretilen araçları. Xc40 da dahil. Otomatik frenlemede yazılımsal bir sistem hatası varmış. Aracı teslim alan arkadaşaların bilgisine. Haber daha yeni bayilerin bilgisi olmayabilir.

https://www.wheelsjoint.com/volvo-recalls-700000-cars-worldwide-for-auto-brake-issue/

• Ayrıca Yelp Ve Google search diye app’ler var ki istediğiniz cafe restoran kurum vs buluyor puan veriyor ve konumunu navigasyona gönderiyorlar ve sizi oraya götürüyor navigasyon sistemi! Harika işe yarıyorlar👍🏻

• kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilk sizden öğreniyorum. Aracım temmuz 2019 ve henüz bilgi gelmedi?

• araçtaki ambiyans aydınlatmayı deneyen oldu mu ?
  • Yan basamak hakkındaki görüşlerini belirtmek isteyen olursa sevinirim. Tiguan aracımda kullanmıştım, ayrı bir hava katıyor.

• hakan3185 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hayırlı olsun öncelikle hangi bayiden sipariş verdiniz acaba

• OzgurAkcay O kullanıcısına yanıt
    Yaa benim bayi ne bundan bahsetti ne body kitin parasini filan yatirdim...sen sadece ic dis rengi sec gerisini sonra yapariz dedi...hatta ben seramik kaplama filan fiyat sordum o geldigi zaman ki fiyat ne olursa o olur simdi fiyat vermek yanlis olur dedi....3800 e bende kabul ederdim sanirim..simdi ne kadar diyecek mechul..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuleli160

Volvo 736bin arabasını geri çağırdı. 2019 Ocak ve 2020 Mart arası üretilen araçları. Xc40 da dahil. Otomatik frenlemede yazılımsal bir sistem hatası varmış. Aracı teslim alan arkadaşaların bilgisine. Haber daha yeni bayilerin bilgisi olmayabilir.

https://www.wheelsjoint.com/volvo-recalls-700000-cars-worldwide-for-auto-brake-issue/
    Bilgi icin tesekkur ederim
    Umarim servis bizi cagirir

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Android Auto bir halta yaramıyor Apple Car Play ekletin.Kablolu olması dışında bir sıkıntı yok,ben sırf araç için bir usb kablosu aldım hep takılı duruyor,arabaya binince kullanmak istiyorsam takıyorum.

Ek:Ayrıca aracın orjinal sistemi ve komutları yerine Siri ile fonksiyonları kullanmak çok daha kolay;aracın hanımefendisi adamı verem ederken Car Play'de Siriye aşık bile olabilirsiniz.O kadar iyi yani
    Hanımla papaz olmayalım sonra

Şaka bi yana zaten Carplay de olacak araçta, ancak bunca yıl sonra androidden, daha önce hiç kullanmadığım IOS'a geçiş yapmak beni biraz düşündürüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Android ayrı arayüzü bu yaz Temmuz Ağustos gibi değişti Apple carplay benzeri çok başarılı yeni bir arayüz geldi.

Haritalar da şöyle oldu.

Ben mytuner diye bir radyo uygulaması kullanıyorum. Kendi araba kumandaları ile istasyon ileri geri yapabiliyorum. Dünyanın her yerinden radyoları favorilerim attım mükemmel kalitede dinleyebiliyorum. Mesela seattle Ace radio, LA Rock radyo, NY K Rock Vs.
    Ayrıca Spotify WhatsApp Vs kullanılabiliyor. Ben şu an için oldukça memnunum 18 dk lık yolda bile AA açıyorum. Haritalar ile ilgili güzel bir öze"ik var. Siz tam navigasyon yapmazsanız bile sabahları iş , akşamları ev hedefini dk olarak gösteriyor. Ekstra bir süre yoksa nav açmaya da gerek yok. Böylece yoldaki sorunları da önceden görmüş olabiliyorum.
    Tek kötü tarafı kablo zorunluluğu.

Alıntıları Göster
    Ben de nette yaptığım araştırmada bu iyileştirmelerden haberdar olmuştum, sanırım Volvo'da da sorunsuz işleyecektir, sırf bunun için kullandığım işletim sistemini değiştirmeyeyim bu saatten sonra, vereyim ben bir S20 siparişi en iyisi, tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Aracı telefonunuzla eşleştirip webi kullanır hale getirdiğiniz anda xc40’a uygun 7-8 güzel uygulama ortaya çıkıyor ve kolayca indirip kuruyorsunuz! Tune-in radio, hava durumu, spotify gibi. Bunlar olunca zaten araba bir multimedya şölenine dönüştü✨👍🏻 bu okunca apple car play kablolu hantal geldi hiç kullanmıyorum artık
    İyiymiş bunlar da

• Spartacüs72 S kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapmak sorun olmuyor da bu özellikler zaten geleceğine göre bakarsınız artık.Ama şu var ki Android Auto da,Car Play de araçta olmasa bile aracın özellikleri bunlara ihtiyaç hissettirmiyor bile,tabi araçta navigasyon olduğunu var sayıyorum.

• bu virüs olayları yüzünden aksamalar olabilir herhalde görüşen oldumu hiç bayi ile
  • dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    Şimdi konuştum, herhangi bir gecikme kendilerine iletilmemiş. Fabrika çalışıyor diyorlar.
  • Bende izmir bayimle görüştüm herhangi bir sıkıntı yok aracım gemideymiş. Önümüzdeki hafta elimde olacağını belirtti. 1-2 gün araç plaka işlemleri ve sonrasında 2-3 gün trafik işlemleri süreceğini söyledi. Martta gelen araçları ay sonuna kadar faturalandırmaları gerekiyormuş. Sipariş ettiğim gibi görseldeki aracın birebiri gelecekmiş.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyyil

Şimdi konuştum, herhangi bir gecikme kendilerine iletilmemiş. Fabrika çalışıyor diyorlar.
    Sizin teslimat hangi aydı acaba

• Volvo XC40 Kullanıcıları

Aracımı bugün teslim aldım.

Sorunsuz bir şekilde vaad edilen tarihten önce teslim edildi.

Aracın sipariş verilmesinden,teslim edilene kadar geçen süreçte,aracın geçtiği her aşamada beni bilgilendiren, aklıma takılan hersoruyu günün her saatinde sıkılmadan yanıtlayan Diyarbakır Volvo AK-CAN otomotiv satış Müdürü MURAT Beye çok teşekkür ediyorum ilgisi ve sabrı için.

Araçla ilgili detaylı fotoğrafları daha sonra yollayacağım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.