Şimdi Ara

Volvo XC90 alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yada 2013 -2015 pejo 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım 34e dizel otm 2006 model full santa fe satıyo bi bak istersen, alır ertesi gün müteahhitliğe başlarsın :D

• Yeşil Oto Ekspertizyoutube
    Sınırlı Bütçeyle Yüksek Km'li Lüks Araba Almak (İkinci El Araç Alacaklara Tavsiyeler)
    https://m.youtube.com/watch?v=U3Xu7GmoNgY

• Alınmaz diye kural yok ama bu iki araçta çok sorunsuz değil dahası parçaları çok pahalı.Ayrıca bu tür araçları almadan önce biraz çevre edinmek lazım,en başta sanayide.Nedeni yukarıda videoda da olduğu gibi başkasından 3 lira aldıkları araca sizden 5 lira alırlar.

İlla SUV merakı varsa Toyota,Mitsubishi ve Korelilere bakın derim.Onlar çok daha sağlam ve parçaları daha ucuz,servis olanağı da çok daha fazla.
  • Motoru volvonun kendi motoru, ömrü uzun olacaktır. Ama 4x4 ciddi bir iş, şanzımanından aksına kadar bütün sistem normal bir araçtan daha detaylı ve pahalı olacaktır. Dolayısıyla olası bir arızada çıkacak fatura büyük olacaktır

Ayrıca xc90 volvonun en üst suv modeli. Dolasıyla parçası işçiliği vs. yüksek olacaktır. Açıkçası fazla bir bilgim yok ama xc70 düşünürseniz onlar biraz daha katlanılabilir duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Muratim 4×4 mu ? Kaca alindi ? Su yeni cikardigi tucson mu heybetli jeepi varya hyundainin ix35 onun yaninda oyuncak gibi duruyor :)

aynen 4x4 2 bin motor 185 bg içine binince hiçte öyle durmuyor aslında yüksek ve geniş :)
  • Sana daçya sandero dizel otomatik alalım.Geriye kalan parayı mazot parası yaparsın

• Xc90 ve X5'ten ve diğer tüm jiplerden soğudum yorumları okuyunca; konu kilit + çöp

ix35 güzel fikir aslında. Onun ilanlarına bakıyım bir. Bütçeye uyuyorsa mantıklı olur.

Hocam bütçeme uygun bulamazsam vazgeçeceğim tabi. Ama bu kadar çeşitli marka model varken mutlaka bulabilirim gibi geliyor bu fiyat marjında sorunsuz bir tane. Volvo olmasın Hundai olsun ama sorunsuz olsun yeter zaten.

• Bu kadar eski ve yuksek hacimli motorlu bir araca 60bin tl verme hocam. Yeni al c veya b segment. Kafan rahat olsun

• Al sana sorunsuz, az vergili, az tüketen aynı zamanda yakışıklı SUV

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 üzeri C segmenti araç da oldukça mantıklı bir seçim. Bir yandan göz ucuyla bu gruba uyan ilanlara da bakıyorum.

Mitsubishi Invite gerçekten güzel seçenekmiş, hiç bilmiyordum bu aracı. Teşekkür ederim.

IX35 ilanı da çok güzel seçenek. Teşekkür ederim.

Ocağıma incir ağacı dikmeyeceğini bilsem direk 2002-2003 model 730D alıp 14 yıllık hayalime kavuşacağım; ama satın alacağım fiyat kadar para yer o araç aldıktan sonra. Bu yüzden oldukça uzak durmaya çalışıyorum.
  • Araç alma arifesinde araştırma sürecini ne kadar doygun tutarsanız, sonrasında yaşayabileceğiniz olumsuzluklara bir o kadar hazırlıklı olursunuz. Aracın yürütme maliyeti diye tabir ettiğimiz vergi, servis-bakım, yedekparça lastik vb. giderlerin kalemler halinde dökümü yapılarak alınacak aracın genel maliyeti çıkartılarak muadilleri değerlendirilerek seçenekler daraltılmalı diye düşünüyorum.

Yukarıda Mitsubishi ASX tavsiyesi veren olarak 1.6 MIVEC motor üzerine genel hatlarıyla bilgi verebilirim.

Umarım istediğiniz içiniz sinerek binersiniz.
  • Okuldan bi öğretmen arkadasim

4.4 bmw x5 aldi 2002 model hatasiz kazasiz

Araba 230.000 de km si muhtmelen orjinal

Araci alali 2 hafta oldu İstanbuldan Bursaya geldi toplam 200 km ancak yapti 2 kere cekciyle 1 kerede normal yol yardimla toplam 3 kere yolda kaldi.

Arabanin ABS ışığı sönmüyor yolda stop ediyor

Şanzimanın türbini dagilmis

Performansi yerlerde

Arka körüklerde sorun var.

Suan icin arabayi yürür hale getirmek icin bile olsa 10.000 lira

Adam akilli binilcek hale getirmek icin yaklasik 20.000 lira masraf yapmasi gerekli.

He tüketiminde 19.1 lt benzin /100 km olduğunuda hatirlatayim.

Usta bile kendi agziyla itiraf ediyor senede 3-4,000 ayir sen bu arabaya koy kenara unut diye. Bunu söyleyen usta Bmw özel servis sahibi

Sanayi ustalariyla ahbab olmak istiyorsaniz, dökülecek yada beyazlatmak istediğiniz saclariniz varsa kendinize zulm etmek istiyosaniz tabiki alin bu bahsettiginiz araclari

• Buraya sordun bu işin içinden çıkılmaz farklı sitelerde araştırma yap.

Alacagın aracın karateristiğine uygun kullanım tarzın olacak ise yani (4×4 öyle tuscon x trail duster gibi araçlardan bahsetmiyorum) arada bir yol dışına cıkayım Diyorsan secenler mevcut

Suan suv diye belirtilen hepsi jipcik seklinde Jip başka bir sey

• Memlekette kaç tane Volvo ustası var? Hadi var diyelim kaç tanesi USTA.60 bin TL'ye insanlar ikinci el normal Ford Reno almaya çekiniyor sen tutmuşsun XC90 diyorsun.60 bin tl ile ne yakıtını ne vergisini ne de masrafını (kasko+trafik) vs. karşılamak güç.İnsanlar 2012 Mercedes almaya çekiniyor 70 bin kilometre gibi araçlara acaba sorun çıkar mı diye 2005 12 yaşında araç diyorsun.Adam S40 a periyodik bakım işçiliğine 200 tl alıyorsur XC90'a 500 tl alır bilgin olsun sen kıyasla ve düşün.

• bu tür arabalara ilk sahibi biner, bir ihtimal ikinci sahibi de biner. Üçüncü sahibine araba biner...
  • Yav sen hiç kimseye aldırma,bmw x5 den şaşma derim, 60 binenolmasa da 65-70 bin civarı iyi x5 bula.bilirsin.o yukarıda x5 sorun yaptı,yolda kaldı yazan arkadaşın x5 i ölü bakımsız x5 olmuş, sorunlu olmuş, sen servisli x5 al keyfine bak.hem de x5 yolda sürerken tüm arabalar korkudan sana yol verirler ,sana saygıları artar,sen de kendi kendine çekilin lan ben geliyorum gibi hisslere kapıların,bundan iyi bir hiss hiçbir yerde yok,5 günlük dünya be ya,al x5 keyfine bak,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penah000000 -- 10 Haziran 2020; 8:49:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.