Şimdi Ara

Vorend Mid Lane Montage !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu video için aylardır uğraşıyorum çok emek verdim bu video için lütfen videoyu izlemeden disslike atmayın . Videoyu beğenip abone olursanız beni desteklemiş olursunuz . Şimdiden beğenen ve abone olan herkese teşekkürler :)

https://www.youtube.com/watch?v=Pf4YtTVSKW8

• Dakka 1.25'deki azirle gragasdan kaçıyosun bunun şimdi ne alakası var montage ile ulti ile adamı kesince direk başka heroya geçiyosun vay be puro pilavyer montagesi ahahha
  • kusura bakmada rezil gibi olmuş. ilk defa bir montaja bunu yazıyorum. en basit hareketlerle en sıradan şeyleri videoya koymuşsun. tek yaptığın videodan belli kesimleri ayırıp arka plana müzik koymak olmuş.
  • Cidden hiç beğenmedim. Bu seferkini.
    Hele o sondaki bonus da rüzgarı biraz daha bekletsen Olaf'ın ulti bitince üzerine gidip ultini kullanarak kesip çıkabilirdin. Hatta orada Alistarı bile zorlayabilirdin.
  • abi şaka mı bu ?
    aylardır uğraşıyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullFlavour -- 19 Ekim 2015; 22:24:18 >
  • tüm skilleri tutturunca playz yapmış olmuyosun dostum
  • Off şarkı o kadar kötü ki dünyanın en iyi playsleri bile kurtaramaz montage'i.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moruk valla kırmak gibi olmasın ama baya kötü :d arada 1-2 iyi videoluk kısım var gerisi çöp. feedlendiğin oyunlarda kill almışsın onları movie diye koymuşsun 1 aydır bunun için uğraşıyorsan yazık :S
  • Abi ne bi mekanik var ne bişey var 2 skill shot tutturyorsun olmadı ulti atıp kesiyorsun sonra başka karaktere geçiyorsun.Sims oynayan kız arkadaşıma 2 ay ders versem bundan iyisini çıkartır bence.
  • Ben hayır diyorum.
  • Bende hayır diyorum ve iki hayır ile uğurluyoruz arkadaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Bende hayır diyorum ve iki hayır ile uğurluyoruz arkadaşı

Ben hıyar diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikler güzel.
  • Bak bu kaçıncı konu açışın biz söylemekte yorulduk sen bıkmadın video olmamış özel bi hareket falan da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış
  • Kısa tutup daha iyi hareketleri atsaydın keşke.
  • Nasıl aylardır uğraşıyorsun ya? Belki biraz övünmek gibi olacak veya egoist diye düşünen olacak ama elimde playz videoları olsa birkaç günde, hadi diyelim bir haftada Sony Vegas ile çok harika şeyler çıkartırım ortaya. Yani geçişler falan bildiğin Movie Maker'dan yapılmış gibi. Bu kadar tepki vermemin nedeni: Konu içeriğini öyle bir yazmışsın ki ve kullandığın emoji öyle garip ki kendimi tepki vermekten alıkoyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Ekim 2015; 14:41:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.