Şimdi Ara

Vooc destekli powerbank yada Laptop için powebank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim. Telefon modelim Oppo Reno 2Z modeli ve telefonda VOOC desteği olduğundan diğer teknolojiler hızlı şarj etmiyor bende uygun ve ucuz yollu bir powerbank arıyorum. Minimum 10000MAH kapasiteli olacak şekilde ve vooc minimum 20W şarj edebilecek şekilde.
    Aynı zamanda yarıyılda İstanbul'a döndüğüm zaman bir laptop alacağım. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ve oyun oynayacağım için ya güçlü bir iş bilgisayarı ya da direk Gaming laptop alacağım bu yüzden onu da şarj edebileceğim bir şey istiyorum. 20/30W ın laptopu şarj edemeyeceğini biliyorum ancak minimum 50 mümkünse 100W ve üstü pd desteği olan bir powerbank arıyorum. Hiç değilse uyku modunda biraz doldursun istiyorum ya da güç tasarrufunda kullandığım kadarını doldurabilsin diyorum.
    Bilgisayarı hızlı şarj edebildiği sürece telefonda hızlı etmemesi sorun olmaz benim için ancak ikisinden birini hızlı diğerini normal hızda edebilmesi gerekiyor.
    Bütçem 1000TL altı olursa iyi olur ancak az bir farkla biraz daha üst seviye bir şey çok daha iyi olur derseniz ona da bakabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.