Evet arkadaşlar Vortex'in oynandığı zaman oynuyordum fakat ilgi azalınca bırakmıştım. Şimdi tekrar başlıyorum. Hesabım bilindiğin üzere InTheTurkey :)
v2 nin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle :)
İyi forumlar.
iyi tekrar hoşgeldin diyelim o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: onlinedragon
iyi tekrar hoşgeldin diyelim o zaman
Hoşbulduk kardeşim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Köse
Evet arkadaşlar Vortex'in oynandığı zaman oynuyordum fakat ilgi azalınca bırakmıştım. Şimdi tekrar başlıyorum. Hesabım bilindiğin üzere InTheTurkey :)
v2 nin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle :)
İyi forumlar.
Hoşgeldin
Hoşgeldin Yasin iyi eğlenceler.
hoşgeldin güzel pokemonların olması dileğiyle
Yanılmıyorsam Crater'den tanıyorum seni.Arkadaş Listeme Ekledim.Vortex hesaplarım Uluç. ve Opera* ihtiyacın olursa birşeye Oyundan veya buradan Ö.M ile hallederiz.
Yanılmıyorsam Crater'den tanıyorum seni.Arkadaş Listeme Ekledim.Vortex hesaplarım Uluç. ve Opera* ihtiyacın olursa birşeye Oyundan veya buradan Ö.M ile hallederiz.
Aynen kardeşim:) Eski cratercilerdenim. :) Allah razı olsun ama yeni başlayanlara yaparsın yardımı illa yapacaksan. Benim almam doğru olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Köse
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
Aynen kardeşim:) Eski cratercilerdenim. :) Allah razı olsun ama yeni başlayanlara yaparsın yardımı illa yapacaksan. Benim almam doğru olmaz
Seni tanıdığım için yapıyorum/yapacağım kimseyi ırgalamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme